benim şişman günlüğüm

Kinoalihatun

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
10.805
34.319
798
44
bugün diyetimin ilk günü ama hala ömür boyu bırakmayacağım sporu bulamadım.sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dilim süzme peynir yedim.kaçamak yok.yaza kadar 60 olacağım.

dün eşim zayıf halimihiç hatırlamadığını söyledi ağır geldi ama haklı adam evlendiğimde 58 kilo idim.2. ay hamile kaldım.zor bir gebelikti neredeyse 9 ay yattım.doğum yaptığımda 82 kiloydum.4 yıl sonra öbür oğluma82 kilo ile hamile kaldım.106 kilo ile doğum yaptım şuan 89 kiloyum.artık zayıflamak istiyorum.

ÖĞLEN YEMEĞİM:2 dilim ekmek yoğurtlu şehriye çorbası ve 4 tane sivribiber(bayılırım)1 tane mandalina 1 yumurta

selam melike, nasılsın
ocak ayında geçen sene gurubuna katılmıştım, sayenizde 13 kilo verdim. 84 idim 71 oldum bayramda 1 kilo alıp 72 ye ulaştım :) eğer istersen sana destek olmak ve seninle tekrar 5-6 kilo daha vermek isterim. Allah güç ve sabır versin.

Melike geçen sene bende vardım ama o zaman hamileyken haberim yoktu. Sanki o zamanlar daha zayiftin. Bende şuanda 89.1 oldum 91 i geçmistim. Seni takipteyim canım

siz geldiyseniz sırtım yere gelmez artık.bir bıraktım yine aldım artık bırakmak yok.hoşgeldiniz canlarım şükür kavuşturana.

Bende varım yaza kadar 30 kilo vermek istiyorum Allah kısmet ederse..Sabah kalkar kalkmaz 400 ml sıcak limonlu su içiyorum ..Sonra okula gidiyorum maalesef ama yanımda elma götürüyorum..bugün öğlen 1.5 haslanmış patates ve iki yumurta yedim..Ekmek yok..bir lt su içtim akşam da salata yemek istiyorum içine 100 gr kadar makarna haşlayıp dökeceğim ..6 veya 6.30 dan sonra da bir şey yemiyorum p.tesi gününden beri ...Kola yok,ekmek yok,tatlı yok...

HOŞGELDİN GÖKCE

hoşbuldum Bir açım bir açım var ya ..Ama Allah tan Çİn deyim yoksa tr de olsaydım inan 4 lahmacun falan yerdim Neyse paşalar gibi makarnamı yiyim ben haşlanmış ,piştikten sonra azcık zyağı ile tatlandırılmış ..Ufff daha bir buçuk lt su içmem lazım ve burda saat 17.30 Sen neler yedin ?

SABAH KÜÇÜK YAĞSIZ AZ PEYNİRLİ GÖZLEME YEDİM ŞEKERSİZ ÇAY İÇTİM.ÖĞLEN HAŞLANMIŞ ET(EL AYASI KADAR) 3 DİLİMEKMEK YEDİM 1 TANEDE MANDALİNA YEDİM. ZUMBA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

süper gaza geldim bak şimdi, pazartesi başlıyorum sizinle, yediklerimizi yazalım kızlar mümkünse, melike sende ayarlarsın dimi canım hangi gün tartılacak kaça kadar kilo bildirimi yapacaz felan, ben cuma olursa çok sevinirim

ben diyete pazartesi başlayacağım için bugünlük böyle oldu

kahvaltı: 2 dl. ekmek 1 kaşık nutella
öğlen 5 dilim çikolata
öğleden sonra bir dolu kase şehriye çorbası
akşam yine şehriye çorbası, yumurtalı karnıbahar

beni mazur görün yediklerimden dolayı
ama yazmadan geçmek istemedim, yazalım ki utanalım dimi

sesili
tamam yarışalım ozaman.cumaları tartılalım.cuma günü kilo bildirimi yapılsın aç tartılalım eskisi gibi.ama herkesin bir yaptığı bir sporu olsun.

HERKESE GÜNAYDIN.
günaydın.konuyu okudum şimdi bende size katılmak istiyorum neler yapıyorsunuz?ben 87 kilodan 67 kiloya düştüm hala 10 kilo fazlam var hala sisman görünüyorum.gittikçe motivasyonumu kaybediyorum aylardır yiyemediğim seyler gözümün önünden gitmiyor dayanmak zorlaştı.belki böyle bir grupla verebilirim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…