Benim nisanlimda asker 6 aydir ilk haftalar da telfon sorun oluyordu sonra icerden birinden cep telefonu almisti gayet rahat konusuyoduk simdi usta birliginde isi olmadigi zamanlarda rahat rahat konusuyoruz sizi de Allah kavustursun
okudum bu adamdan kurtuldum çok şükür yazan sensin:)sen benim diger konularimi okudunmu aceba??? okusan bunlari demezdin suan..
bende o konuyu okudum yorum yazdım sanki kafamdan sallamışım gibi konumu okumamışsın diyor:))http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/galiba-kurtuldum-ondan.756990/
Burada bahsi geçen adamla mı barıştınız tekrar? Yazık olmuş...
bende o konuyu okudum yorum yazdım sanki kafamdan sallamışım gibi konumu okumamışsın diyor:))
okudum bu adamdan kurtuldum çok şükür yazan sensin:)
Benim nişanlımda kasımda asker
tabii ki yanlış yoldasınevet öyle dedim.. ama geri düzelir gibi oldu...yanlismi yapiyorum senceee.. aklim durmus durumda iyi olunca melek gibi o tartismasdan sonra hic canimi yakacak ne cümle kurdu ne kalbimi kirdi düzeldi saniyorum nebilim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/galiba-kurtuldum-ondan.756990/
Burada bahsi geçen adamla mı barıştınız tekrar? Yazık olmuş...
saygiyi gecdimde güvensizligimin olmadigini söyleyemem.. güvenemiyorum ama düzelir umudu vardi icimde yada kendimi kandiriyorum onun hareketlerini görerek..tabii ki yanlış yoldasın
Bu adam şimdi böyle , seni tekrar elde etmek için ,emin ol aslına yakında döner..
Hem onca olaydan sonra onun sana senin ona saygın kaldı mı hala?
hem ailende istemiyormuş bence sen bu adama hiç bulaşma...
Samsuna gidiyor , ama uzun mu kısa dönem mi bilmiyoruz , kaçında gidecek onu da bilmiyoruz bu ayın 25inde e devletten bakın demiş, dört gözle bekliyoruz.seninki nereye gidiyor benimki bilecik..
evet onunla barisdim geri aradi konusduk uzun uzun baya özür diledi kaybetme korkusu oldugundan böyle davrandigini beni cok sevdigini fln söyledi.. sonucda 4 sene bi iliskimiz vardi hic böyle bi huylari yokdu bende gecmisi göz önünde bulundurarak barisdim hatami yapyiorum??
ben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız
ne demek saygı geçtim de?saygiyi gecdimde güvensizligimin olmadigini söyleyemem.. güvenemiyorum ama düzelir umudu vardi icimde yada kendimi kandiriyorum onun hareketlerini görerek..
benim erkek arkadaşım da gidecek askere kasım.da. çok şükür kısa dönem yapacak tabi ki çok özliycem ama her gün her gün ağlamaya anlam veremiyorum ben demapusa düşmüş gibi
Benimki mayısta gitti, kasımda dönecek. Bitti bile askerliği :) İnsan özlüyor tabi ki ama karalar bağlamayı da saçma buluyorum. :)
gözün aydın ne güzel çok az kalmışhani derler ya bazen göz açıp kapayana kadar geçti diye öyle derim umarım diyorum sadece ben de
ne demek saygı geçtim de?
bir ilişkide saygı olmazsa ne anladım ben o işten...
Zaten kendine saygın olsaydı bu adama geri dönemezdin
Düşüncelerin karşısında şok oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?