- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
-
ne kadar iyi olsada kv iste, kendini övmek istemis eltisine
Bence sizde bir laf sokun ve rahatlayin
malesef öyle galiba.
Yani iftara gideyimmi?
Ben gider yemeğimi yerim istediği lafı söylesin
az çok karakterini tanımıştır herkes
iftar için de giderim hizmetimi yapar çekilirim
eltinize sizinle hava atacaksa atsın tam tersini yapmasında
Ben senin eltin sandımeltisi gelinlerine karsi cok acimasiz. Klasik kaynana yani. Benim kaynanamda sözde ondan artar yani olmadigini ispat etmek istiyor ona (bu eltisi ondan büyük).
Benim eltime degil kendi eltisine hava atiyor
Ben açıkçası gitmem eşime de bu durumdan rahatsızlığımı net bir şekilde bildiririm.
Gelmiyor musun falan diye ararsa da hastayım gibi bir bahane uydururum.
Bu durumu siz değil eşiniz çözmeli, lütfen eşinizin annesini küçük düşürmek için başkalarının yanında kendinizi telafisi olmayan bir duruma sokmayın. Bu akşam ona cevap verebilirsiniz ama arkanızdan onun yaptıkları değil sizin -tabirim konusunda kusuruma bakmayın- saygısızlığınız, hadsizliğiniz anılacak.
Ben senin eltin sandım
gitmesen eşinin tepkisi nasıl olur peki
Gitmem ben gitmiyorum da boyle birsey hissettiğim de kims ebenimle ona buna hava atmasin sevmem boyle şeyleri yerinde olsam gitmezdim ama malum ramazan gonulleri de kirmamak lazim yalniz gercekten sinir bozucu bi durum
O zaman git sen de altı üstü 3-4 saat bir olayozaman cingar cikarirdim galiba :)
Esim belli etmez ama kirilabilir. O benim ailemin hep yardimina kosuyor bir durum oldugunda.
Kaynanamda hic cagirmaz öyle yardima. Simdide zaten amaci eltisinin yaninda bak gelinim bana yardim ediyor diyebilmek.
Rahatsızsa zaten gitmen lazımevet siradan bir aksam yemegine kesin gitmezdim. Konu iftar olunca degisiyor biraz. Kayinvalidem bide rahatsiz biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?