benim tipimden onlara ne?

amanede

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
794
4
68
İstanbul
sözlümün annesi babası çok canımı sıkıyor.hiçbir zaman kilo sorunum olmadı,yakınacağım fazla yağlarım olmadı boyum kilom her zaman yerindeydi.fakat son 6 aydır duygusal problemler nedeniyle iştahdan kesildim bi anda 5 kilo verdim.boyum uzun olduğu için heybetli bi kızken,5 kiloluk kayıp çok farkedildi fiziğimde minyon çıtıpıtı bi kıza dönüştüm ama bu halimide sevdim.kendime güvenim tamdı,kendime göre bi güzelliğim vardı herkesin olduğu gibi
neyse iyice uzatmadan konuya gireyim arkadaslar gel gelelelim ben bu halimdende memnunken derdi kayınpederimle kaynanamı aldı.beni ilk gördüklernde boylu poslu güzel kız diyen onlar değilmiş gibi,her gördüklerinde çok zayıfsın muhabbetleri dönmeye basladı.baslarda takmadım.ama farkettimki özellikle kayınpederim istisnasız her bir araya geldiğimizde çok zayıfsın muhabbetini açıo ve ben sürekli bozulduğum halde şakaya vurup gülüp gecmeye çalışıyorum.sonra dahada ilerletti kalabalık ortamlardada babama sen bu kıza bişi yedirmyonmu demeye basladı kendime güvenimi azalttı beenilmediimi hissetmeye kendimi çirkin bulmaya basladım onun yüzünden.dediğim gbi istisnasız her yerde bana bunu sözyleyen kayınpederim yarınbirgün diğer gelinlerin akrabaların yanındada beni hep zayıflığımdan dolayı eleştirip canıumı sıkacak.öyle çok açıyoki bu konuyu sanki zayıf olduğum için çok çirkinmişim gbi konsma tarzı var yada artık bana kendimi öle hissettrdiği için psikolojim bozuldu.1 hafta sonra nişanım var ve ne yaptıysam kilo alamadım.o kadar beenerek aldığım nişanlığım ben cılızım yakısmıycak psikolojisi yüzünden kabusa döndü gözümde.belki büyütüyosun diyceksiniz ama kendi annem bile üstne yapışan şeyler gyme iice kemik duruosun dio.napayım bende böyleyim kayınpedere ve herkese karsıda şakaya vurup gülüp gectiğim sürece bunları yapmaya devam etcekler .kavga potansiyeli yaratmadan cevabı yapıştrmak istiorumki bidaha bana kilo konusu açmasın.ne demeliyim napmalıyım sizce kızlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yalniz oldugunuz bir zaman acik acik soyleyebilirsin. Nasil hitap ediyorsun bilmiyorum ama mesela "Baba, her gordugunde boyle boyle demene cok kiriliyorum, hele herkesin icinde soylemen cok kotu oluyor benim icin. Biliyorum niyetin kotu degil ama lutfen bu sekilde saka yapma, kilo alamiyorum." diyebilirsin.
Ben her turlu sorunun konusarak cozulebilecegini dusunuyorum. Kizarsin, uzulursun ama karsindakinin haberi bile olmaz, ne de olsa sakaya vuruyormussun. Belki de senin bu kadar uzuldugunu bilmiyordur?

sözlünuze belırtsenız durumdan rahatsız oldugunu nazık bı dılle?o anne babaına uygun bı selıkde anlatsa siz hıc yuz goz olmadan.ben olsam oyle yapardım canım

Gülüm dert etme. Ben sana diyeyim: anneler babalar yavrularının sevgililerine, nişanlılarına, eşlerine hep bir kulp takarlar. ister kız ebeveyni, ister erkek ebeveyni olsun. Doğanın kanunu gibi bir şey. Hani doğru değil ama "beklenen". Doğru anlatabilmişimdir umarım.
Bunun seninle alakası yok. Zayıfsan çok zayıf derler, toplu olsan şişmansın az ye derler. Kısaysan kısa derler.
Daha dur ileride neler diyecekler. Gülüp geçmen çok asil bir davranış. çok zayıflık da iyi değil bilirsin, bünyen sonra asabın hep zayıflar. Az kilo almaya çalış. Onlar için değil, sağlığın için.

kayınpederinde çok patavatsızmış canım
Öyle denirmi siz bu kıza yemek vermiyomusunz diye
Boşver canım nişanlın ve ailen rahatsız olmuyorsa diğerleri vızzz:)

çook sinir oluyorum brn böle seylere,ben kendi tipimden memnunken onlara ne dimi? bazılarıda cidden kıskandıgından da yapabiliyo
bencede sözlüne söle,ben olsam direk söleyemezdım kayınpedere falan :)) sözlün senı bu halınlede begeniyosa salla gitsinn dierlerini, ha bide eğer cok cok rahatsız oluyosan aynı şeyleri söyledigi zaman gülme aksıne yüzün düşsün ki farketsinler hoşlanmadıgını,aynı espirinin kabak tadı verdiğini, iyi mi canım

Beğenmeyen küçük oğluna almasın de canım cuk oturur bence:) şaka bi yana sözlünüze güzel bir dille anlatın rahatsız olduğunuzu. o da babasına anlatır. nüfusumuzun 3te ikisi obezlik sınırındayken kendini hiiiç kötü hissetme canım. sağlıklı olduğun sürece en güzeli zayıf olmak bence. eminim fıstık gibi olacaksın nişanında da.

evet saglığım için kendim için biraz kilo almalıyım vitamin kullanıyorum ama bir faydası yok tekrar gidicem doktora.evet zayıfım bunuda biliyorum belkide gözlerine batacak kadar zayıfım.ama kilodan yakına kuzenlerim manken gbisin keske olabilsem senn gbi diolar yani bakıs açısıdır bu.zayıf buluyo olabilirler ne yalan söyliyim bende zayıf olduumu biliorum ama alamadıktan sonra ne yapabilirim.bir arkadasım nişanlına söyle demiş bir defasında nişanlımın bana kurduğu cümle şuydu.şakalaşıyoduk eli belimdeydi kemik aşkım benim falan dedi öyle üzüldümki bişi diemedm.çünkü yeri geldiğindede çok güzel fiziğin var falan dio yani kötü nietli sölemedi.ama kırılabilcemide düşünmedi ben bu konuyu ona açsam hiçbi faydası olmaz.sadece kendimi beenmediimi düşünür gbi geliyo bana.
yoruldum artık gülüp gecmekten insanların kiloma takmıs olmasından

canım yaa kıyamam :26: inan seni cook iyi anlayanlardanım. benim bunye kabul etmıyo fazla kıloyu. bazı zamanlar aldım mı alıyorum ama bazen hele yazın acayip veriyorum cok orantısız artıs ve inişlerim var. kimisi dedigin gibi begeniyo kimiside cook zayıfsın der. ama ben mutluyum.alsam olur tabi isterim ama fazlada yiyemiyorum sağlıgım bozuluyo yani rahatsız oluyorum.çarpıntı halsızlık vb işte. ancakk kıyafet konusunda dikkat ederim kendime yakışan kıyafetler almaya calısırım. zayıf oldugumdan herşey oturmuyo haliyle. bende ona göre kendimi bildigim için göze hos görüncek seyler alırım.
bide evlenince kilo alınır diolar. hatta alan canlı sahitler var :):) sende evlenince alırsın bence hormonlar degüşecek haliyle

he bide öyle genetik bi durumumuz var kızken zyıfcık olan ablalarım evlendiler kilo vermeye çalışıolar:)insan insan olsun zayıf şişman ne farkeder diğen yok ya:)mutlaka eleştirecek bişey buluyolar

bulurlar canım bulurlar :))) eleştirenlerin kendileri 4 dortluk yaa,oyuzden eleştirme hakkı buluyolar kendilerinde :))))

Canım hic takma bana da diyorlar hep cok zayıfsın diye ama ben kendimi böyle seviyorum, begeniyorum gerisi bos..
Arkadasımın yengesi su haline bak cok cirkinsin, kurumussun, kim alsın seni ayoll deyip duruyor hatta en son, yaslanmıssın sen dedi bana. Bunları arkadasımın ceyizini götürdügümüzde, hic tanımadıgım bir sürü insanın icinde söyledi. Kilomla, tipimle bir espiriler, bir espiriler...
Görende kendisini cok kilolu degil, kilolu sanıcak boyuna göre, 1 tane de cocugu olmasına ragmen gayet fit bir vücuda sahip!

Kayınpederin de koskoca adam yahu, baska isimi yok senin kilon mu kalmıs konu edilecek??
Hic kafana takma, zayıflık moda benim gibi olmak isteyen cok insan var deyip, gül - gec.

Son düzenleme:

cansın sen :) canım sıkkındı yüzüm güldü sayende nöyle tuhaf bir durum var ortada diosunya,kayınpedermde çok zayıftır canımı sıkmasına ragmen tipini görünce kanım kaynara küçücük bi adam.ve beni kilomdan dolayı eleştiriyo işte.canım hadi ben kayınpeder die bişi diemiorum.sem keske o arkadasının yengesine yapıştrsaydın cevabı deli etcek bu insanlar beni..

bulurlar canım bulurlar :))) eleştirenlerin kendileri 4 dortluk yaa,oyuzden eleştirme hakkı buluyolar kendilerinde :))))

baya kaba kaçıcak ama affına sığınarak şuan bulduğum felsefeyi paylaşmak istiyorum it im söyler totom dinler :)en güzeli bunu uygulamak galiba

baya kaba kaçıcak ama affına sığınarak şuan bulduğum felsefeyi paylaşmak istiyorum it im söyler totom dinler :)en güzeli bunu uygulamak galiba

affına sığınarak şuan bulduğum bir felsefeyi paylaşmak istyorum i t im söyler totom dinler :)
en güzeli bunu uygulamak galiba

kesinlikleee ben öle yapıyorum zatenn başka napıcam kii kendime yag enjekte edemem yaa ööggghhh

ne yazık ki ailelerimiz sanki çocukları mükemmelmiş gibi gelinlerde ve damatlarda onlarca kusur bulurlar.biçok aile bunu yapıyo malesef.takmayın kafanıza.tipik kayınvalide,kayınpeder sendromu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…