BENIM VE COCUKLARIM ICIN GUNES DOGUYOR SANKI :)

ResimdekiHayalet

Bir sen, bir ben, bir de kelek...
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
996
825
78
Merhaba arkadaslar...

Uzun zamandir bugun mutluluktan agladim :KK61:
Konularimi biliyorsunuz bir kaos icerisindeydim. Ve cozum yollari icin resmen tirmaladim. Bimer'e kadar dilekce yazdim.

Bugun bakanlik tarafindan arandim (Alo183) benimle yaklasik 1 saat konusuldu. Eskiden de destek alirdim ama bu sekilde mutlu olmamistim. Onlara kucuk bir yerde bulundugumu, is olanagimin olmadigini, madden zorlandigimizi, calismak istesem bile cocuklarima bakan olmadigini vs. Vs. Anlattim.

Soyle bir cozume ulastik ama net belli degil. Bakanlik tarafindan on bir gorusme yapilacak. Cocuklarin bakimi ve psikolojisi acisindan destek olunacak olan 7-14 yas cocuklarin gidebildigi cocuk kulupleri varmis bakanlik bunyesinde.

Burada cocuklarin odevleri, aktiviteler, pedagog hizmetleri veriliyormus.Meslek edinmem icin kursalara veyahut is bulursam ise gitmem acisindan buyuk nimet bu durum.

Ama soylede bir durum var. Bulundugum il de bu kulup varnis fakat islevselligi ve saati hakkinda su saatlerde bilgi verilemiyor. Mesai saatleri icerisinde bilgi almam gerek.

Arti olarakta il merkezine tasinmamiz gerekecek. Dolayisi ile cocuklar okul degistirecek. Biliyorsunuz buyuk oglum (10 yas) ogretmenine bagimliydi. Oncelikle bu konuyu asmam gerek.

Umarim cocuk kulubu aktiftir ve cocuklarin okul saati ile cakismaz. Ve Il merkezinde yeniden kuracagimiz hayat umarim bize cok iyi gelir ve su adamin zulmunden kurtuluruz. insallah oglumu en hasarsiz sekilde ikna ederim

Sizlerden ricam ne olur bizim icin dua edin. :KK61::KK61:

Ne kadar güzel çok sevindim adınıza bundan sonra her şey çok daha güzel olur umarım. :) Ama benim aklıma takılan bir şey var ailenizin yanına okul problemi yüzünden gidemiyordunuz. Her türlü okul değişecekse onların yanında bu desteği almanız sizin için daha kolay olmaz mıydı?

Ne kadar güzel çok sevindim adınıza bundan sonra her şey çok daha güzel olur umarım. :) Ama benim aklıma takılan bir şey var ailenizin yanına okul problemi yüzünden gidemiyordunuz. Her türlü okul değişecekse onların yanında bu desteği almanız sizin için daha kolay olmaz mıydı?
Tesekkur ederim :) evet oglum yuzunden gidemiyordum. Simdi ailemin yanina gidersem ogretmeni ile bagi birden koparacagim. Ama su an da cok uzak olmayacaklar. Ogretmeni ile belirli rutinlerde gorusturebilirim. Yani alistira alistira olmus olacak. Ben bu adimi atayim sonra donus yapacagim insallah :) mesele oglumu en uygun sekilde ikna etmek

Tesekkur ederim :) evet oglum yuzunden gidemiyordum. Simdi ailemin yanina gidersem ogretmeni ile bagi birden koparacagim. Ama su an da cok uzak olmayacaklar. Ogretmeni ile belirli rutinlerde gorusturebilirim. Yani alistira alistira olmus olacak. Ben bu adimi atayim sonra donus yapacagim insallah :) mesele oglumu en uygun sekilde ikna etmek
Mesajı yazdıktan sonra geldi bu aklıma. Daha güzel haberlerle gelirsiniz inşallah bundan sonrası için. Oğullarınıza ve size mutluluklar dilerim :KK36:

aa cok guzelmıss
hadı bakalım hersey yoluna gırcek
gerekırse tasının cocuk bu her ortama bızden daha cok adapte oluyor tasındıgınız yerdekı okulada alısır
hem aktıvıte huzurlu ortam daha ıyı olur
:) adınıza sevındım ınsallah hersey yolunda ıstedıgınız gıbı gıder

aa cok guzelmıss
hadı bakalım hersey yoluna gırcek
gerekırse tasının cocuk bu her ortama bızden daha cok adapte oluyor tasındıgınız yerdekı okulada alısır
hem aktıvıte huzurlu ortam daha ıyı olur
:) adınıza sevındım ınsallah hersey yolunda ıstedıgınız gıbı gıder
Insallah :) sabah ilk isim su cocuk kulubunu sormak olacak

Ay sevindim Allah im yardımcınız olsun.
Tesekurler :)
İnşallah hep güzel haberler verirsin bize
Insallah :) Tesekkurler
Valla hiç hayal demeyin belki gerçeğe döner türlü manyak geziyor ülkemizde bölücüsü var cihatçısı var :KK70: bomba olabilir serseri kurşun olabilir :KK70::KK70::KK70:
:KK48::KK48::KK48::KK48:

Cok güzel sevindim adiniza

Umarim hersey dilediginiz gibi olur canim..
Tesekur ederim insallah

harika bir haber...çok sevindim inanki..umarım herşey dahada güzel...
insallah Tesekkurler :)

Konularını takip ediyorum senin.. İyiliği sonuna kadar hakediyorsun sen. Elinde mesleği , gücü olup da bön bön koca diye zırıldayan kadınlarla doluyken etraf maşallah sen çok güçlüsün..

Tam şuan içime Doğdu başarılı bir kariyer yolu seni bekliyor.

Allah yolunu açık etsin .
ayy hadi insallah :)

Back
X