benim sevgilim türkiyede ben yurtdisinda kaliyorum o yüzden..Anlamadim sen neden gidemiyorsun ki ?
Sizin is biraz ölme eşeğim ölme o zaman :)benim sevgilim türkiyede ben yurtdisinda kaliyorum o yüzden..
Anlayamadim ya cok ozur
Sizin is biraz ölme eşeğim ölme o zaman :)
Neden gidemediginizi anlamamistim benim sevgilim askerde tam 6 aydirneyi anlayamadiniz? asker yolu beklicem eger aranizda asker yolu beklicek olanlar varsa demisdim birbirmize destek olalim bu sürec icinde yani konusalim demek istemisdim..
Ben olsam,zincire baglasalr koparir giderim. Ne demek elin kizlari gidecek ben gidemiycem
yurtdisinda kaliyorum ben o yüzden.. nasil dayandinz 6 ayNeden gidemediginizi anlamamistim benim sevgilim askerde tam 6 aydir
Aaaa cok uzaktasinizöyle olmuyor isde sevgilin türkiyede sen yurtdisinda olunca öyle zincirleri kirarim giderim lafda kaliyor malesef..
Aaaa cok uzaktasinizAllah sabir versin, hayirli tezkereler :)
Acemi birligi burdurdaydi ve 28 gundu cok zor zamanlar gecirdim inan aglamadigim 1 gun yoktu sonra usta birligi artvi hopaya cikti izne geldi ve artivine gecti telefonu kullanir sandik kullanamiyordu bide burdurda silahli egitim yoktu artive gelince tekrar egitime basladilar atis yapacaklardi . Bir gun albaya haberci secimlerinde albay sevgilimi tercih etti ondan sonra 30 gun filan hopada kaldi ve albay sevgilimi artvine aldi askeri ehliyetini aldi 3 aydir albayla birlikte ve suan albayin en yetkili askeri telefonu cebinde ozel odasi var emir verdigi askeride var cok sukur suandaki halimize bin sukur ama cok ozledim hala agliyorum bazen ama safak dustukce moralim yukselio canim suan safagimiz 179yurtdisinda kaliyorum ben o yüzden.. nasil dayandinz 6 ayben düsündükce cok üzülüyorum
Yasamayan bilemiyor malesef cnmben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?