- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
haklısınız annem de kızıyorSana ilk nişanı attığından beri diyoruz bir mola ver, bir kendini dinle, önüne her gelene atlama, her adama potansiyel koca gözüyle bakma diye ama dinleyen kim? Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok erkeği hayatına alırsan bunların başına gelmesi şaşırtıcı değil. Şanssızlık değil ki bu, kendim ettim kendim buldum diyoruz.
Kısmetin ne kadar da açık. Maşallah. 25 sene bekar kaldım hep topu 2 sevgilim oldu.bence haklısın daha ilk günden evlilikten bahsetmeleri normal değil
burda yazmayı unuttum bir de estetik cerrahla tanıştım o da ilk gün yok seni çok beğendim annemle tanıştırmak istiyorum falan dedi sonra mesaj bile atmadıı, neymiş sosyal medyada çok aktifmişimm
Kız mecazen dedim ne alaka dekolte giymenlevalla ben 5 vakit namaz kılıyorum dekolte falan giymem günahımı aldınız
Ya özür dilerim ben yanlış anladım hakkını helal etKız mecazen dedim ne alaka dekolte giymenle
Asıl sen benim günahımı aldın
Üstüne flörtler yağsın inş
29 Yaşındayım zaten yaşım geldiiBir süre nadasa çek kendini, bu kadar çok taliple görüşürsen kafan karışır. İyiyi kötüyü ayıramazsın. Senelerce çocuk sahibi olamayan kadınlar, akışına bırakıp kafalarından o yoğun isteği attıkları zaman hamilelik yaşarlar ya bazen. Öyle düşün
Yaşın kaç bilmiyorum ama acele etme, ünlüler 40 lı yaşlarda çocuk sahibi oluyorlar. Hatta bence 30 undan önce kimse evlenmesin, eğitim, kariyer derken zaten 25 li yaşlar oluyor. 5 senede kendinize harcayın.
Bir şey dikkatimi çekti.bence haklısın daha ilk günden evlilikten bahsetmeleri normal değil
burda yazmayı unuttum bir de estetik cerrahla tanıştım o da ilk gün yok seni çok beğendim annemle tanıştırmak istiyorum falan dedi sonra mesaj bile atmadıı, neymiş sosyal medyada çok aktifmişimm
Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da varBir şey dikkatimi çekti.
Bu kadar farklı meslek grubuyla nasıl tanışıyorsunuz?
Muhendis ; doktor ; başka sektör vb..
Eğer sosyal medyadan tanışıyorsanız özellikle evlilik sitelerinden, oralarda evlenilecek adam bulmak kuzey kutbunda çöl arslanı bulmak gibi bir şey.
Kısmetiniz oralarda açılmaz.
Çünkü toplumda ne kadar güzel olursan ol, çevren bellidir. Her hafta 123456 kişiyle tanışamazsın. Velev ki tanıştın hepsi bekar değildir.
Tahminen siz arkadaşlık veya evlilik sitelerinde takılıyorsunuz..
Yapmayın..
Bu acelelilikle başınıza umarım bir şey gelmez..
Ya mesela yer bildirim uygulaması, çok gerekli mi? O uygulamayı kullanan erkeklerin bir çoğu zaten bu amaçla kullanıyor. Ne bileyim ben olsam bu ne cesaret derdim.Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da var
neymiş o eventler allaşkına?Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da var
buna bile gerek yok kiTürkiye’de biraz eliniz, yüzünüz düzgünse böyle oluyor maalesef.
Okey anladım.Yok hayır o sitelere güvenmiyorum antalyada eventler var onlara katılıyorum, kurslarım var falan fistan doktor arkadaşlarım da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?