Acemi birligi burdurdaydi ve 28 gundu cok zor zamanlar gecirdim inan aglamadigim 1 gun yoktu sonra usta birligi artvi hopaya cikti izne geldi ve artivine gecti telefonu kullanir sandik kullanamiyordu bide burdurda silahli egitim yoktu artive gelince tekrar egitime basladilar atis yapacaklardi . Bir gun albaya haberci secimlerinde albay sevgilimi tercih etti ondan sonra 30 gun filan hopada kaldi ve albay sevgilimi artvine aldi askeri ehliyetini aldi 3 aydir albayla birlikte ve suan albayin en yetkili askeri telefonu cebinde ozel odasi var emir verdigi askeride var cok sukur suandaki halimize bin sukur ama cok ozledim hala agliyorum bazen ama safak dustukce moralim yukselio canim suan safagimiz 179
Ahh ah oyle bir arabeske bagliyorsun ki.. ben gittikten sonra en son su ictigi bardagi yakayamadim, terliklerini kaldiramadim, kokusu gitmesin diye yastik carsafini degistiremedim..ben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız
O senin zaten yaninda degilmiski. Uzak mesafeli iliskiden hayir goren gormedim canim ben. Uzak bir sehirde yada ulkede olmaktan ote hayatina da uzak kaliyorsun bak. Ve bir insani sanal ortamdan, uzagindan ne kadar taniyabilirsin ? Ayrica tehditlerini yabana atarak hata yapmissin bugun o tehditi yapmaya cesaret eden yarin gerceklestirmeyede cesaret eder. Bence olacak is degil sizinki. Ama genede hayirli teskereler olsun sabir versin Allah ikinizede ne diyim.[/QUOTE][QUOTE="Aylyneee, post, member: 614585malesef biraz öyledaha zor yani anlican benim icin
Tsk canim benim suan evet konusuyoruz ama daha once gunde 1 kere yada 2 kere konusuuyorduk acemi birliginde gunde 2 dkka filan konuyorduk cnmAllah kavusdursun canimm yaa.. istediginiz an telefonda görusebiliyormusunuz peki=?
ama zaten ayrı ülkelerde ayrı yaşıyormuşsunuz.
ne değişecek ki ?
Allah sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin, hepsinin.
tmm gelirim tsk ederimmmm davetin icinAh Erkekler diye bir bolum var. Orada asker yolu bekleyenler yazisiyoruz..gel sen de. Link veremiyorum telden girdigim icin
Tsk canim benim suan evet konusuyoruz ama daha once gunde 1 kere yada 2 kere konusuuyorduk acemi birliginde gunde 2 dkka filan konuyorduk cnm
Yok yok acemilikte gunde 1 kez en az arayabiliyorlar ankesorluden. Ustaya gecince de 1 ay sonra falan telefon sokar rahat rahat gorusursunuz merak etmeben okadar konusabilirsek bile sükredicemmhic haber alamamakdan korkuyorumm..
Ay canm benim bende asker yolu bekleyenlerdenim hoşgeldin aramıza :)
bilecik olmasına inanılmaz çok üzüldüm seni korkutmak istemem ama orası
şoför yetiştiriyorlar ve genelde usta birliği doğuabim orda yaptı ondan biliyorum .
hayırlısı olsun tabi benim sevdiceğimde hakkaride duadan başka bişey gelmiyor elimizden .
ama elindeyse gidip gitmemek mutlaka git derim .
12 ay gidicek.. 15 aydan 12 aya düsdü ya askerlikUzun mu gidiyor seninki ?
Yok yok acemilikte gunde 1 kez en az arayabiliyorlar ankesorluden. Ustaya gecince de 1 ay sonra falan telefon sokar rahat rahat gorusursunuz merak etme
ben suanda algılamıyormuyum acaba
askere gıden adamların sevgılılerı yanı sız neden arebeske baglıyorsunuz anlamadım
vatan borcunu odeyecek
duyanda sanacak kı aynı evı paylasıyorsunuz
aynı ulkede bıle degılsınız
evet allah hepsinin yardımcısı olsunbilyiorum canimm cok arasdirdim nereye gönderiyorlar usta birligi icin diyede dedigin gibi genelde doguyaymis(( acayip korkuyorum bu yüzden ama malesefki sonkez görmeye gidemiyorum evet gelen mektubda muv.soför yaziyordu..
sen benim diger konularimi okudunmu aceba??? okusan bunlari demezdin suan..Seni tehdit eden sana her türlü sözlü taciz ve şiddete maruz bırakan adamla meğer can ciğer olacaktın ne demeye burada insanların vaktini çaldın? Bu adamın daha sana yapacağı çok şey var . seni dehtşetle izliyorum..
Ilk 1 hafta sikintili sadece canim.. sonra her gun gorusebilirsiniz bi aksilik olmadikca.icini ferah tut.biz de yasadik o gunleri. Nasil zor bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?