Sen nerdesin bacım ? Napıyon bi başına?sevgilim yok
aileden uzağım
arkadaş ortamım yok hepsi uzaklarda
Sen nerdesin bacım ? Napıyon bi başına?
Şaka bir yana, ben de yalnız yaşıyorum; ailem epey uzakta, arkadaşlarım da öyle. Tepsiyle salonda yemek olayı çok tanıdık, ama yok bir şikayetim şimdilik.
Konu sahibi arkadaş , şu 2 numaralı çocuğu yola getirseniz, siz bayağa rahata çıkıcaksınız bence. Acaba yardım mı alınmalı? Süper dadı gibi işin püf noktasını bilen insanlar mucizeler yaratıyor sanki.
O kadar mutsuz ve yalnizim ki...esimle aramiz cok kotu, tek ortak noktamiz cocuklar.mecburi haller disinda konusmuyoruz bile.ayni evde iki yabanci gibi..9 ve 2 yaslarina iki oglum var.buyuk oglum sakindir uyumludur ama kucugu beni canmdan bezdirdi.o kadar zor bir cocuk ki bes dakika birakmaz ki bir nefes aliyim,surekli ama surekli mizmiz.tum gunum onu oyalamakla geciyor.her gun ama her gun ayni.koca sabah 7 aksam 7 calisir.sadece aksamlari 1 2 saat ilgilenir.onun. disinda pek bir yardimi dounmaz bana.oglumun yemesi icmesi uykusu herseyi sorun.en basit bezini almak icin kirk takla atmam lazim.ailemden uzakta kucuk biryerde yasiyorum.bana yardim edecek ya da konusabilecek hic kimsem yok.sadece iki. Komsum var.cocuklarla gidip vakit gecirebilecegim hic biryer yok.uyduruk kucuk bir park.cok yalnizim yasamak benim icin yuk,nefes alamiyorum.......
Allah kolaylık versin. İnşallah bir sonraki atamanız sevdiklerinize yakın olur; olmadı çok seveceğiniz bir şehirde bir sürü yeni sevdikler edinin :)atamam buraya çıktı ekmek parası için :))
arkadaş yalnızlık nasıl oluyo görsün dedim
haftasonları kendi sesimi unutuyorum o derece
sen neler yapıyorsun bu günlerde,sende monotonluktan şikayetçiydin hatırladığım kadarıyla..2 tane çocuğun var ne güzel bunun için bile şükretmelisin bizim cocuğumuz yok 1 evladımız olsun diye borcun altından kalkamıyoruz. ben mesela akraba aileden uzak bi yerlerde olmak isterdim çünkü akrabalar akbaba oluyor sıkılıyorum ben. özleyeceğim kişi sadece annem olur heralde.
Bize burada kadın kadına e-s0syal takılırız.bence sosyal ortamı olan insan az..
çok uzun zamandır öyleyim canım..hoşgeldin aramıza sende..ama buradaki dostluklar kalıcı..bunu söyleyebilirm...Bize burada kadın kadına e-s0syal takılırız.
Ben de umutluyum canım. Kaliteli forum, güzel insanlar. :)çok uzun zamandır öyleyim canım..hoşgeldin aramıza sende..ama buradaki dostluklar kalıcı..bunu söyleyebilirm...
bende en son bi iş görüşmesine gittim olumlu geçti haber bekliyorum ordan. şuan evdeyim yanımda ananem var ona bakıyorum kadıncağıza bakan doğru düzgün bi evlat yok fizik tedavi görecek eşimle beraber hastaneye götürüyoruz evde bunaldım iyice sorduğun için teşekkür ederimsen neler yapıyorsun bu günlerde,sende monotonluktan şikayetçiydin hatırladığım kadarıyla..
Aynen ben de konuyu açtım sandım ki şöyle yazacakBence gercek yalnizlik sevgili olmayan, aileden uzak yasayan, arkadas ortami da olmayan yalniz kadinlarin yalnizligi.. 2 cocugum var kocam 7dede eve geliyo ve yalnizim denmemeli
evet kucuk oğlum biraz daha buyuyp akıllansa hayat daha kolay olacak sanki,yardım alınabilecek hiç bir uzman da yok burda malesefSen nerdesin bacım ? Napıyon bi başına?
Şaka bir yana, ben de yalnız yaşıyorum; ailem epey uzakta, arkadaşlarım da öyle. Tepsiyle salonda yemek olayı çok tanıdık, ama yok bir şikayetim şimdilik.
Konu sahibi arkadaş , şu 2 numaralı çocuğu yola getirseniz, siz bayağa rahata çıkıcaksınız bence. Acaba yardım mı alınmalı? Süper dadı gibi işin püf noktasını bilen insanlar mucizeler yaratıyor sanki.
Canım o zaman şu bahsettiğim TV programını netten falan izle. Süper tüyolar veriyor çocuk hususunda, istikrarlı olursan, bence kesin faydası olur. Çocuk diyoruz, ama cin gibi bunlar. Bizim her zaafımızı bilip parmakta oynatıyorlar.evet kucuk oğlum biraz daha buyuyp akıllansa hayat daha kolay olacak sanki,yardım alınabilecek hiç bir uzman da yok burda malesef
nesi var anneciğinin..bende en son bi iş görüşmesine gittim olumlu geçti haber bekliyorum ordan. şuan evdeyim yanımda ananem var ona bakıyorum kadıncağıza bakan doğru düzgün bi evlat yok fizik tedavi görecek eşimle beraber hastaneye götürüyoruz evde bunaldım iyice sorduğun için teşekkür ederim
eşimle 1 yıl öncesine kadar iyiydik.ama malesef aldatıldığımı öğrendim ,ayrılmak istiyorum ama malesef pek çok nedenden dolayı mümkün değil bu şu an.o artık benim için yok ...öyle farzediyorum.2.çocuk olayı da ilk oğlum öyle zor bir bebektiki cesaret edemedim taki o büyüyüp kardeş istediğini söyleyene dek.bunları yaşayacağımı bilsem asla 2. çocuğu yapmazdımEsinizle aranizdaki sorun ne? Derdimden anlamayan hic konusmadigi kocasi demissiniz, peki hic konusmayi denediniz mi?belki oda sizinle ayni düsünceleri paylasiyor ama dile getirmiyor...üstelik iki yasinda cocugunuz var ve cok hareketli diyorsunuz, siz bunalmisiniz o yüzden böyle hissediyorsunuz, onunla ugrasmak kolay degil sizi anlaya biliyorum, ama eger ikinci cocuktan öncede böyle hissediyorduysaniz neden uzun bi aradan sonra bi cocuk daha yaptiniz? Taksit taksit yaziyorsunuz, insan yorumda yapamiyor...
kızkardeşim yada farklı biri diyeyim olursa eşim çok sohbet ediyor..yılda bir gelir kardeşimde..sıkılma olayı olabilirmi birbirinden..Sanırım sizinkisi ruhen yalnızlık
eşinle sohbet edememe eşin eş ama arkadaş olamamış bu boyuta geçememişsiniz
ama şuda bir gerçek erkekler uzun uzun sohbetler yapmazlar onlar çözüme odaklı biz kadınlar sohbete odaklı neyse ki çocuklar büyüyecek sizde kafa denk arkadaş ortamını hazırlarsıama şuda bir gerçek erkekler uzun uzun sohbetler yapmazlar onlar çözüme odaklı biz kadınlar sohbete odaklı neyse ki çocuklar büyüyecek sizde kafa denk arkadaş ortamını ama şuda bir gerçek erkekler uzun uzun sohbetler yapmazlar onlar çözüme odaklı biz kadınlar sohbete odaklı neyse ki çocuklar büyüyecek sizde kafa denk arkadaş ortamını hazırlarsıama şuda bir gerçek erkekler uzun uzun sohbetler yapmazlar onlar çözüme odaklı biz kadınlar sohbete odaklı neyse ki çocuklar büyüyecek sizde kafa denk arkadaş ortamını hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?