• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim tüp bebek günlüğüm;umarım ilk ve sondur!

bebislerim;
canim cok sevindim hamis olmana sakin agir is yapma bol bol yat dinlen bu bebek Allahin bir lutfu sana unutma..ve ona cok dikkat et!!!!

canım cokk sevindimm hamile olmana oleyyyyyyyyyyyy
benimde değerimde 30 a cıkmışşş
allah yüzümüzü güldürdü sonunda benim dr da gebelik var artık dedi
kanamana dikkat et benim oğluşta 3 ay geldi kanamam annemde kaldımm endişelenme dikkat et...
hayırlısı olsunn:))))))))))))))

pinar senin ilk degerin kactiki??ve adetinin kacinci gunu yaptirmistin?????

Allah hepinizden razı olsun;çok şükür değer yükselmiş 60 olmuş.Ama hala kanamam olduğu için düşük tehlikem var. Dr. kesin yatak istrihati verdi.
1 mart ta kontrolüm var.Bugün dışarı çıktım ya hastaneyle arabayla gittim bugün daha çok arttı kanamam o yüzdn tam asevinemiyorum.Eşimle aptal gibiyiz kalp atışlarını duymadan inanamıcam heralde.Burda böyle yazarlardı şimdi daha iyi anlıyorum kalp atışlarını duymadan insan inanamıyor.

Allahım bebişimi kucağıma almamıda, herkese nasip etsin;herkesi hayırlı vesilelere sebep olacak hasatne ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah.

TEBRİKLEEEEER. ÇOK SEVİNDİM canım bak demiştik sana inan herşey iyi olacak canım

bebişlerim
Allah tamamına erdirsin canım. Ben kendimi unuttum seni takip ediyorum :)
Çok sevindim çok mutlu bi haber bu.Hani yazdınya bu benim tüp bebek günlügüm umarım ilk ve sondur diye kalbin temiz senin ne diyeyim :)

bebişlerim
Allah tamamına erdirsin canım. Ben kendimi unuttum seni takip ediyorum :)
Çok sevindim çok mutlu bi haber bu.Hani yazdınya bu benim tüp bebek günlügüm umarım ilk ve sondur diye kalbin temiz senin ne diyeyim :)

Beni takip edip yalnız bırakmadığın için teşekkürler.Herşey nasip kısmet canım.Herkesin kalbi temizdir canım ya seninde..
5,5 senelik evliyim.Şimdi kısmetmiş işte canım.Bir aşılamam oldu tutmadı mesela.

pinar senin ilk degerin kactiki??ve adetinin kacinci gunu yaptirmistin?????

saat 4:30 da drumu arıcam ama meraktan catlıorumm.
14 şubatta 2.28 di
bugün 10.58

son adetimde 25 ocakkk..
yorum yapın arkadaslarr lütfennn.....

4 yada 5 şubatta çatlatma iğnesi oldu
çatlatmanın 14. günündeki değer 10.58
20 şubatta 30 a yükselmiş canım

Beni takip edip yalnız bırakmadığın için teşekkürler.Herşey nasip kısmet canım.Herkesin kalbi temizdir canım ya seninde..
5,5 senelik evliyim.Şimdi kısmetmiş işte canım.Bir aşılamam oldu tutmadı mesela.

Benimde ilk aşılamam tutmadı canım ve bizde bu ay tüp bebek düşünüyoruz.international hospital yada american hastanesine gitmeyi düşünüyorum tüp bebek konusunda bu iki hastane digerlerine göre daha donanımlı geldi.Kısmet tabi allah yazdıysa olur.Allah bebek özlemi çeken herkezin yüzünü güldürür inşallah :)
içime doğdu erkek olcak seninki :)

Benimde ilk aşılamam tutmadı canım ve bizde bu ay tüp bebek düşünüyoruz.international hospital yada american hastanesine gitmeyi düşünüyorum tüp bebek konusunda bu iki hastane digerlerine göre daha donanımlı geldi.Kısmet tabi allah yazdıysa olur.Allah bebek özlemi çeken herkezin yüzünü güldürür inşallah :)
içime doğdu erkek olcak seninki :)

benimde internationalde oldu ama kısmet dediğin gibi.Kanamalarımda arttı benim.Biraz önce bhcg için kan verdim.Allah yardımcımız olsun.

bebişlerim canım gözün aydın inşallah sonuçlarının olumluluğu hepp böyle devam eder....rabim tamamına erdirsin...

Allah hepinizden razı olsun;çok şükür değer yükselmiş 60 olmuş.Ama hala kanamam olduğu için düşük tehlikem var. Dr. kesin yatak istrihati verdi.
1 mart ta kontrolüm var.Bugün dışarı çıktım ya hastaneyle arabayla gittim bugün daha çok arttı kanamam o yüzdn tam asevinemiyorum.Eşimle aptal gibiyiz kalp atışlarını duymadan inanamıcam heralde.Burda böyle yazarlardı şimdi daha iyi anlıyorum kalp atışlarını duymadan insan inanamıyor.

Allahım bebişimi kucağıma almamıda, herkese nasip etsin;herkesi hayırlı vesilelere sebep olacak hasatne ve doktorlarla karşılaştırsın inşallah.
gözün aydın canım.çoook tebrik ederim.
allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallah.
inşallah darısı başımıza.
bebişine ve kendine çok iyi bak.allaha emanet ol canım.

bebişlerim
Canım inşallah yolunda gitmeyen birşey yoktur.Kanaman hemen durur belki morelini bozma.Ben duyuyorum bazen hamileligin üzerine adet görüyolar takma kafana hemi canım :)

Benim kanamalar dünden beri kırmızı geliyor neolur başından geçenbiri varsa bişeyler desin.Devamlı kanamam var.3 ay kanaması olanlar da leke gibimi kırmızımı geliyor.

--------------------------------------------------------------------------------

bende tüp bebekle gebe kalsım daha yeni öğrendim değerlerim çok düşük.20si adet tarihimdi 18 i akşamı lekelenmem başladı.3 gün 1er kereliğine leke geldi.20 sinde hastaneye gittim o günden beri kan geliyor.sürekli yatıyorum ama sürekli geliyr yatarken bile geliyor.yastıkta koyuyorum ayağımın altına.adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor.kontrolüm 1martta daha 1hafta var.drum sürekli yat dedi.parça gelirse ara ded.3tane progesteron ve corasprin alıyorum forbiolde var.ama ben durumumu iyi görmmüyorum 5.5 seneden sonra ilk bunu kaybetmek istemiyorum.bunları yaşayan varmı.ne olur bilgi verin lütfen hiç iyi değilim.

--------------------------------------------------------------------------------

bende tüp bebekle gebe kalsım daha yeni öğrendim değerlerim çok düşük.20si adet tarihimdi 18 i akşamı lekelenmem başladı.3 gün 1er kereliğine leke geldi.20 sinde hastaneye gittim o günden beri kan geliyor.sürekli yatıyorum ama sürekli geliyr yatarken bile geliyor.yastıkta koyuyorum ayağımın altına.adet sancısı gibi kasıklarıma ağrı giriyor.kontrolüm 1martta daha 1hafta var.drum sürekli yat dedi.parça gelirse ara ded.3tane progesteron ve corasprin alıyorum forbiolde var.ama ben durumumu iyi görmmüyorum 5.5 seneden sonra ilk bunu kaybetmek istemiyorum.bunları yaşayan varmı.ne olur bilgi verin lütfen hiç iyi değilim.
canım sana yazıyorum sürekli ama bir türlü senle irtibat kuramadık.korkma daha öncede yazdım gerci.......bak arkadasım da pcosdu benim ve senin gibi tüp bebek tedavisi gördü.inana bana kanaması okadar cok oluyordu ki...artık umudunu yitirmişti.....günleri hastanede geciriyordu.ama su an bebegi 6 aylık canım ve halen arada kanama oluyor.ama tehlikesiz arada hastaneye yatıp cıkıyor.sen yine dr.ara ve sürekli bilgi al.....canımsınnn korkma insallah tutunur bebisin sana bırakmaz:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X