Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Kendini suçlamayı bırak adam sana dayak atmış tabi ki büyüteceksin ki büyüttüğünü halde dayak devam etmiş. Boşversene hayalinin peşinden koş mesleğine ilgilen bebeğin böyle bir ortamda sağlıklı büyüyemez zaten asla barışma.

Ne bileyim fazla buyutmeseydim dayak olayini diye dusunuyorum belki de boyle olmazdi,onu her kesin yaninda asagiladim,evden kovdum,annesiyle kotu konusdum diye.

Dayak olayını büyütmemek mi????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

O ne demek ya

Bana sen beni asagiladin bana deger vermedin diyor,evden kovdun,her kesin yaninda benle kotu konustun diyor.dayak atmak istemisdi bana kizib bilgisarayi falan parcalamisdi ben de git burdan dedim seni gormek istemiyorum dedim

+1

Hamile bir kadına dayak atan adama az bile söylemissiniz. Kendinizi suçlu hissetmeyin. Doktor adayısınız ama köyde yaşarmıyım diyorsunuz iyimisiniz Allah aşkına. Çocuğunu aylardır aramamış bir adama bide size şart sürüyor ki nasıl tekrar inanırsınız. Siz ikiniz mutlu olamassınız. Lütfen kendinize yazık etmeyin.

Mesleğini eline al, sınava mı gireceksin gir elin para tutsun sonra yine konuşun..

Sizin yerinizde olsam, sizin yerinizde olmazdım.

Hoş, birçok kez dayak yiyip "fazla büyüttüm" diyen insanla dayakçı koca da tencere kapak gibi olmuş.

Dayak affedilemez. Sizin de her olayı büyütüp ailenize yetistirmeniz ilişkinizin sağlıklı yürümeyeceğini gösteriyor.

Bence barışmayın hatta boşanın.

Barışınca ne olacak.

10 günde olan kavgalar,1 aya çıkacak ama yine kavga.

Çocuğu da ziyan edersiniz.

Benim yaptiklarim cok kotu bir seyler degil dimi :)

Bana sen beni asagiladin bana deger vermedin diyor,evden kovdun,her kesin yaninda benle kotu konustun diyor.dayak atmak istemisdi bana kizib bilgisarayi falan parcalamisdi ben de git burdan dedim seni gormek istemiyorum dedim
Eşiniz kendinde haklılık payı arıyor ve sizin de kafanıza girmiş bi şekilde.. dayakta haklılık payı olmaz.. öyle adamı kovarsın da aşağılarsın da.. o sizi döverken hem de uluorta yerde sizin gururunuzun ne kadar kırıldığını aşağılandığınızı hiç düşünmüş mü acaba?? Eşim dediğiniz kusura bakmayın ama tam bir hanzo.. evlerden ırak..

Sizin yerinizde olsam, sizin yerinizde olmazdım.

Hoş, birçok kez dayak yiyip "fazla büyüttüm" diyen insanla dayakçı koca da tencere kapak gibi olmuş.
Ama benim hatalarim da vardi,ona deger vermedim,her kesin yaninda onu asagiladim kotu konustum onla

Ama benim hatalarim da vardi,ona deger vermedim,her kesin yaninda onu asagiladim kotu konustum onla
O zaman hata yaptığınız herkes dövsün sizi.
Parayı yanlış verdiğinizde mahalle bakkalı falan patlatsın bir tane. Ne de olsa hata yapıyorsunuz.

Kaldı ki beni niye ikna etmeye uğraşıyorsunuz dayak yemeyi hak ettiğiniz için? Kendiniz ikna olmuşsunuz zaten. Oturun dayakçı kocayla, en ufak hatada yiyin dayağınızı.

Siz anlamamakta ısrar ediyosunuz galiba.. adam hamile hamile herkesin içinde sizi döverken siz aşağılanmadınız mı?? Neyse siz barışmayı kafaya koymuşsunuz bizden de evet hatalısın barış dememizi bekliyorsunuz.. hayırlısı olsun ne diyim..

Yok tam aksi barismayi gic dusunmuyorum sadece kendimi fazla gunahlandiriyorum,ben her olayda boyleyim hatayi kendimde ariyorum.bura yazma nedenim sizlerin de bnm gibi dusunduyunuzu gorub rahatlamakdir aslinda

Yok dayak yemegi hak etdigimi dusunmuyorum,sadece ben de boyle insanim sucluluk psikoljisi fazla olan biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…