- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi SalakSacma
Yok
Valla panpa ayni fotografin Linkedin'deki tartismasinda, bir kadin gozle tacizden biktigini yazmis. Universiteli bir cocuk da - sanirim eksici cunku yazis bicimi aynen oyleydi- herkes sizin ustunuze atlamak hevesinde sanmayin kendinizi kezbanlar stili bir sey yazmis. Baska bir kadin da, gayet hanimefendice ve duzgun bir dille kadinlarin gercekten de bakisla tacize ugradiginiz, cok berbat hissettiren bir durum oldugunu, kendisinin boyle bir duruma maruz kalmadigi icin bilmedigini yazmis. Cocuktan el-cevap: Butun dunya sizin pesinizde vakasi. 2 numarali kadin da, kendisinin gayet insanca ve duzgun bir cevap yazdigini ama karsiligindaki cevabin kendisini ve butun kadinlari asagilayan bir cevap oldugunu bunun da tami tamina kadin nefreti oldugunu yazmis. Yani bir erkek, konusurken kadinlari asagilayici ifadeleri kullanmayi kendine hak goruyorsa, eee bu zaten kadin nefreti olarak bilinen olay. Kadinlara kadin olmalari ustunden hakaret etmeyi kendine hak gormek yani. Toplumda kadinlar ses cikarinca, cevap verince hakarete ugruyorlar arkadas. Politikaci git evinde cocuk bak diyor, polis hanfendiiiiiiii dayak yediysen de yedin kocandir evine git diyor, patron cocuk yaparsan gelme diyor, beriki kadin kimbilir ne yapti da kuyruk salladi tacizi hak etti diyor....diyorlar da diyorlar.
Boyle yani, toplum erkeklerinde de kadinlarinda da acaip bir kadin nefreti var. Bilemedim bu kafa duzelir mi.![]()
Düzelmez gibi duruyor be Misscherry.. Hadi erkekleri anlamaya çalışıyorum kafaları bizlerden farklı çalışıyo, olaylara bakış açımız aynı değil yaratılış olarak.(Tabi onları mazur görmüyorum asla) Ama kadınların bu kadar sığ düşünmeleri,her durumda kadın suçludur etiketini yapıştırmaları akıl alır şey değil.
Erkek laf atar bak bak mini giymiş haketti, erkek taciz eder acaba ne yaptı da baştan çıkardı,erkek fütursuzca seks istediğini söyler yine akla kadının ne yaptığı geliyor. Hiç demiyolar ki karşıdaki erkek nefsine sahip çıkmıyor,kadınların üzerinde egolarını ve vücudunu tatmin ediyor.
Ve bu bir kısır döngü olacak;bu kadınların yetiştirdiği çocuklar da aynı zihniyette olacak muhtemelen.
Kadının özgürlüğünü erkeğin uçkuruna göre düzenlemeyi mantıklı bulan insanlardan acaip irrite oluyorum.
Ve dediğin noktalar da var; kadın hep geri planda tutuluyor. 21.yüzyıldayız kadının adı hala yok.. Çok üzülüyorum çokkk..
Son düzenleme: