Benim yerimde olsaniz ne yapardiniz?

Canım bencede barısma sınavına gır kyde nasıl yasıyacaksın yapamazsın okumus doktor olmıssun kyde nasıl duracaksın

Bebegimi senden alicam diyor,yurtdisina cikarmam lazim ya tusa k
Merak eden seven adam gelir görürdü canim kanma derim bu adama. Peki sizi neden mesleginizden bir nevi uzaklastirmaya calistigini hiç düşündünüz mü? Neden söyler bir adam bunu? Köye neden taşınmanizi istiyor?
hep beni fedakarlik yapicam simdi sen de benim icin fedakarlik yap,benim icin gitme diyor

Neden boyle soylediniz ki?neyim sorunlu benim?
1- ilk kavgada ortalığı birbirine katmak sonra da affetmek
2- ikinci kavgada kocanı sırf parasını sen verdin diye evden atmak
3-kayınvalidene karşı ağzı bozuk konuşmak kocana "karı" yakıştırması yapmak
4-tüm bu sorunlu evlilik içinde çocuk yapmak
Arasam bulurum daha da bunlar bariz olanlar

Bu işte bir terslik yok mu dayak yiyen sensin şart koyan eşin mi
Senin barişman bile bile lades demek olur ama barişirsin gibi

Dayakçı adamın değişmeye niyeti yoksa boşanmak en hayırlısı senin için

Iste tam da bu yuzden kendimi cok sucluyorum,ama her insan hata yapar siz hatasizmisiniz ki bu kadar agir elestiriyorsunuz?

Iste tam da bu yuzden kendimi cok sucluyorum,ama her insan hata yapar siz hatasizmisiniz ki bu kadar agir elestiriyorsunuz?
Yapıyoruz tabi kim hatasızım der ki. Ama sizin aranızda saygı kalmamış ki. Sizin aranızda kalmadığı gibi ailelerle de kalmamış yavrum yani. Bilmiyorum ki bu kadar olay olduktan sonra Nasıl yüz yüze bakıyorsunuz.

Cok ayip yazmisiniz ama insan kinamadigini yasamadikca olmez derler,basiniza gelsin de gorun yeni evliyken ayrilmak kolaymi
Hah beddualar da geldi.

Hayır sizin sorunuz ne ben anlamadım.
Herkese karşı "ama ben hatalıydım, ama şöyle yaptım, ama böyle yaptım" diyorsunuz. Bariz barışmak istiyorsunuz. O zaman insanlara neyi soruyorsunuz? Hayat sizin, vücut sizin. Görünen köy kılavuz istemez.

Yeni doğan çocuğunu bir kere merak etmeyen adamın yanına götürün çocuğunuzu. İleride çocuğunuz hata yapar onu da döver, "ama yavrum sen de yanlış yaptın" dersiniz, gül gibi yaşarsınız.

Objektiv baxiram konuya seninde hataların olmuş, ama balanada yazix atası uzaxta yekelecex Cox zordu. Texrar danışmayı denesen.

Sucluluk psikolojisini bilmeniz lazim.bence kim olursa olsun her seyde kendinde bir hata aramali.ben vicdanimn sesini kesmek icin yazdim bunu ve cok kisinin bnm gibi dusunduyunu anladim mutlu oldum.siz de lutfen agir konusmayin zaten cok hasasim bu konuda

Bu dünyada doktor olup maddiyatı da iyi olan bir kadın bile dayak karşısında bu tavrı takınıyorsa ne diyebiliriz ki,
Bazı insanlar çaresizce dayak karşısında sessiz kalıyor,
Peki siZ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…