İyi günler...
ben teknik ressamım ünv den iki yıllık mezun oldum. ama sanki hiç okumamış iki yıllık ünv ne ki diyorlar. çok pişmamın iyi bi bölüm okumadığım için. aslında bölümümü seviyorum ama insanların davranışları hiç hoşuma gitmiyor. belki sizde okusaydın diyeceksiniz .olmadı işte nasip diyorum.bi pazar tatilim var
6 gün çalışıyorum ,8 30 iş başı 19 çıkış çok zor oluyor. tatil yok çok bunalıyorum. 1000 maaş alıyorum çok az geliyor bu kadar çalışmaya şimdi zam istemeyi düşünüyorum 1 .500 istiyecem . maaşıma zam işime son olsun da istemiyorum. bu maaşlada burası çekilmiyor.siz ce ne yapmalıyım .BANA Bİ AKIL VERİN
İyi günler...
ben teknik ressamım ünv den iki yıllık mezun oldum. ama sanki hiç okumamış iki yıllık ünv ne ki diyorlar. çok pişmamın iyi bi bölüm okumadığım için. aslında bölümümü seviyorum ama insanların davranışları hiç hoşuma gitmiyor. belki sizde okusaydın diyeceksiniz .olmadı işte nasip diyorum.bi pazar tatilim var
6 gün çalışıyorum ,8 30 iş başı 19 çıkış çok zor oluyor. tatil yok çok bunalıyorum. 1000 maaş alıyorum çok az geliyor bu kadar çalışmaya şimdi zam istemeyi düşünüyorum 1 .500 istiyecem . maaşıma zam işime son olsun da istemiyorum. bu maaşlada burası çekilmiyor.siz ce ne yapmalıyım .BANA Bİ AKIL VERİN
İyi günler...
ne kadar suredir calisiyorsun? El becerisi gereken mesleklerde tecrube egitimin onune gecebiliyor. Yani eger yeni girdiysen, tecruben arttikca maasin da artacaktir. Pisman olacak bir sey yok bence. 4 yillik universite mezunu olup asgari ucretle calisan bir suru insan var
insanların tepkisini takmaya gerek yok.. okuduğun bölümden zevk alıyorsan sorun da yok. kaldı ki herkes üniversite okumak zorunda değil. kimin ne yaptığından kime ne? sana ne arkadaşım tıp okumuşum teknik ressamlık okumuşum. önemli olan insanlık amma velakin kimse farkında değil. bir üniversite tutturmuşlar gidiyorlar. anlamıyorum insanları. benim de üstümde fazlasıyla baskı var insanı rahat bırakmıyorlar yahu. insan hayırlısı olsun der değil mi...
cnm sen kimsenin söylediği sözlere aldanma evet maaşın az ama daha iyisini bulana kadar çıkma bence hiç yoktan iyidir
aslında pek çok iki yıllığa göre iş imkanı varmış sanki. Şimdi iş ilanı olan sitelerin birinden baktım. Boş zamanlarınızda kendinizi geliştirin. Yeni yeni çizimler yapın. Üzerinde çalıştıklarınızı göstermek yasak mı bilmiyorum ama bir portfolyo hazırlayın. Bu da diğer iş başvurularınızda size yardımcı olur.
TEknik ressamlık aslında 2 yıllık okunabilecek mantıklı bölümlerden ve tamamen kendini geliştirmenle paralel iş bulman.
Az .
Hatta çok az .
Ama daha iyisini bulana kadar cikmayin isten .
Çok zam vereceklerini de sanmıyorum..
valla bizim işyerindeki teknik ressam arkadas senin kadar az maas almıyor acıkcası senın yerın ıyı deıgl sanırım
maaşın 1 ıken %50 kendınız zam koymanıza patron ne der bılemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?