- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi Elif Biran
-
Barışmak için kendinizde kusur kabahat arıyor gibi geldiniz bana..Ne bileyim fazla buyutmeseydim dayak olayini diye dusunuyorum belki de boyle olmazdi,onu her kesin yaninda asagiladim,evden kovdum,annesiyle kotu konusdum diye.
Ne bileyim fazla buyutmeseydim dayak olayini diye dusunuyorum belki de boyle olmazdi,onu her kesin yaninda asagiladim,evden kovdum,annesiyle kotu konusdum diye.
Bana sen beni asagiladin bana deger vermedin diyor,evden kovdun,her kesin yaninda benle kotu konustun diyor.dayak atmak istemisdi bana kizib bilgisarayi falan parcalamisdi ben de git burdan dedim seni gormek istemiyorum dedimSizi dövüp duruyormuş.. ne güzel mesleğiniz var huzurlu huzurlu büyütün evladınızı.. eşinizin değiştiğinin garantisi var mı?? Aylarca arayıp sormamış bile.. doğumda yanınızda bulunmamış.. olcak gibi gelmedi bana..
Ne yönden vicdanınız rahat değil? Ne gibi haksızlıklar yaptınız eşinize?
Eğer dayaktan sonra evden kovma mevzusuysa ağzınıza sağlık çok iyi yapmışsınız..
+1Sizi dövüp duruyormuş.. ne güzel mesleğiniz var huzurlu huzurlu büyütün evladınızı.. eşinizin değiştiğinin garantisi var mı?? Aylarca arayıp sormamış bile.. doğumda yanınızda bulunmamış.. olcak gibi gelmedi bana..
Ne yönden vicdanınız rahat değil? Ne gibi haksızlıklar yaptınız eşinize?
Eğer dayaktan sonra evden kovma mevzusuysa ağzınıza sağlık çok iyi yapmışsınız..
Doktorlugu birak demiyor turkiyede uzmanlik okuma burda oku diyor ki o da doktorlugu birak demekle ayni biraz :)Arkadaşım saçmalama...seni döven, doktorluk gibi mesleği bırak köyde yaşayalım diyen bir adamı neden tekrar hayatına sokmak istiyorsun?
Benim yaptiklarim cok kotu bir seyler degil dimi :)Kendini suçlamayı bırak adam sana dayak atmış tabi ki büyüteceksin ki büyüttüğünü halde dayak devam etmiş. Boşversene hayalinin peşinden koş mesleğine ilgilen bebeğin böyle bir ortamda sağlıklı büyüyemez zaten asla barışma.
Eşiniz kendinde haklılık payı arıyor ve sizin de kafanıza girmiş bi şekilde.. dayakta haklılık payı olmaz.. öyle adamı kovarsın da aşağılarsın da.. o sizi döverken hem de uluorta yerde sizin gururunuzun ne kadar kırıldığını aşağılandığınızı hiç düşünmüş mü acaba?? Eşim dediğiniz kusura bakmayın ama tam bir hanzo.. evlerden ırak..Bana sen beni asagiladin bana deger vermedin diyor,evden kovdun,her kesin yaninda benle kotu konustun diyor.dayak atmak istemisdi bana kizib bilgisarayi falan parcalamisdi ben de git burdan dedim seni gormek istemiyorum dedim
Benim yaptiklarim cok kotu bir seyler degil dimi :)
Ama benim hatalarim da vardi,ona deger vermedim,her kesin yaninda onu asagiladim kotu konustum onlaSizin yerinizde olsam, sizin yerinizde olmazdım.
Hoş, birçok kez dayak yiyip "fazla büyüttüm" diyen insanla dayakçı koca da tencere kapak gibi olmuş.
O zaman hata yaptığınız herkes dövsün sizi.Ama benim hatalarim da vardi,ona deger vermedim,her kesin yaninda onu asagiladim kotu konustum onla
Siz anlamamakta ısrar ediyosunuz galiba.. adam hamile hamile herkesin içinde sizi döverken siz aşağılanmadınız mı?? Neyse siz barışmayı kafaya koymuşsunuz bizden de evet hatalısın barış dememizi bekliyorsunuz.. hayırlısı olsun ne diyim..Ama benim hatalarim da vardi,ona deger vermedim,her kesin yaninda onu asagiladim kotu konustum onla
Yok tam aksi barismayi gic dusunmuyorum sadece kendimi fazla gunahlandiriyorum,ben her olayda boyleyim hatayi kendimde ariyorum.bura yazma nedenim sizlerin de bnm gibi dusunduyunuzu gorub rahatlamakdir aslindaSiz anlamamakta ısrar ediyosunuz galiba.. adam hamile hamile herkesin içinde sizi döverken siz aşağılanmadınız mı?? Neyse siz barışmayı kafaya koymuşsunuz bizden de evet hatalısın barış dememizi bekliyorsunuz.. hayırlısı olsun ne diyim..
Yok dayak yemegi hak etdigimi dusunmuyorum,sadece ben de boyle insanim sucluluk psikoljisi fazla olan biriyimO zaman hata yaptığınız herkes dövsün sizi.
Parayı yanlış verdiğinizde mahalle bakkalı falan patlatsın bir tane. Ne de olsa hata yapıyorsunuz.
Kaldı ki beni niye ikna etmeye uğraşıyorsunuz dayak yemeyi hak ettiğiniz için? Kendiniz ikna olmuşsunuz zaten. Oturun dayakçı kocayla, en ufak hatada yiyin dayağınızı.
Kafanıza mı vurdu eşiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?