ahh ahh çok üzüldüm bu durum farklı..şu an o aldattığı kadın yakınmı size..eşimle 1 yıl öncesine kadar iyiydik.ama malesef aldatıldığımı öğrendim ,ayrılmak istiyorum ama malesef pek çok nedenden dolayı mümkün değil bu şu an.o artık benim için yok ...öyle farzediyorum.2.çocuk olayı da ilk oğlum öyle zor bir bebektiki cesaret edemedim taki o büyüyüp kardeş istediğini söyleyene dek.bunları yaşayacağımı bilsem asla 2. çocuğu yapmazdım
kesinlikle..çok iyi dostlarım arkadaşlarım oldu burada..Ben de umutluyum canım. Kaliteli forum, güzel insanlar. :)
O kadar mutsuz ve yalnizim ki...esimle aramiz cok kotu, tek ortak noktamiz cocuklar.mecburi haller disinda konusmuyoruz bile.ayni evde iki yabanci gibi..9 ve 2 yaslarina iki oglum var.buyuk oglum sakindir uyumludur ama kucugu beni canmdan bezdirdi.o kadar zor bir cocuk ki bes dakika birakmaz ki bir nefes aliyim,surekli ama surekli mizmiz.tum gunum onu oyalamakla geciyor.her gun ama her gun ayni.koca sabah 7 aksam 7 calisir.sadece aksamlari 1 2 saat ilgilenir.onun. disinda pek bir yardimi dounmaz bana.oglumun yemesi icmesi uykusu herseyi sorun.en basit bezini almak icin kirk takla atmam lazim.ailemden uzakta kucuk biryerde yasiyorum.bana yardim edecek ya da konusabilecek hic kimsem yok.sadece iki. Komsum var.cocuklarla gidip vakit gecirebilecegim hic biryer yok.uyduruk kucuk bir park.cok yalnizim yasamak benim icin yuk,nefes alamiyorum.......
hayır değil.artık görüşmüyor sanırım.zaten bu saatten sonra benim için eşim hiçbirşey ifade etmiyor.o olayı öğrendiğim an içimde herşey bitti.ahh ahh çok üzüldüm bu durum farklı..şu an o aldattığı kadın yakınmı size..
annem değil canım ananem yaşlı baya ayakları pek tutmuyor artık şeker tansiyon var kaslar zayıflamışta fizik tedavi görüyor. hastaneye götürecek biri çıkmadığı için biz götürüyoruz üzülüyorum bu duruma.nesi var anneciğinin..
bizim burdaki ümmü teyze gibi..kadın zor zar yürüyor..çok geçmiş olsun..annem değil canım ananem yaşlı baya ayakları pek tutmuyor artık şeker tansiyon var kaslar zayıflamışta fizik tedavi görüyor. hastaneye götürecek biri çıkmadığı için biz götürüyoruz üzülüyorum bu duruma.
her kim olursa aynı düşünürdü..affettirmek için çabası varmı eşinin..hayır değil.artık görüşmüyor sanırım.zaten bu saatten sonra benim için eşim hiçbirşey ifade etmiyor.o olayı öğrendiğim an içimde herşey bitti.
aile terapistine gidip eşinle arandaki ilişkiyi canlandırırsan çocuğuklarının tutumunu da değiştirebilirsin..sen mutsuz olduğun için çocuk mızmız belkide..hayatı pozitif hale getirmek için az biraz çabalaman gerekiyor..Allah yardımcın olsunO kadar mutsuz ve yalnizim ki...esimle aramiz cok kotu, tek ortak noktamiz cocuklar.mecburi haller disinda konusmuyoruz bile.ayni evde iki yabanci gibi..9 ve 2 yaslarina iki oglum var.buyuk oglum sakindir uyumludur ama kucugu beni canmdan bezdirdi.o kadar zor bir cocuk ki bes dakika birakmaz ki bir nefes aliyim,surekli ama surekli mizmiz.tum gunum onu oyalamakla geciyor.her gun ama her gun ayni.koca sabah 7 aksam 7 calisir.sadece aksamlari 1 2 saat ilgilenir.onun. disinda pek bir yardimi dounmaz bana.oglumun yemesi icmesi uykusu herseyi sorun.en basit bezini almak icin kirk takla atmam lazim.ailemden uzakta kucuk biryerde yasiyorum.bana yardim edecek ya da konusabilecek hic kimsem yok.sadece iki. Komsum var.cocuklarla gidip vakit gecirebilecegim hic biryer yok.uyduruk kucuk bir park.cok yalnizim yasamak benim icin yuk,nefes alamiyorum.......
Allah kolaylık versin. İnşallah bir sonraki atamanız sevdiklerinize yakın olur; olmadı çok seveceğiniz bir şehirde bir sürü yeni sevdikler edinin :)
saol canımbizim burdaki ümmü teyze gibi..kadın zor zar yürüyor..çok geçmiş olsun..
eşim iyi bize karşı ama konuşacak bir şey yok pek 11 yıllık evlilik sonuçta..
akşam vakti süslenmek içimden gelmiyoöyle deme kız bende 11 yıllık evliyim konuşmadan olmaz. akşam eşin gelmeden giyin süslen bir masa hazırla çocukları yatır göz göze sohbet edin
cnm eşini öyle yorgunumlu fln karşılamak çok itici olur bence . duşunu eşin gelmeden alırsan daha enerjik olursun hemde akşama kadar çocuk peşinde koşma temizlik terini atmış olursun. sonrada süslen azcık zorla kendiniakşam vakti süslenmek içimden gelmiyo
ama her sabah duş alıp saçımı topluyorum..sonra temiz şeyler giyiyorum..eşime kapıyı açıyorum of pof..yorgunum..vıdı,vıdı..
haklısın,hep erkekler haklı çıkıyor işte eşlerimiz enerjik olsun vs..eşin çok şanslıcnm eşini öyle yorgunumlu fln karşılamak çok itici olur bence . duşunu eşin gelmeden alırsan daha enerjik olursun hemde akşama kadar çocuk peşinde koşma temizlik terini atmış olursun. sonrada süslen azcık zorla kendini
ben cumartesi evi temizleyip duşumu alıp giyinip süslenip kokular sürüp bekliyorum eşimi
kapıyıda bir güleryüzle açıyorum eşimiz gözleri açılıyor
sonrasını hatırlamıyorum gece 12 ye kadar anlatıyorda anlatıyor benim gibi çenebazı susturdu
haklısın,hep erkekler haklı çıkıyor işte eşlerimiz enerjik olsun vs..eşin çok şanslı
eşim çok yoğun çalışır palin,ben onu motive edrim hep..ben eşime göre hayata daha pozitif bakan biriyim..eşimde iyi bir insandır..insanlık konusunda benden üsttedir..işlerle daha alakalı..işler iyi gittiyse daha mutlu olur..o şekilde işte..cnm sende yapabilirsin . ben bazen bakıyorum monotonlaşıyorum hemen sinema piknik vet-ya evde cd keyfi ayarlıyorum. kendimde bir değişiklik yapıyorum saç makyaj ikimize de iyi geliyor. bazen cnm iş yapmak istemiyor. iş yapmasamda gülümseyerek kapıyı açınca eşim mutlu oluyor
erkekler suratsız bir şekilde kapı açılmasını istemez asla . ben bunu anladım. sevgiler. mutluluklar
sizin gibi birinin yanlız olması çok garipÖyle iyi anlıyorum ki seni
En yakınlarının yüreğine dokunamaması çok zor bir duygu
Ömrüm boyunca yalnızdım, hala öyleyim
İnsan arada bir nasılsın kadın diye soran biriyle göz göze gelmek istiyor....
çok sağolun cevabınız için ancak bunların hiçbirini yapamayız.eşimle aramda artık çocuklardan başka hiç bir bağ yok,çünkü aldatıldımHerkesin zaman zaman dinlenmeye, tazelenmeye ihtiyaci vardir.
Sizde belki kucuk oglunuzun zorluklari,belki esinizden duygusal anlamda beklentilerinizin karsilanmamasi,belki gunluk kosturmacalar vs sebepleriyle yorulmussunuz.
Ancak isinden evine gidip gelen bir esiniz,2 tanede evladiniz var yalniz degilsiniz.
Ailecek kucuk bir haftasonu kacamagi yapmaya calisin,
Esinizle birlikte yapmaktan hoslandiginiz seyleri yapin,
Haftalik aile toplantilari duzenleyin,o haftanin artilarini- eksilerini konusun,ailecek birbirinize guzel sozler soyleyin.
Ya da komsunuzdan bahsetmissiniz ayda bir kez o cocuklarini size birakip esiyle basbasa vakit gecirsin,bir kezde siz cocuklarinizi ona birakip esinizle takilin:)
Emin olun tum bunlar size iyi gelecektir,mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?