Benim yanımda mı okumalı ben gittikten sonra mı ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Merhaba kızlar tam 7 gün sonra sevgilimle yıl dönümümüz fakat şu aralar hiç param olmadığı için ona ilk kez hediye alamıycam onun yerine ben de kendim birşeyler yapmaya karar verdim ve bir kavanoz aldım bir kap aldım parlak renkte yapıştırsam kavanozun iç tarafında tutkal görünecek güzel bir görntü olmayacak bende o yüzden sevgilim koyu galatasaraylı olduğu için dıştan boyadım işk sarı kırmızıya kavanozu sonra da dışını parlak bir kapla kapladım içine de değişik değişik şekerler aldım koydum kavanozun altına da ne kadar tatlı olduğunu anlatmak için :) diye bir not yazdım . içinde şekerden başka yazdığım 2 sayfalık mektubumu koydum ve bir kurdeleye de seni çok seviyorum ömrüm hayatımınnn sonuna kadar yanımda ol yazdım kurdelenin başına çıkmaya başladığımız tarihi sonuna da bu seneki yıldönümümüz olan tarihi yazdım . 1. sorum sizce beğenir mi ? ( yazdığım uzun notu da isterseniz paylaşabilirim ) 2.si de sizce hediyemi verdikten sonra o mektubu okurken yanında mı olayım yoksa ben yokken yalnızken mi okusun ? aslında bir yandan tepklerini merak ediyorum okuduğunda ama bir yandan da sanki yanında olmadan okuduğunda daha çok etkilenirmiş gibi geliyor ?? sizce ?

bence durumun yoksa boşver yeterde artar bile canım :)) ne kadar kıymet verırsen kadar degerın olmaz yeter begenir bence çok ince düşünmüşsün ....ben balonlara yazmıştım ...) fark etmez bence merak edıyorsan yanında okusun ...

Bence kesinlikle düşünmen yeter bütün gün onun yanında olsan yeter ogünün özel olduğunu hissetseniz yeter ki ayrıca süprizde çok hoş bence :9:

Back
X