benim tipimden onlara ne?

Canım kadın acayip fena biri. Arkadasım onlarla aynı bina' da oturuyor anaanne dahil herkes besmeleyle anar adını desem yeridir. Oglunu babaanne büyüttü, kimseye birsey demeden cocuk yalnız vs. cocugu dahi görmeden dısarı cıkabilen biri arkadasım annesinden, babasından izin almaz ki, ben gidiyorum der ama yengesi; nereye, benden izin aldın mı? der! Ve o gidemezsin diyorsa, o gün dısarı cıkamıyordu arkadasım.. Tüm aileyi etkisi altına almıs anlayacagın. Beni yüzüklerin efendisindeki yaratıklarımı benzetip gülmedi? Hemde ceyiz günü, o kadar insanın icinde!

Kac kere arkadasıma gelen diger arkadaslarını geri döndürmüs, bir nevi kovmus yani hic birini sevmiyor Dügün zamanı bile, onun yüzünden cıkıp gidiyordum az daha. Bir insan hic mi lafını, sözünü bilmez? Kıyafetime kadar neler söyledi, kına gecesi elbisemi cıkarıp normal jeanla, tshirtle gitmek zorunda kaldım. Cıkardıgımı söylemisler bide geldi bana oh iyi yapmıssın demisti, deyisi de görülmeye degerdi.

Tartısmak istemedim cünkü bir laf etsem kavga ortamı cıkacaktı ark. ve ailesine de yansıyacaktı aynı bina' da oturuyorlar, bir sekilde karsılıyorduk o yüzden sabrettim, sustum ki, onun istedigi de her seferinde kavga cıkartmaktı aslında.

Nisanlınla konusmayı denedin mi? Yani kendisi tarafından seni araya katmadan babasıyla konusabilir.

bence hic kafana takma ,bende sürekli ayni laflari kaynanamdan eltilerden duyuyorum artik hic umursamiyorum,benim boyum 1.74 kilom 59 kendimi gayet iyi hissediyorum esimde cok begeniyor gerisini bosver,her dert sorun kilo olsun zamanla alirsin zaten..

böyle insanlara sinir olmaktan çok acıyorum baskalarını aşağılayarak yada onlar üzerinde diktatörlük saglayarak ego tatminine urasıolar
bana kalırsa o kadın düpedüz kıskanmış seni
yok cnm konusmadım nişanlımla bu konuyu

O kadının kıskanmadıgı kimse yok ki. Zaten kendi de zayıfken baskalarının zayıflıgına dil uzatması tuhaf.
Eskiler balık etli hatunları severler biraz babam dahil, tüm sülale 60 kilo olmadıgım sürece ki, boyum kısadır bana simdi iyisin, zayıf degilsin demez.

Babamın da isi gücü, benim kilom' dur. Basım agrısa zayıflıktan, midem bulansa zayıflıktan, grip olsam zayıflıktan..
Nisanlınla konussan, oda babasıyla '' ya baba sen neden amanede' nin kilosuna takılıyorsun bu kadar dese? Kendisi farketmis gibi. İse yarayabilir yani.

bak bu fikir çok güzel cnm en iyisi öyle yapayım tşk ederim.sende elinden geldiğince canını sıkcak şeyler söyleyenleri baban bile olsa takma...olurmu:)

valla canım benim kadar zayıf değilsindir. kp in beni görünce bana ne derdi bilmiyorum:)
şaka bir yana bende sinir olurum milletin işi gücü yok bizim zayıflığımıza takmışlar. kimi görsem aaa çok zayıfsın yada arkamdan anneme babama ne kadar zayıflamış diyorlar. sanki bilerek zayıflıyorum. birde bilip bilmeden neden zayıflıyorsun demeleri yok mu. neden zayıfladığımı bilsem zayıflamam herhalde.

ama belki kp in sana şaka yoluyla takılıyordur eğer rahatsız oluyorsan bu durumdan nişanlına söyle babasına desin bu tür şaka yapmasın. diyemezsede bir daha derse dersin baba sağlıklıyım ya zayıf olmuşum kilolu olmuşum farketmez de.

çok zayıf bir tanıdığım bir türlü kilo alamıyordu.
balık yağı kullandı birkaç tablet hemen işe yaradı sabah akşam içiyordu birer tane

simdi kilona yarin kim bilir neyine laf etcek bence seni bozmaya calistiginda yada böyle laf edince , hattini bildirmen gerekiyor saygisiz olmadan , yoksa sen sustukca onlar baska seyler bulur hem buarada gorursun evlencegin insanin her ne durumda olursa olsun hangi kosulda senin yaninda olup olmadigi bunlar simdilik ufak ama ilerde bence buyuk sorunlar yarata bilcek konular illerde birgun dayanamayip evinde tatsizlik olabilir bence ,

bak bu fikir çok güzel cnm en iyisi öyle yapayım tşk ederim.sende elinden geldiğince canını sıkcak şeyler söyleyenleri baban bile olsa takma...olurmu:)

Rica ederim ne demek, insallah yardımcı olmusumdur ben hic takmıyorum, sende takma halledersin insallah.

cnm soyledıklerıne cok fazla takılma .eskı kusaklar genelde etlı butlu ısterler .benım annem bıle bana sureklı ''cok zayıfsın kılo al elın yuzun coktu ıyıce'' der .ustelık kılom 55 boyum 167anneme kalsa rahat 65 olmalıymısım .eskı kusaklar ıste genelde kılolu begenıyor o yuzden dert etme derım .kayınpederınız konusmaya devam ederse eger,''oglunuz boyle begenıyor sırf onun ıcın dıyete gırıp kılo verdım ''dersınız
ayrıca nısandı dugundu streslı ıslerdır bunlar .o zamanlar da gelınler zaten rahat kılo kaybederler .eger abıyenızın ısrarla hos durmayacagını dolmayacagını dusunuyorsan da cozum cok canım .popon ıcın ''sılıkonlu kalca'' adı altında satılan ıc camasırı kullanırsın olur bıter .

Son düzenleme:
cnm yalniz kaldiginizda söyleyebilirsin o tür konusmalarindan rahatsiz oldugunu cesaret edemiyorsan sözlüne söyle o söylesin.

Banada diyorlar hiç mi hiç umrumda değil.Eşim ve ben memnunuz bu durumdan.Ne güzel çıtı pıtıyız işte insanlar bizim kilomuzdan olmak için ne emekler veriyorlar.

ahh ahh.. ben istiyorum ki bir kişi bana zayıfsın desin.. ama biraz kilo almışsın lafından başka bişey duymuyorum. kayınvalidem ise kilomda fazlalık olmadığını bu durumdan çook memnun olduğunu söylüyor.. yani canım kısacası bence sende ani bir değişiklik olduğu için bu kadar dillendiriyorlar bunu.. yoksa zayıf ve formda olmak gayet güzel bişey. bence onlar sana bişey söyledikleri zaman kendinden emin bi şekilde ben halimden memnunum demelisin.. her ne kadar kayınvalideler etli butlu gelin isteseler de damatlar istemiyor.. o yüzden sen bence canını hiç sıkma, hatta canını sıkmaya devam edersen daha da kilo verirsin anlamadan. hem nişanında da böyle seni zayıf, kuğu gibi görünce çatlarlar

Nişanlın için sorun yoksa, seni bu halinle beğeniyorsa salla, duyma bile.. Beğenmeyen küçük oğluna almasın da güzel lafmış :)

Manken gibisin işte, millet senin gibi olmak için çırpınıyor :) Sağlığın da yerindeyse hiç problem yok bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…