canım yaa kıyamam :26: inan seni cook iyi anlayanlardanım. benim bunye kabul etmıyo fazla kıloyu. bazı zamanlar aldım mı alıyorum ama bazen hele yazın acayip veriyorum cok orantısız artıs ve inişlerim var. kimisi dedigin gibi begeniyo kimiside cook zayıfsın der. ama ben mutluyum.alsam olur tabi isterim ama fazlada yiyemiyorum sağlıgım bozuluyo yani rahatsız oluyorum.çarpıntı halsızlık vb işte. ancakk kıyafet konusunda dikkat ederim kendime yakışan kıyafetler almaya calısırım. zayıf oldugumdan herşey oturmuyo haliyle. bende ona göre kendimi bildigim için göze hos görüncek seyler alırım.
bide evlenince kilo alınır diolar. hatta alan canlı sahitler var :):) sende evlenince alırsın bence hormonlar degüşecek haliyle
Canım hic takma bana da diyorlar hep cok zayıfsın diye ama ben kendimi böyle seviyorum, begeniyorum gerisi bos..
Arkadasımın yengesi su haline bak cok cirkinsin, kurumussun, kim alsın seni ayoll deyip duruyor hatta en son, yaslanmıssın sen dedi bana. Bunları arkadasımın ceyizini götürdügümüzde, hic tanımadıgım bir sürü insanın icinde söyledi. Kilomla, tipimle bir espiriler, bir espiriler...
Görende kendisini cok kilolu sanıcak öyle de tuhaf bir durum var ortada iste.
O da koskoca adam yahu, baska isimi yok senin kilon mu kalmıs konu edilecek??
Hic kafana takma, zayıflık moda benim gibi olmak isteyen cok insan var deyip gec.
bulurlar canım bulurlar :))) eleştirenlerin kendileri 4 dortluk yaa,oyuzden eleştirme hakkı buluyolar kendilerinde :))))
bulurlar canım bulurlar :))) eleştirenlerin kendileri 4 dortluk yaa,oyuzden eleştirme hakkı buluyolar kendilerinde :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?