benim şişman günlüğüm

1600 kalorilik diyetim.
Sabah Kahvaltsı; Açık çay, 2 dilim ekmek, 6 zeytin, 3 kibrit kutusu peynir, istenilen kadar çiğ sebze söğüş
Ara Öğün; 1 çay bardağı süt, 1 meyve,
Öğle Öğünü; 2 köfte kadar et, 6 kaşık sebze yemeği, 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, istenildiği kadar yağsız salata
Ara Öğün; 1 çay bardağı yoğurt, 1 porsiyon meyve,
Akşam Öğünü; 2 köfte kadar et, 6 kaşık sebze yemeği, 1 kase çorba, 2 dilim ekmek, istenildiği kadar yağsız salata
Akşam; 1 porsiyon meyve Yatarken; 1 bardak süt

kahvaltımı birgüzel yaptımartık biliyorum ki önemli olan kilo vermekten çok verdiğin kiloyu koruyabilmek en az iki yıl aynı kiloda kalmak gerekiyormuş.benim gibi zayıflayıp gözü dönüp yemeğe başlayanlar eski kilolarına + kiloyla geri dönüyorlar.sağlığım için çocuklarım için.eşim için ençokta kendimiçin zayıflamak istiyorum.

şimdi 90 vereceğim 30 kilom var ama bir günde almadım yıllar sürdü biriktirmem bu yağları.bu pis yağlar artık vücudumdan gidecek.kendimi seviyorum ailemi seviyorum.zayıflayacağım....

ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN kendime etli türlü yaptım.yanında yoğurtla muhteşem olacak.

Seninle aynı kiloda sayılırız o yüzden seni takip ediyorum canım... ama sen bana söylemedin kaç kiloya düşmüştün önceki günlüğün de

Seninle aynı kiloda sayılırız o yüzden seni takip ediyorum canım... ama sen bana söylemedin kaç kiloya düşmüştün önceki günlüğün de
78 E İNDİM CANIM.SONRA KARIŞIK BİR DÖNEM GEÇİRDİM.DİYETİM YAPTIĞIM ZUMBA AKSADI.BİRDE VERİĞİN KİLOYU 2 YIL KORUMAN GEREKİYORMUŞ FAZLASIYLA ALDIM.BENİ YALNIZ BIRAKMADIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Günaydın canım bende pazar günü ciddi anlamda bbaşladım. Diyete ve bugün4. GÜNÜM gayet güzelyol aldım diye düşünüyorum. Sen hangi gün kilo bildirimi yapıyorsun

Günaydın canım bende pazar günü ciddi anlamda bbaşladım. Diyete ve bugün4. GÜNÜM gayet güzelyol aldım diye düşünüyorum. Sen hangi gün kilo bildirimi yapıyorsun
CUMA DEMİŞTİK AMA PAZAR YAPALIM DİYORUM.HAFTA SONU DİYET TEHLİKEYE GİRER CUMADAN BİLDİRİM OLUNCA SEN NE DERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…