- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Tesekkurler umarim canim :)Eski konunu biliyorum cok zorluk cekiyosun. Mucadelen insallah guzel sonuclar doguracak.
Senin adina sevindim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler umarim canim :)Eski konunu biliyorum cok zorluk cekiyosun. Mucadelen insallah guzel sonuclar doguracak.
Senin adina sevindim.
Olur insallah :) iste su cocuk kulubune bagli bir cok sey.Canım benim çok ama çok sevindim. Sonunda o hayvan heriften kurtulabilmeniz için bi şans doğmuş ve bence bu iş olur. Oğlun sanırım 4. Sınıf. Zaten bu son senesi olacaktı öğretmeniyle. Ona eğer giderseniz daha iyi bi hayatınız olacağını anlatmaya çalış. Çocukların dünyası bizimki kadar zorlu ve karmaşık değil.. Eminim ki sorun yaşamayacaktır ve yaşatmayacaktır.
Hadi inşallah ya !
Bekliyorum haberlerini.
Ben tam istediğin gibi olacağına inanıyorum. Yarın konuş mutlaka. Bizide haberdar et durumdan.Olur insallah :) iste su cocuk kulubune bagli bir cok sey.
Insallah yaaa... Zaten yarin bir aksilik olmazsa il merkezine gitmeyi dusunuyorum. Yarin olmasa bile en gec pazartesi gidecegim.Ben tam istediğin gibi olacağına inanıyorum. Yarın konuş mutlaka. Bizide haberdar et durumdan.![]()
tsekkurlerO kadar güzel bi haber ki bu. Çok sevindim.
Özellikle büyük oğlunun yavaş yavaş ayrı kalmayı aşabilecek olması çok iyi olmuş. Bence de doğru çözüm buydu.
İnşallah her şey sorunsuz gider. :)
Ben zaten bir kac senedir 183 le is birligi icindeydim. Bana para yardimi almayacagim ben cocuk kulubu icin destek alacagim. :) tesekkurlerkardeş eski konunda ben demiştim 183 ara diye sende demiştin daha çok ihtiyacı olanlar vardır onlar arasın alsın dedin ama bak birşekilde yardım sağlanmış tebrikler...
İkna etmekten çok alıştırmak :) Evin otorite figürü sizsiniz, aldığınız kararları kabul etmeyi öğrenmeliler. İlk başta çok üzülüp ağlayacak, ayak direyecek ama kabullenecek. Bende de öyle olmuştu okul değiştirirken. Ama sonuç değişmedi. Anneler en iyisini bilir.Tesekkur ederim :) evet oglum yuzunden gidemiyordum. Simdi ailemin yanina gidersem ogretmeni ile bagi birden koparacagim. Ama su an da cok uzak olmayacaklar. Ogretmeni ile belirli rutinlerde gorusturebilirim. Yani alistira alistira olmus olacak. Ben bu adimi atayim sonra donus yapacagim insallah :) mesele oglumu en uygun sekilde ikna etmek
Bir düğüne götürüp kafasına sıkalım iki tane, maganda kurşunu deriz tövbe tövbeValla hiç hayal demeyin belki gerçeğe döner türlü manyak geziyor ülkemizde bölücüsü var cihatçısı varbomba olabilir serseri kurşun olabilir
![]()
Insallah tesekkurler :)takipteydim konularını üzülmüştüm bende sevindim seninle birlikte inş cok cok iyi olur hayatın![]()
Evet ben de iyi olacaginj dusunuyorum. Tesekkurler :)Haydi hakkında hayırlısı canım burdan musmutlu haberlerini de alacağımız günlerin sinyali geliyor.Allah yar ve yardımcın olsun.Güçlü bir bayansın ve herşeye rağmen dimdik ayaktasın güzel bir başlangıç ve de güzel olan herşey seninle olsun.![]()
insallah tesekkur ederim :)çok sevindim ablacığım
allah yolunuzu aydınlık etsin
Il merkezde oldugu icin gidemedim. Pazartesi insallahkonştunuz mu kluple
Okuldan ziyade ogretmeni ile bagi cok farkliydi. Ogetmeni ile baba ogul seklindeler. Babasindan gormedigini ondan gorunce cok baglandi. Ama cocuk kulubunu anlatinca ve de arada bir gorusecegini soyleyince biraz rahatladi. Umarim her sey guzel olacak :)İkna etmekten çok alıştırmak :) Evin otorite figürü sizsiniz, aldığınız kararları kabul etmeyi öğrenmeliler. İlk başta çok üzülüp ağlayacak, ayak direyecek ama kabullenecek. Bende de öyle olmuştu okul değiştirirken. Ama sonuç değişmedi. Anneler en iyisini bilir.
Bir düğüne götürüp kafasına sıkalım iki tane, maganda kurşunu deriz tövbe tövbe![]()