Benim yasadıgımı yasayan 1 Allahın kulundaha yok mu!!!

Hepsi acıkırsa yer diyor, bu nasıl bir yaklasım?? 7/24 ben yanundayım aclıktan aglama krizlerine ben sahit oluyorm, acken de yemedigini söylüyorum ama nedense bir türlü ikna edemiyorum..

beni emmiyor, ictiğim cayların ona bi faydası olmaz o yüzden direk ona iciriyorum yine bi faydası olmuyor:KK43: kolikle gaz farklı seylermis, kolik olsa yine sevinicen cünkü gececegi zaman belli:KK43:
canım ne cayı içiriyorsun aman aman tehlikeli değil mi bunla ilgli kötu bır haber okumustum bebege bıtkı cayı verme tatlım tehlikeli olabilir

care bulamadım dıyorsun cok haklısın ama care aramaya devam etmelısın bitki cayı tehlikeli bebeklere canım doktoruna da sor lütfen

Daha önce de konu actım kimse yazmadı!! Oğlum 4 aylık biberın da istemiyor emmek de!!! 1 ayı gecti uykusunda besliyorum ama uyandıgında bagırmaya ve kendini kucagımdan atmaya baslıyor, yatırıyorum rahat bir pozisyonda cıldırıyor aglamaktan yine. Günde 200-300 cc arası ancak iciriyorum o da gece boyu hic uyumayarak!!! Eger uyuyakalırsam tüm gece ac ictiği mama 200 ün altına düsüyor, bu arada istahsız olan bebek aclıktan aglamaz, günde 15 saat aglıyor. Bir sürü doktora götürdüm kan idrar testi kulak boğaz kontrolü hic bir seyi yok, lütfen birileri artık bisey yazsın, yok mu yasayan?? Yasayan birilerini tanıyıp da cözümünü bilen??? Kasık, sırınga, alıstırma bardagı hepsini denedim, mama degistirdim biberon degistirdim hic biri ise yaramadı!!!
sadece 1 aydır mı böyle canım ?
ihtimalen bir ağrısı var ama doktorlar anlayamadı senın anlaman cok kolay degıl ama acaba agrımı var dıye düşünüp gözlemlemeye cabala canım . bir profesöre götur bence tıp fakültelerındne bırıne gıt canımm tabı gitmediysen mutlaka bir rahatsızlığı var ki yemek istemiyor ve hep ağlıyor kuzun

İlk 3 ay hic bir sorunu yoktu. Doktor kolik 3. aydan sonra cıkmaz, 3 ten sonra biter diyor. Kolik sancıları günün belirli saatleri olurmus, oğlumun aglamaya baslaması cok farklı zamanlarda oluyor. Ancak cok fazla gaz sorunumuz var onu biliyorm usg de hep batında cok gaz var diye sonuclar cıkıyor. Bebegine bisey olacak korkusu dısında hic stres yasamadım:KK43:
burnu tıkalı bebekler ememezmiş acaba sonradan bır şey sebep oldu burnumu tam açık değil geniz eti gibi bir şey olabilirmi acaba belki doktorların dikkatınden kaçtı

Hipp combiotic, aptamil, bebelac, golden goat. Piyasadaki tüm biberonları aldım, damaklı, yuvarlak, sert, yumusak uclu.. 4 aylık daha bugn muz verdim cay kasıgınn ucuyla, karnında ve parmagınn ucunda bir kızarıklık farkettim. Akerji mi yaptı acaba?? Ek gıdaya yavas yavas baslamayı düşünüyor ancak cok korkuyorum
canım zaten bebek sıkıntılı diyorsun bır de muz verme muz kabız yapar ayrıca tatlıdan başlamazsan ıyı olurmus ek gıdaya ve 4. ay ek gıda ıcın galıba erkenmıs

Benim kızında bır dönem emmeişti ve surekli aglıyordu
Cok kızıp sacma bulsamda ananem geyrekleri geçmiş diyerek değilşik hareketler yaptırdı
Vallahi billahi de cocuk aglamayı kestı
Demek sıkıntısı varmış cocugun rahatlamıştı

Surekli aglıyor dıyınce aklıma bu geldi
Bir arastırın bakın

Cok kızıp sacma bulsamda ananem geyrekleri geçmiş diyerek değilşik hareketler yaptırdı

Bir arastırın bakın
o ne demek?

Bir arastırın bakın
internetten baktım kaburga batmasıymış o zaman bu şüphe ile bir doktora gitmeliii

internetten baktım kaburga batmasıymış o zaman bu şüphe ile bir doktora gitmeliii

Evet gidip bir sor kaburga bakması olabilir mi diye
Bu arada internetten baktım böyle bır durumda dr zaten egzersız verıyorlarmış yetişkinlere, bebekler içinde bir şey illa ki vardır
Çok geçmiş olsun

Bir arastırın bakın
Böyle birsey gicc gelmemisti aklıma, Ahh yavrum agzı olsa da anlatabilse ;(

Evrt bir de bundan götüreyim, olabilir mi acaba cünkü emzirmek icin ya da mama vermek icin sırt üstü yatırdgmda kıyametler kopuyor, o pozisyonda mı batıyor acaba

burnu tıkalı bebekler ememezmiş acaba sonradan bır şey sebep oldu burnumu tam açık değil geniz eti gibi bir şey olabilirmi acaba belki doktorların dikkatınden kaçtı
Ben doktora su olabilir mi bu olabilir mi demeden kulagına bile bakmamıstı, boğazına da ben baktırdım. Doktor yönünden sansızım biraz, ögretmenim görev geregi muşun bi ilçesinde yasıyoruz, farklı farklı doktorlara götürebilme sansım olsaydı keske:( Burnunu sürekli acıp aspiratörle cekiyorum ama dediginiz gb geniz eti gb birsey varsa tabiki yaptıklarım ise yaramaz

canım zaten bebek sıkıntılı diyorsun bır de muz verme muz kabız yapar ayrıca tatlıdan başlamazsan ıyı olurmus ek gıdaya ve 4. ay ek gıda ıcın galıba erkenmıs
Cok korktum vazgectim ek gıdadan, muz 7. ayda baslıyormus birde bilmiyordum, tatlıdan baslamamak da cok mantıklı 1 ay daha bekleyip yoğurtla baslarım artık. Cok tesekkür ederim ilgilendiginiz icin. Umarım bir sekilde bu sorundan kurtulurum

Birde bebeği karanlik ortamda emzirmeyi deneyin.
Hani önlük tipi bir örtüyle emzirirken karanlik yapmaya çalışın etrafı.
Bebeği kundaklayin.
Bazi bebīsler cevrelerinle ve helede kendi kol ve bacaklarinla ilgilenirler (aslinda normal birşey) o esnada emmek istemezler.
Karanlik ve sessiz ortam iyi gelir genelde. İlgilerini emmeye odaklamak gerek. Dediğim gibi birde kundak bu işi çözer galiba

Canım kaburga batmışmı diye sende bakabilirsin benimde 2 buçuk aylık oğlum var halam yapıyordu o egzersizleri yüzüstü dizine yatırıyor ve sag koluyla sol bacagını sırt bölgesinde birbirine degdirmeye çalışıyo degerse batmamış oluyo degmezse batmış oluyormuş yani bana öyle demişlerde denedim ben birleşiyordu eger iyi bi doktor yoksa sen kendin kontrol et bide sakin ol sütünün tadına baktın mı hiç süt de acıyabiliyormuş yedigin seylerden belki o yüzden istemiyordur

İlk 3 ay hic bir sorunu yoktu. Doktor kolik 3. aydan sonra cıkmaz, 3 ten sonra biter diyor. Kolik sancıları günün belirli saatleri olurmus, oğlumun aglamaya baslaması cok farklı zamanlarda oluyor. Ancak cok fazla gaz sorunumuz var onu biliyorm usg de hep batında cok gaz var diye sonuclar cıkıyor. Bebegine bisey olacak korkusu dısında hic stres yasamadım:KK43:
Konunu okumadan konu acmisim, ayni seyi yasiyoruz,gazdan yapiyor emin ol. Reddediyor beni bizimki de, itiyo kayiliyo aglamaktan...

Daha önce de konu actım kimse yazmadı!! Oğlum 4 aylık biberın da istemiyor emmek de!!! 1 ayı gecti uykusunda besliyorum ama uyandıgında bagırmaya ve kendini kucagımdan atmaya baslıyor, yatırıyorum rahat bir pozisyonda cıldırıyor aglamaktan yine. Günde 200-300 cc arası ancak iciriyorum o da gece boyu hic uyumayarak!!! Eger uyuyakalırsam tüm gece ac ictiği mama 200 ün altına düsüyor, bu arada istahsız olan bebek aclıktan aglamaz, günde 15 saat aglıyor. Bir sürü doktora götürdüm kan idrar testi kulak boğaz kontrolü hic bir seyi yok, lütfen birileri artık bisey yazsın, yok mu yasayan?? Yasayan birilerini tanıyıp da cözümünü bilen??? Kasık, sırınga, alıstırma bardagı hepsini denedim, mama degistirdim biberon degistirdim hic biri ise yaramadı!!!

canim butun cevaplari sorulari okumadim ama bazi bebeklerde nasil diyim kas gerilmesi gibi birsey olurmus dogdugundan itibaren falan. Onu fizyoterapi tarzi yerde masaj yaparak vucudunu rahatlatirlarmis bebegi, cok kisi bebegin sonrasinda sakinlestigni soyluyor boyle birsey denedin mi ?

canim butun cevaplari sorulari okumadim ama bazi bebeklerde nasil diyim kas gerilmesi gibi birsey olurmus dogdugundan itibaren falan. Onu fizyoterapi tarzi yerde masaj yaparak vucudunu rahatlatirlarmis bebegi, cok kisi bebegin sonrasinda sakinlestigni soyluyor boyle birsey denedin mi ?
Hayır hic denemedim, doktora götürsem yönlendir mi acaba?? Cok sag ol verdgn bilgi icin. Denemedgim hic bsy kalmasını istemiyorum

Canım kaburga batmışmı diye sende bakabilirsin benimde 2 buçuk aylık oğlum var halam yapıyordu o egzersizleri yüzüstü dizine yatırıyor ve sag koluyla sol bacagını sırt bölgesinde birbirine degdirmeye çalışıyo degerse batmamış oluyo degmezse batmış oluyormuş yani bana öyle demişlerde denedim ben birleşiyordu eger iyi bi doktor yoksa sen kendin kontrol et bide sakin ol sütünün tadına baktın mı hiç süt de acıyabiliyormuş yedigin seylerden belki o yüzden istemiyordur
Bakıyorum sekerli bi tadı var, mamayı da almıyor. Senn bebegn biberon alıyor mu? Onu bir kac gündür arastırıyorn yüz üstü sekilde kolu bacagı incir diye korkumdan yapamıorum, ellerin titriyor:(

Back
X