Benim tanistirsigim insanlarla samimi olup beni dışlayan arkadaş ..

kusura bakmayin da biz boyle muhabbetleri ortaokulda falan yapardik,koskoca kadin olarak boyle seylere kafa yormayin

Bende çok fazla takıntınız olduğunu düşünüyorum çok basit konular bunlar. Bunun için cidden üzülüyor musun?
Arkadaşını paylaşmak istemiyorsan yalnız takılacaktın, kimseye tanıştırıp kaynastırmaya uğrasmayacaktın.
Ayrıca arkadasın senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor bence. Üst katındakine giderken senden gizli gitmezdi yani, senide cağırırdı, sen tanıştırmıssın ve senin komsun ama seni devreden çıkarmış. Diğerleriyle daha iyi uyuştu demek ki.
Olur olmaz herseye takmanız çevreniz tarafından da hissedilir ve sizden uzaklaşma sebepleri bu da olabilir.

Kızlar merhaba.Aslinda dert değil.ama içten ice üzüldüm. Çok sevdiğim bir arkadaşım var .Evlenme arefesinde.Esi de öğretmen. Ben de onu ne kadar öğretmen arkadaşım varsa taşırırdım zaten seneye arkadaş olacaksınız eşinden dolayı diye.Buraya kadar sorun yok.
Benim üst konsum da öğretmen .onunla da tanışırdım .Bir gün üst komşu benden yağlı kağıt istedi verdim.Sonra kağıdı vermek için aşağı indi o anda misafiri geldi (kendisi yemekli cagirmis).misafiri benim en yakın arkadaşım.Uzuldum ama belli etmedim.
Benim facebook kapanmıştı. Annemin facebook hesabında ekli.Bugun bir baktım hep bu arkadaşım evinde benim tanistirsigim insanlar toplanmış.Hem de bir gün iki gün değil . Sürekli çağırmış kızlar hem de hep arkadaşım çağırmış.Kizlar içten içe üzüldüm.Belki eşinden dolayı samimi olmak istedi ama beni neden dışladı ki.Hic bir sorunumuz yoktu halen de yok zaten hep arar sorar ama anlam veremedim yaptığına
Hic alingan degilsin..
Birisi bana bunu yapsa bende uzulurum??
Baska arkadas mi yok ..
Ben hic iyimser bulmadim bu arkadasinizi..

Bende çok fazla takıntınız olduğunu düşünüyorum çok basit konular bunlar. Bunun için cidden üzülüyor musun?
Arkadaşını paylaşmak istemiyorsan yalnız takılacaktın, kimseye tanıştırıp kaynastırmaya uğrasmayacaktın.
Ayrıca arkadasın senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor bence. Üst katındakine giderken senden gizli gitmezdi yani, senide cağırırdı, sen tanıştırmıssın ve senin komsun ama seni devreden çıkarmış. Diğerleriyle daha iyi uyuştu demek ki.
Olur olmaz herseye takmanız çevreniz tarafından da hissedilir ve sizden uzaklaşma sebepleri bu da olabilir.
Hayır mesele arkadaş paylasmak değil.Benim zaten başka arkadaşlarım da var ama yaptığı zoruma gitti

Hayır mesele arkadaş paylasmak değil.Benim zaten başka arkadaşlarım da var ama yaptığı zoruma gitti

Ben arkadaşını anlamıyorum hala görüşüyoruzda diyorsun e sormuyor musun hiç? İki tarafıda tanıdığın ve sen tanıştırdığın halde niye senide çağırmıyorlar ki? Haklısın tabiki ama ben olsam sorarım.

Ama en çok zoruma giden de.arkadasim.,tanistirsigim.insanlaru sevmedi yani bana öyle dedi.Cok dedikoducular felan dedi keşke tanistirmasaydin dedi.ben bu kadar samimi olduklarını bilmiyordum
Söyle o zaman sen de cok dedikoducular dedigin eve kosa kosa gidiyorsun valla sasirdim de.sizi cagirmamalari çok ayip.Söyle herkese bu ayibi bilsinler.

Sizi ben tanistirdim hayirdir beni niye cagirmadiniz diyebilirsin.Oturup dedikodumu mu yaptilar acaba insanlardan hersey beklenir.

Back
X