Bazen dertleşirken karşıdakinin bişey yapması beklenilmez derdini dinlesin o bile rahatlatıyor o kadar dolmuş ki rahatlamak için buraya konu açmışPeki beklentin ne ? Şikayetini anladık ama biz neler yapabiliriz
2 cocugun var esin var sen mi yalnizsin? Biraz bunalmissin hepsi o :)
Bence gercek yalnizlik sevgili olmayan, aileden uzak yasayan, arkadas ortami da olmayan yalniz kadinlarin yalnizligi.. 2 cocugum var kocam 7dede eve geliyo ve yalnizim denmemeli
2 senedir yalnız yaşıyorum kucağımda tepsiyle yemek yiyorum al sana yalnızlık
neden yanlızsınki
2 senedir yalnız yaşıyorum kucağımda tepsiyle yemek yiyorum al sana yalnızlık
evet yaşlı teyze var tek oturuyor burda..Bence gercek yalnizlik sevgili olmayan, aileden uzak yasayan, arkadas ortami da olmayan yalniz kadinlarin yalnizligi.. 2 cocugum var kocam 7dede eve geliyo ve yalnizim denmemeli
monotonlaşma sanırım..2 cocugun var esin var sen mi yalnizsin? Biraz bunalmissin hepsi o :)
sadece dertleşmek istedim,belki bir yerler de benim gibi olan,beni anlayan,azıcık da olsa moral verecek birileri vardır diye ümit ettim ,hepsi bu...Peki beklentin ne ? Şikayetini anladık ama biz neler yapabiliriz
ben varımsadece dertleşmek istedim,belki bir yerler de benim gibi olan,beni anlayan,azıcık da olsa moral verecek birileri vardır diye ümit ettim ,hepsi bu...
Bence gercek yalnizlik sevgili olmayan, aileden uzak yasayan, arkadas ortami da olmayan yalniz kadinlarin yalnizligi.. 2 cocugum var kocam 7dede eve geliyo ve yalnizim denmemeli
neden yanlızsınki
spora gitmek istiyorum..eve çok yakın bir yer açıldı..küçük bir yer ama aletlerin hepsi yepyeni..ama gidemiyorum..eşim haftanın yedi günü çalışıyor..oğlum küçük bırakıcak kimse yok..onu da götürsemmi dedimsadece dertleşmek istedim,belki bir yerler de benim gibi olan,beni anlayan,azıcık da olsa moral verecek birileri vardır diye ümit ettim ,hepsi bu...
çocuk gürültüsünden sıkılıyor erkekler..çok sevseler bile..insanın derdinden anlamayan hiç konuşmadığı bir kocası varsa,bir derdi olduğunda paylaşıp yardım isteyebileceği kimsesi yoksa evet yalnızdır.herşeyi tek başına üstlenmek zorundaysa evet yalnızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?