- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
kızlar inanın fikrinize ihtiyacım var birini seviyoorum ben istanuldayım o doguda ama o na ılk zamanlar senle heryerde yasarım dıyodum sonra fıkrım degıstı o benı sucladı ben gıtmedım oda gelmedı burda yasamak ıcın gelmeme sebebi ise annesı babasını bırakamzmıs yaslılarmıs halbukı orda 3ablası var 2si o sehırde benımde aılem burda ve gıtmemı ıstemıyolar ayıldık ama msn konusuyoruz ısrarla aynı seyı soyluyor bende annemı babamı bırakmak ıstemıyorum erkek kız farkedermı boyle mevzularda ben dogdugumdan berı bu sehırdeyım hıc ayrılmadım boyle dusunmem yanlısmı helekı doguyu hıc bılmıyorum erzuruma hıc gıtmedım resımlerımı sıl dedım baksan bıle olmıycak madem dedım memur oldu burayı yazmadı orayı aılesın tercıh ettı gelse yıne gelır tayın olur becayıs falan soyledım cok kafam karısık bunlar yetmıyo gıbı komsu geldı gecen gun yasın olmus 26 27 evlen sevmek olmaz bu yastan sonra evllılıkm korkusu olr krıterler evlenemezsın kısmetlerını degerlendır demesınmı sızce ne yapmalıyım moralım bozuk umarı anlatabılmısımdır sızlere kendımı daha once baslık acmıstım ama hepsıını burda toplıyım dedım fıkrınızı yazarsanız sevınırım sizce ben ona ne demelıyım ne yapmalıyım
Son düzenleme: