Benim Yarim Asker Acemi birligi Bilecik

Allah kavusdursun canimm yaa.. istediginiz an telefonda görusebiliyormusunuz peki=?

Ahh ah oyle bir arabeske bagliyorsun ki.. ben gittikten sonra en son su ictigi bardagi yakayamadim, terliklerini kaldiramadim, kokusu gitmesin diye yastik carsafini degistiremedim..

[QUOTE="Aylyneee, post, member: 614585malesef biraz öyle daha zor yani anlican benim icin
O senin zaten yaninda degilmiski. Uzak mesafeli iliskiden hayir goren gormedim canim ben. Uzak bir sehirde yada ulkede olmaktan ote hayatina da uzak kaliyorsun bak. Ve bir insani sanal ortamdan, uzagindan ne kadar taniyabilirsin ? Ayrica tehditlerini yabana atarak hata yapmissin bugun o tehditi yapmaya cesaret eden yarin gerceklestirmeyede cesaret eder. Bence olacak is degil sizinki. Ama genede hayirli teskereler olsun sabir versin Allah ikinizede ne diyim.[/QUOTE]

tsk ederim arkadasim biz cok sey yasadik bu zamana gelene kadar.. 4 senelik bi iliskimiz var ben izine geldigimde görusduk zaten hem uazkdan akrabayiz yani tam yabanci biri degil ve sadece sanaldan tanimiyyorum ailesini fln da taniyoruz.. ailesinin kim oldugunu kimlerden oldugunu bilyioruz yani..

Allah kavusdursun canimm yaa.. istediginiz an telefonda görusebiliyormusunuz peki=?
Tsk canim benim suan evet konusuyoruz ama daha once gunde 1 kere yada 2 kere konusuuyorduk acemi birliginde gunde 2 dkka filan konuyorduk cnm

ama zaten ayrı ülkelerde ayrı yaşıyormuşsunuz.
ne değişecek ki ?

Allah sağlıkla gidip gelmesini nasip etsin, hepsinin.

amin orasi öyle ama ne degisecek ki deme heran an yaziyordu her allahin günü telde konusuyorudk camde görusuyorduk konusmadigimiz görüsmedigimiz gun yokdu yani yanimdaymis gibiydi herzaman sadece elini tutamiyordum o baska.. simdi 1 sene görüsemicez konusamicaz bu ikisi cok farkli bu 4 yilda bu mesafeyi bukadar dert etmemisdim simdi resmen icime oturdu bu uzaklik..

Ay canm benim bende asker yolu bekleyenlerdenim hoşgeldin aramıza :)
bilecik olmasına inanılmaz çok üzüldüm seni korkutmak istemem ama orası
şoför yetiştiriyorlar ve genelde usta birliği doğu abim orda yaptı ondan biliyorum .
hayırlısı olsun tabi benim sevdiceğimde hakkaride duadan başka bişey gelmiyor elimizden .
ama elindeyse gidip gitmemek mutlaka git derim .

Tsk canim benim suan evet konusuyoruz ama daha once gunde 1 kere yada 2 kere konusuuyorduk acemi birliginde gunde 2 dkka filan konuyorduk cnm

ben okadar konusabilirsek bile sükredicemm hic haber alamamakdan korkuyorumm..

ben okadar konusabilirsek bile sükredicemm hic haber alamamakdan korkuyorumm..
Yok yok acemilikte gunde 1 kez en az arayabiliyorlar ankesorluden. Ustaya gecince de 1 ay sonra falan telefon sokar rahat rahat gorusursunuz merak etme

bilyiorum canimm cok arasdirdim nereye gönderiyorlar usta birligi icin diyede dedigin gibi genelde doguyaymis (( acayip korkuyorum bu yüzden ama malesefki sonkez görmeye gidemiyorum evet gelen mektubda muv.soför yaziyordu..

Yok yok acemilikte gunde 1 kez en az arayabiliyorlar ankesorluden. Ustaya gecince de 1 ay sonra falan telefon sokar rahat rahat gorusursunuz merak etme

insallah iltibatimiz kesilmez orda eger öyleyse hergün sesini duyabilirsem icim rahatlar hci olmasa :)

yasamayan anlamaz

Seni tehdit eden sana her türlü sözlü taciz ve şiddete maruz bırakan adamla meğer can ciğer olacaktın ne demeye burada insanların vaktini çaldın? Bu adamın daha sana yapacağı çok şey var . seni dehtşetle izliyorum..

bilyiorum canimm cok arasdirdim nereye gönderiyorlar usta birligi icin diyede dedigin gibi genelde doguyaymis (( acayip korkuyorum bu yüzden ama malesefki sonkez görmeye gidemiyorum evet gelen mektubda muv.soför yaziyordu..
evet allah hepsinin yardımcısı olsun

Ilk 1 hafta sikintili sadece canim.. sonra her gun gorusebilirsiniz bi aksilik olmadikca.icini ferah tut.biz de yasadik o gunleri. Nasil zor bilirim

sen benim diger konularimi okudunmu aceba??? okusan bunlari demezdin suan..

Ilk 1 hafta sikintili sadece canim.. sonra her gun gorusebilirsiniz bi aksilik olmadikca.icini ferah tut.biz de yasadik o gunleri. Nasil zor bilirim

insallah canim yaa dedigin gibi olur icimi biraz olsun ferahlattin :)))

Benim nisanlimda asker 6 aydir ilk haftalar da telfon sorun oluyordu sonra icerden birinden cep telefonu almisti gayet rahat konusuyoduk simdi usta birliginde isi olmadigi zamanlarda rahat rahat konusuyoruz sizi de Allah kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…