Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kov burcu flörtleşmeyi sever. Hem sevgili gibi davranır hemde kendini geri çeker. Kova burcu birini sevipte sevgilimiyiz değil miyiz demeyeni yok zaten. Zor bi adam yani. Özgürlüğünede çok düşkündür kolay kolay kimseye bağlanmak istemez. Sıkma o adamı sal kendi haline. O kendini geri çektimi sende çek. Biraz gizemli takıl o zaman ilgisini çekersin. Ayrıca bana sahip çık gibi sözler kova burcu erkeğine itici gelir. O kendi gibi özgür ve kendi ayakları üzerinde duran kadınları sever.
Kov burcu flörtleşmeyi sever. Hem sevgili gibi davranır hemde kendini geri çeker. Kova burcu birini sevipte sevgilimiyiz değil miyiz demeyeni yok zaten. Zor bi adam yani. Özgürlüğünede çok düşkündür kolay kolay kimseye bağlanmak istemez. Sıkma o adamı sal kendi haline. O kendini geri çektimi sende çek. Biraz gizemli takıl o zaman ilgisini çekersin. Ayrıca bana sahip çık gibi sözler kova burcu erkeğine itici gelir. O kendi gibi özgür ve kendi ayakları üzerinde duran kadınları sever.
Kova burcuyum ama kova burcu erkeği çok farklı kadınından genelde duygusuz odun oluyorlar malesef yaşı da gençse vazgeç bu sevdadan3 sene olmak uzere birbirimizi taniyali hemen hemen hergünümüz bir arada geçiyor. annemi hatta ailemin çogunu taniyor bizi seviyor ailemize saygisi var biliyorum. Kendisi babasini ķüçükken kaybetmis bir kardesi annesi var evin reisi olmus etrafunda cok insan var ama bana gore bos insanlar kendiside pek insanlara guvenmiyor. Tabi bizim aramizda ozel bazi durunlar oldu zamanla hatta ben ona onu sevdigimi soyledim daha once ama ondan birsey beklemedigimi de soyledim cunku ben sevemem ben sevgi nedir bilmem beni sevme gibi seyler cok soyluyor. Oyleyken sustum sesimi cikarmadim ve bekledim cunki beni sevdigini hissediyorum. Bir sene once aramiz bozuldu ve ben ona kizdigim ve artik dayanamadigim icin yuzunu gormek istemedigimi soyledim. Oda peki dedi 6 ay gorusmedik sonra birden tekrar iletisim kurduk ve gorusuyoruz Şu an. 6 ay oldu gorusmeye baslayali ilk aylarda yine beraber olduk. Ama artik ben sordum ve böyle gitmesini istemedigimi soyledim bir karar vermesini istedim neyiz dedim arkadaşmiyiz sevgilimiyiz dedim arkadaş degiliz tabi dedi o zaman sevgiliyiz dedim cvp vermedi. Bende ben arkadaşlarimla özel iliskisi yaşamiyorum dedim o zaman sınır koyalim dedim. Sen sevgiliyiz bile diyemiyorsun dedim evet ya da hayir istiyorum ya da istemiyorum diyeceksin bukadar dedim sessiz kaldi. O zamandan beri yaklaşik 4 aydan beri sürekli bu muhabbbet devam ediyor. Ben artik onunla özel şeyler yapmayacagimi soyluyorum oda surekli hergun bana geliyor ve beraber olmak istedigini soyluyor surekli imalarda bulunuyor ve herkezin icinde yapiyir bunu. Ben artik acaba istemiyorum net olmasini istiyirum diyorum bana ben sana hep durust davrandin beni sevme dedim sana ben kimseyi sevmedim sevgi nedir bilmiyorum diyo bende tamam zaten seni zorlamadim yakanada yapismadim benim sevgilim ol diye diyorum senin istegine gore davraniyorum sınır koyuyorum onada gelmiyorsun benden ne istiyorsun diyorum. adam birakmiyor daha çok geliyor surekli beraber olmakdan bahsediyor benim bir talibim cikti onu duydu surekli ondan bahsediyor kinayeli konusuyor. Tokat atiyorum git diyorum yine geliyor. Benim etrafimda cok kiz var ben gitmiyorum diyo bende benim ne farkim varki sen onlara davrandigin gibi davraniyorsun diyorum sen onlar gibi degilsin onlar herkes ile beraber oluyor sen olmuyorsun diyo istemiyorum seninle özel birsy ypmicam diyorum isteyeceksin diyo sen benim kadinim bende senin erkeginim diyo. O zaman elimi tut bana sahip cik diyorum yok adam istemiyor. Beraber olduk diyelim kimseye gidemezsin diyorum karisamazsin diyo o zaman ayni şeyi benim icin dusun ben başkasina giderim diyorum gidemezsin diyo. Kavga ediyoruz atisiyoruz guluyoruz opusuyoruz ama yine kopamıyoruz ben uzak duruyorum ondan izin versem burakmayacak zaten. Ben ona sen gezeceksin tozacaksin arada beni gormezden geleceksin sonra yine bana geleceksin nede ilsa bekliyorum degilmi dedim yok oyle bir dunya dedim. akli baska yerde beni seviyormu ben anlamiyorum. Bir erkek sevmese bu kadar ugrasir mi?
O kadar uzun yazmanıza gerek yokmuş. Sizinle neden iletişimi kesmedigi belli.sen onlar gibi degilsin onlar herkes ile beraber oluyor sen olmuyorsun diyo istemiyorum seninle özel birsy ypmicam diyorum isteyeceksin diyo sen benim kadinim bende senin erkeginim diyo.
O kadar uzun yazmanıza gerek yokmuş. Sizinle neden iletişimi kesmedigi belli.
Kova burcuyum ama kova burcu erkeği çok farklı kadınından genelde duygusuz odun oluyorlar malesef yaşı da gençse vazgeç bu sevdadan
önce teknil bir açıklama yapayım: bu adamın sadece burç ve yükseleninin kova olmasıyla alakalı değil. venüsü, marsı ırtı zırtı hepsi etkili. evet kova özgürlükçü bir burçtur ama bir sürü detay var. kova olup deli gibi aşık olduğunda dünyayı yakan, köle olan insanlar da tanıyorum.
kurban olayım kova burcu diye genellemeyin :)
ha illa erkekler için genelleme olacaksa hepsininki öküzler burcu olabilir
konu detayına özel yorumum: mevzu burcu değil, başkasına gidip size engel koyan adam sizinle sadece zaman geçiriyordur. dünya senelerce onları böyle olayamış erkeklerin üzdüğü kadınlarla dolu.
vazgeçseniz ne güzel olur.
nasıl bırakmıyormuş telefon numaranı değiştir sosyal medyalarını kapat yine ulaşırsa savcılığa şikayet edeceğini söyle gerekirse aileni sal üstüne sen kurtulmak istedikten sonra hiç istiyormuşsun gibi görünmüyor tabi burdan adam seni cinsellik için kullanıyor burda herkes anladı da kalbini kırmamaya çalışıyoruz sen bilirsin ne diyelimBen vazgeçiyorum ama bırakmıyor
Tek tek alintilamak istemedim çünkü çok var. Yazdığımın arkasındayım. Sizinle görüşme amacı belli. Hatta sizin pes edip kabul edeceğinizi de düşünüyor bu çok belli.Nedir sadece seks mi ?
Öyle ise ben ıstemedigimi söylüyorum onu kovuyorum yine geliyor düzgün konuşuyorum kabul etmiyor . Sert davranıyorum tokat atıyorum ama adam yine geliyor gitmiyor.
Bildiğiniz kovalamaca oynuyoruz pesimden koşuyor ben kaçıyorum. Artık diğer herkezin yanında o kadar rahat ki . Sadece dilde söylenmiyor