Benim Yarim Asker Acemi birligi Bilecik

Benim nisanlimda asker 6 aydir ilk haftalar da telfon sorun oluyordu sonra icerden birinden cep telefonu almisti gayet rahat konusuyoduk simdi usta birliginde isi olmadigi zamanlarda rahat rahat konusuyoruz sizi de Allah kavustursun

amiiin tsk ederimm asker günü yaklasdikda daha bi üzülüyorum.. son bi hafta dogum gunumu kutlicak ertesi gunu gidicek

bende o konuyu okudum yorum yazdım sanki kafamdan sallamışım gibi konumu okumamışsın diyor:))

Kızların böyle adamlar için ölüp bitmesini gerçekten anlayamıyorum. Adam 'erkek, karı sözü dinlemez.' diyor, arkadaş hala askere gitmesinin derdinde.

okudum bu adamdan kurtuldum çok şükür yazan sensin:)

evet öyle dedim.. ama geri düzelir gibi oldu... yanlismi yapiyorum senceee.. aklim durmus durumda iyi olunca melek gibi o tartismasdan sonra hic canimi yakacak ne cümle kurdu ne kalbimi kirdi düzeldi saniyorum nebilim..

evet öyle dedim.. ama geri düzelir gibi oldu... yanlismi yapiyorum senceee.. aklim durmus durumda iyi olunca melek gibi o tartismasdan sonra hic canimi yakacak ne cümle kurdu ne kalbimi kirdi düzeldi saniyorum nebilim..
tabii ki yanlış yoldasın
Bu adam şimdi böyle , seni tekrar elde etmek için ,emin ol aslına yakında döner..
Hem onca olaydan sonra onun sana senin ona saygın kaldı mı hala?
hem ailende istemiyormuş bence sen bu adama hiç bulaşma...

saygiyi gecdimde güvensizligimin olmadigini söyleyemem.. güvenemiyorum ama düzelir umudu vardi icimde yada kendimi kandiriyorum onun hareketlerini görerek..

seninki nereye gidiyor benimki bilecik..
Samsuna gidiyor , ama uzun mu kısa dönem mi bilmiyoruz , kaçında gidecek onu da bilmiyoruz bu ayın 25inde e devletten bakın demiş, dört gözle bekliyoruz.
Diğer konunu okudum da benim nişanlıma benzerliği var , ama ben onun kıskançlığını biraz da olsa kırdım , sende durum nedir?

Bakın tehdit çok ciddi bir konu. Suç olduğunu da biliyorsunuzdur. Bir insanın fikirleri kolay kolay değişmez. Böyle adamlar seviyorum adı altında birçok kötü şey yapabilirler. Döverler, ama çok seviyorum derler. Eve kapatırlar, ama çok seviyorum, çok kıskanıyorum derler. Kadının söz sahibi olmasını istemezler, ama çok seviyorum ben sana bakarım derler. O yüzden güvenmeyin derim ben.
Askerde daha da fazla sıkacaktır sizi.

benim erkek arkadaşım da gidecek askere kasım.da. çok şükür kısa dönem yapacak tabi ki çok özliycem ama her gün her gün ağlamaya anlam veremiyorum ben de mapusa düşmüş gibi

saygiyi gecdimde güvensizligimin olmadigini söyleyemem.. güvenemiyorum ama düzelir umudu vardi icimde yada kendimi kandiriyorum onun hareketlerini görerek..
ne demek saygı geçtim de?
bir ilişkide saygı olmazsa ne anladım ben o işten...
Zaten kendine saygın olsaydı bu adama geri dönemezdin

Düşüncelerin karşısında şok oldum...

benim erkek arkadaşım da gidecek askere kasım.da. çok şükür kısa dönem yapacak tabi ki çok özliycem ama her gün her gün ağlamaya anlam veremiyorum ben de mapusa düşmüş gibi

Benimki mayısta gitti, kasımda dönecek. Bitti bile askerliği :) İnsan özlüyor tabi ki ama karalar bağlamayı da saçma buluyorum. :)

Benimki mayısta gitti, kasımda dönecek. Bitti bile askerliği :) İnsan özlüyor tabi ki ama karalar bağlamayı da saçma buluyorum. :)

gözün aydın ne güzel çok az kalmış hani derler ya bazen göz açıp kapayana kadar geçti diye öyle derim umarım diyorum sadece ben de

gözün aydın ne güzel çok az kalmış hani derler ya bazen göz açıp kapayana kadar geçti diye öyle derim umarım diyorum sadece ben de

Teşekkür ederiim :) Gitmeden önce zor geliyor gerçekten ama askerlik bi başladı mı hele bir de acemilik bitti mi gerisi daha kolay oluyor :) İnşallah çok rahat yapar askerliğini, o zaman hiç anlamazsın

ne demek saygı geçtim de?
bir ilişkide saygı olmazsa ne anladım ben o işten...
Zaten kendine saygın olsaydı bu adama geri dönemezdin

Düşüncelerin karşısında şok oldum...

yok yani saygi yok diyemem onu kast ettim de güven sorunu var onun icin öyle dedim elbetteki bi ilsikide sygi sevgi cok önemli seyler ama ben güvenden bashettigim icin saygiyi gecdimde dedim yoksa bana karsi suan icin saygisizligi yok diyorum ya bazen öyle bi göklere cikariyo el üstünde tutuyorki bunlari diyen yapan o mu diye sasiriorum.. belkide o öyle yapinca geri barisiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…