benim yerimde olsanız ne yapardınız?

başka bir şehire alışamamk gibi bir durum olamaz, illa ki alışırsın. ailenin yanına o kadar sıkı gelip gitmen de dogru olmaz zaten evlenmişken bence yılda birkaç kere gelirsiniz beraber

kimsenin kimseyi mutlu edeceğinin garantisi yok, o sizin birbirinize sevginize saygınıza bağlı birşey.

eğer o ailede tek erkek çocuksa haliyle ana babasına göz kulak olmak ister buna ters bi durum yok. ablaları evlenmiş başka bi ailenin içine karışmış... sen gittiğinde onların kızı olacaksın... ailelere erkek çocuklar bakar genelde nerede olursan ol

bende gideceğim sevdiğim adamın memleketne. e ne yapayım seviyorum ve ondan başkasını da sevemem, sevdğinden saygı duyduğundan da şüphem yok bu yuzden o nerde ben orda
BıZ nerde mutluluk orada :lepi:

siz ailenızle aynı sehırdemısınız?ama benı anlamıssınız teşekkur

ben ailemle ayrı şehirdeyim ve 2 ayda bir anca görüşürüz kendi arabamızla gidersek yol 1 saat sürüyor buna rağmen gidilmiyor işte görüşülmüyor. herkesin kendi telaşı oluyor canım. gerek işinden gerek eşinden.. eşinde gönlü olmayınca gidilmiyor ki... ne kadar yakın olursa olunsun bi söz vardır DAMIN ARDI GURBETLİK diye.. yani baba evinden çıktıktan sonra heryer gurbetlik. şahsen ben 1 saatlik yere gidip gelemiyorum.
ki sen taaa kaç saatlık bi ilden bahsediyorsun..
ve korkarım anlattıklarıdan anladığım kadarıyla arkadaşın annesine ailesine çok düşkün. bu tarz insanların evliliklerinde sürekli problemler olmuştur. kendi eşi ile ailesinin arasında orantı kurulamayan eşler aralarında mutlaka problem yaşarlar.
iyi düşün derim..

benım babam öldürür beni ama doğuda yaşamama izin vermez buyüzden dolayıda istanbulda büyümüş birisi olarak kabul etmem oraya gitmeyi.

ben ailemle ayrı şehirdeyim ve 2 ayda bir anca görüşürüz kendi arabamızla gidersek yol 1 saat sürüyor buna rağmen gidilmiyor işte görüşülmüyor. herkesin kendi telaşı oluyor canım. gerek işinden gerek eşinden.. eşinde gönlü olmayınca gidilmiyor ki... ne kadar yakın olursa olunsun bi söz vardır DAMIN ARDI GURBETLİK diye.. yani baba evinden çıktıktan sonra heryer gurbetlik. şahsen ben 1 saatlik yere gidip gelemiyorum.
ki sen taaa kaç saatlık bi ilden bahsediyorsun..
ve korkarım anlattıklarıdan anladığım kadarıyla arkadaşın annesine ailesine çok düşkün. bu tarz insanların evliliklerinde sürekli problemler olmuştur. kendi eşi ile ailesinin arasında orantı kurulamayan eşler aralarında mutlaka problem yaşarlar.
iyi düşün derim..

beni anlamişsın canım yorumun için teşekkür

benım babam öldürür beni ama doğuda yaşamama izin vermez buyüzden dolayıda istanbulda büyümüş birisi olarak kabul etmem oraya gitmeyi.

benım babamda ıstemedı zaten artı annemınde gonlu olmadı uzakta olmama orumun ıcın tesskkur

doğduğun yer değil doyduğun yer demişler

o aşk seni nerde olursa olsun doyurur sen yeterki seni doyurucak aşkı bul, mutluluğun huzurun olsun
huzurlu bir gün geçiremedikten sonra istanbulda yaşamışşsın kaç yazar..
sen aşkından sevginden eminsen git derim ben hemde koşa koşa git.. kolay mı bulunur mutlu ve huzurlu bir yuva

ben bile burda kuruulu bir düzenim olduğu halde eşim doktora yapmak istediği için 5 seneliğine falan yurtdışında! yaşıcam gibi gözüküyor üstelik burda evim işim düzenli bir hayatım varken..

sen bekarsın hem zamanla alışırsın canım oraya düzenini kurarsın çok mu zor? şu dünyada bir ölüme çare yok valla..

benım babamda ıstemedı zaten artı annemınde gonlu olmadı uzakta olmama orumun ıcın tesskkur

canım istanbullu birisi olarak yapabilcekmisin oralarda iyi düşün derim ben gidemezdim benim eski erkek arkadaşım bitlisli istanbulda yaşadı doğduğundan beri.suriyeye gidelim orda yaşayalım dedi iş kurmuşlardı orada herşey güzel olacaktı ama annemden,ailemden ayrı yapamadım.askere gitti geldi olamayız diye ayrıldık.sen düşün ya oralara gitseydimde oralarda anlasaydık yapamayacağımızı ne kadar pişmanlık duyardım kimbilir buyüzden çok iyi düşün.

5 senelık falan olsa bende gıdeım o orda bı omur yasar donmez ıstanbula falan o yuzden ımkansızlardayım((((

Back
X