Benim tatlı hediyem

Ay benim annemin zoofobisi vardı hemde fena halde. Bu güne kadar hiç hayvan beslememiştim. Ama bana nasıl iyi geldiğini dursun gitmesin dedi. Ama onlunla aynı odada bile bulunamıyordu başlarda. Yavaş yavaş alıştı. Aradan 1 ay geçtiğinde ise annem kedimin peşinde sürekli dolanır oldu beraber uyumak istiyo öpmek istiyo benden kıskanıyo. Şimdisini hiç söylemiyorum bile. Sokaktaki kedilere hergün yemek verir oldu. Her hayvandan korkan annem sırf kediler değil köpeklerin bile peşinden gider oldu. Sokakta yürüyemiyoruz artık nerde bi hayvan görse duruyo seviyo ay ben buna mama alıp gelicem diyo:KK24:çıldırıyo hepsine şuan :))
Ne güzel ya maşallah size ay ben kıskanırım ya benden başkası sevmesin:confused::KK70:

Bende kedi istiyorum deli gibi evlenmeden önce annem istemezdi bi kere bi sene kedimiz vardı ama öldü :110: ben hala bir yerlerde yaşadığına inanıyorum tabi.. Şimdide kocam asla istemiyor bide bebeğim olucak hepten imkansızlaştı tek ama tek hayalim evimde kedi beslemek o zaten hayatına girdiğinde aileden oluyor ahh o kadar istiyorum ki ama imkansız :KK43:
Bence dua et belki kocanda ikna olur i an bazen duayla imkansiz gordugumuz seyler bile degisiyo Allah katinda zor nisey yok ki

Bende kedi istiyorum deli gibi evlenmeden önce annem istemezdi bi kere bi sene kedimiz vardı ama öldü :110: ben hala bir yerlerde yaşadığına inanıyorum tabi.. Şimdide kocam asla istemiyor bide bebeğim olucak hepten imkansızlaştı tek ama tek hayalim evimde kedi beslemek o zaten hayatına girdiğinde aileden oluyor ahh o kadar istiyorum ki ama imkansız :KK43:
Kimbilir belki olur kısmet:) hiç beklemediğin anda hemde

Gerçekten de Allah tan gelen çok tatlı bir hediye olmuş.:KK200:
Allah sizin sifanizi kedi vesilesiyle vermiş. Eğer o tatlı vesileyi umursamayip içeri almasaydiniz belki asamazdiniz bu kötü ruh halini. Ne güzel yardım, ne güzel hediye. :KK54:

oyyy yerım ben onun patılerını :)
ben 5 kere kedı besledım en uzun yanımda kalan 10 yıllık kedım mamuk :)
butun hayvanları cok severım ama kedılerın halı bı baska ya :)

Çoook güzel çok tatlı maşallah yerim ben onu:)) en çokta bu oturuş şekillerine bayılıyorum ya çok tatlı duruyorlar böyle:))
Buda benimkisi :)) minnoşum
Sizinki de cok minik masum :)
Oyuncuya benziyor sanki
Bizimki aslan kral asla oyun falan yapmaz umru olmaz
Kucaga gelip falan da aslaaa ssevdirmez

herkese merhaba kızlar.
Bundan 7 ay önce boşanmak üzere evden ayrıldım. Hemen ardından ailemin desteğiyle Başka bir şehre yerleştim. Ailem bana minik eşyalı bir ev tuttu. Psikolojim baya bozulmuştu ağır ilaçlar kullanıyordum. Yataktan çıkamıyordum. Konuşamıyordum telefonu elime alamıyordum. Zihnim hiç durmadan konuşuyordu. Nefesim daralıyordu. İlaç iyileştireyordu unutturmaya yetmiyordu. Bu şehre geldikten 1 ay kadar sonra evime bir misafir geldi...
-Aşağıdan zile basıldı bende kapıyı açtım zile basan kişinin yukarı çıkmasını bekliyordumki benim esas misafirim bi anda koşarak içeri girdi masanın altına oturuverdi. Minik bi kedicik...canım benim..aslında evim 5. Katta. Nasıl olduda o kadar katı çıktıda geldi bu melek hiç bilemiyorum. Çok bakımsız zayıftı. Biraz besleyeyim kendine gelsin ondan sonra gönderirim onu dedim. Ama o geldiğinden beri öyle mutluluk geldiki bana öyle iyi geldiki içeri girdiği ilk andan itibaren. Bir gün daha bir gün daha derken olllduuu 7 aay. :) ismini melek koydum. Bana yetişti beni iyileştirdi . (geçende aklıma geldi Candan Erçetin Melek şarkısını bize yazmış resmen. :)
Nacizane arkadaşlar ; o kadar çok dert okuyorumki burda, gerek benimkine benzer gerek çok başka türlü gerek daha kötüsü gerek daha azı, bir evcil hayvan edinin, dünyanın en iyi dostu onlar ve en iyi ilacı, sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız:))

okurken ta ben ferahladım burdan.
mutlulular :))

herkese merhaba kızlar.
Bundan 7 ay önce boşanmak üzere evden ayrıldım. Hemen ardından ailemin desteğiyle Başka bir şehre yerleştim. Ailem bana minik eşyalı bir ev tuttu. Psikolojim baya bozulmuştu ağır ilaçlar kullanıyordum. Yataktan çıkamıyordum. Konuşamıyordum telefonu elime alamıyordum. Zihnim hiç durmadan konuşuyordu. Nefesim daralıyordu. İlaç iyileştireyordu unutturmaya yetmiyordu. Bu şehre geldikten 1 ay kadar sonra evime bir misafir geldi...
-Aşağıdan zile basıldı bende kapıyı açtım zile basan kişinin yukarı çıkmasını bekliyordumki benim esas misafirim bi anda koşarak içeri girdi masanın altına oturuverdi. Minik bi kedicik...canım benim..aslında evim 5. Katta. Nasıl olduda o kadar katı çıktıda geldi bu melek hiç bilemiyorum. Çok bakımsız zayıftı. Biraz besleyeyim kendine gelsin ondan sonra gönderirim onu dedim. Ama o geldiğinden beri öyle mutluluk geldiki bana öyle iyi geldiki içeri girdiği ilk andan itibaren. Bir gün daha bir gün daha derken olllduuu 7 aay. :) ismini melek koydum. Bana yetişti beni iyileştirdi . (geçende aklıma geldi Candan Erçetin Melek şarkısını bize yazmış resmen. :)
Nacizane arkadaşlar ; o kadar çok dert okuyorumki burda, gerek benimkine benzer gerek çok başka türlü gerek daha kötüsü gerek daha azı, bir evcil hayvan edinin, dünyanın en iyi dostu onlar ve en iyi ilacı, sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız:))
Cok sevindim sizin adiniza kediler cok farkli gercekten anlayabiliyorum ne hissettiginizi...
Bizde esimle beraber 8 aydan beri bu minişle paylasiyoruz evimizi

resmi simdi yukleyebildim

Eklentiler

• 20160504_214249~2.webp
    20160504_214249~2.webp
    4 KB · Görüntüleme: 102
ay ne harika bir şey. kediniz size şans getirsin, beraber çok mutlu olun inşallah:)

herkese merhaba kızlar.

Kedilerimizi maddi olarak ne olacağımızın belli olmadığı bir kriz dönemimde aldık. Ve gerçekten de işyerimiz kapandı şirketimiz battı. Ama bunca şeyi en az hasarla atlattık üstüne bir de ev değiştirdik ve hiç maddi sıkıntımız olmadı bin şükür. Ben inanıyorum biz onlara yuvamızı açtığımız için onlar da bize şans getirdi. Kuzularım benim üç tane kuzu :KK200::nazar:

Size de meleğinizle beraber mutlu uzun bir ömür dilerim. Kısırlaştırmayı ihmal etmeyin ama kaçmasın camdan pencereden.

Bir yandan üzücü ama mutlu edici bir hikaye. Kedinizi hiç bırakmayın. :))) Gerçekten çok dinlendiriciler, huzur kokuyor o minikler yumos yumos ^^ benimde var. :)))

Back
X