benim tek derdim şehit olan gençler:(

Bizim ülkemiz vatandaşına iş imkanı vermez..en iyi yetişmiş gençlerimizin elinden tutmaz...gelir amerika en iyi mühendislerimizi alır...kendi ülkesinde iş imkanı verir..savaş araçlarının yapımında çalışan mühendislerimiz bile vardır orda..
doğuda yada tehlikeli bölgelerde görevini yapan askerlerin hangisi milletvekili yada iş adamı çocuğu?? hiçbiri ! !
çünkü onların yeri hazırlanmıştır çoktan....
hani demokrasi vardı bu ülkede ?
yoksa bizmi yanlış anladık demokrasiyi

nedir kürt açılımı ? kürtlük türklük nedir bikere ?? aynı toprağın evlkatları kardeşleri değilmiyiz biz..
şehitlerin arasında türk varsa kürt yokmuydu...

neden aylar önce kürt açılımı diye serbest bırakıldı onca hain...onların insan hakları vardıda ölen şehitlerimizin hakkı ne oldu ?
yaa çok yazılır çizilir aslında ama işte yeri değil...

neden hep vatan sağolsun diyoruz...vatan sağolsun ama kardeşlerimizde sağ olsun..

aynen canım yediğim yemek bile içime sinmiyor......:gitme:.Allah rahmet eylesin hepsine kalanlarıda korusun inşallah.... eşim dün gece aniden yol güvenliği için gitti sabaha kadar kabuslar gördüm başım çatlıyor hala .........mafoldumbenturkbayragi.Allahım o yzılardan yazma yarabbim o acıları yaşatma diye dua ede ede uyumuşum yarın sabah gelicek sağ salim dönsünler hepsi yuvalarına inşallah .........:Saruboceq:

amin canim :Saruboceq:
tatlim esinin gorevi nedir asker mi?
Allah sabir versin gercekten asker esi olmak cok zor olmali.
icini ferah tut, iyi dusun ki iyi olsun canim...

Allahım hepsine hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah.senin kardeşin nerde benimki muş da.
Dün gece yine elazığ ve hakkarıi de şehit vermişiz.sinirden uyuyamadım .başımızdakıler sağolsun çıkıp da iki kelime edip tepkılerını koymuyorlar ortaya.artık biz de toplum olarak alıştık sanki ben bundan da çok üzüntü duyuıyorum.birlikte hiçbirşey yapılmıyor.
canım benim kardeşim malatyada.Bugünde İstanbul facianın eşiğinden dönmüş.Ben elazığdakini duyar duymaz artık kapattım televizyonu çünkü çok psikolojim bozuldu benim.Çok haklısın canım allah sonumuzu hayır etsin. nasıl olsa allah bir gün onların cezasını verir.Hepsinin kökleri kurusun inşallah.Vatanımız bu canavarlardan arınırsa kurban kesicem.Bu arada duaların için :Saruboceq:

Back
X