- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.023
- 448
- 35
- Konu Sahibi Elif Biran
-
Neden boyle soylediniz ki?neyim sorunlu benim?Boşanmayın. İkinizde oldukça sorunlusunuz birbirinizi anca siz idare edersiniz boşanıp iki ayrı insanın hayatını mahvetmeyin
Aynen ben yasayamam orda.icimdeki vicdan sesini susdura bilsemCanım bencede barısma sınavına gır kyde nasıl yasıyacaksın yapamazsın okumus doktor olmıssun kyde nasıl duracaksın
Bebegimi senden alicam diyor,yurtdisina cikarmam lazim ya tusa kiiyide niye sadce o?
Sende gururun kirilmadimi sen seni coook sevidignimi dusunuosun?
Canim vallahi bebeginde dogmus seni aramamis bile. Tek mi yaptn o cocugu..
insan bir merak etmezmi? Sonra seni sevse senin hayaallerinin yaninda olur.
O seni eve kapatp disarda soyutlamaya calisiyor ! Bunca yil bole degersiz bir insan icin mi onca kafa patlattin sinavlara girdin dirsek çürüttün.
Birak bosver seninle olmak isteyen birisi ortak paydada sorunlari cozmeye yonelir beraber fedakarlk yapar.
Bebeginle mutlu ol.
O adamdan bi halt olmaz. Eminim tek basina daha saglikli yetisir evladin..
hep beni fedakarlik yapicam simdi sen de benim icin fedakarlik yap,benim icin gitme diyorMerak eden seven adam gelir görürdü canim kanma derim bu adama. Peki sizi neden mesleginizden bir nevi uzaklastirmaya calistigini hiç düşündünüz mü? Neden söyler bir adam bunu? Köye neden taşınmanizi istiyor?
Aynen ben yasayamam orda.icimdeki vicdan sesini susdura bilsem
1- ilk kavgada ortalığı birbirine katmak sonra da affetmekNeden boyle soylediniz ki?neyim sorunlu benim?
Cok ayip yazmisiniz ama insan kinamadigini yasamadikca olmez derler,basiniza gelsin de gorun yeni evliyken ayrilmak kolaymiAdam sana dayak atiyor sen adamla ayni yataga girip sevisiyorsun gerisi okumadim kusura bakma artik....
benim hatalarim oldugu icin sordum soruyu tavsiye etdiniz tsk ederimBu işte bir terslik yok mu dayak yiyen sensin şart koyan eşin mi
Senin barişman bile bile lades demek olur ama barişirsin gibi
Dogru soyDayakçı adamın değişmeye niyeti yoksa boşanmak en hayırlısı senin için
iste bazilari dayak atmissa altdan alsaydin da kendi yaptigindan utansaydi diyor da oyuzden dedimbana dayak attı ben çok büyüttüm den sonrasını okumadım
dayağı büyütmüycen de neyi büyütücen?
Iste tam da bu yuzden kendimi cok sucluyorum,ama her insan hata yapar siz hatasizmisiniz ki bu kadar agir elestiriyorsunuz?1- ilk kavgada ortalığı birbirine katmak sonra da affetmek
2- ikinci kavgada kocanı sırf parasını sen verdin diye evden atmak
3-kayınvalidene karşı ağzı bozuk konuşmak kocana "karı" yakıştırması yapmak
4-tüm bu sorunlu evlilik içinde çocuk yapmak
Arasam bulurum daha da bunlar bariz olanlar
Yapıyoruz tabi kim hatasızım der ki. Ama sizin aranızda saygı kalmamış ki. Sizin aranızda kalmadığı gibi ailelerle de kalmamış yavrum yani. Bilmiyorum ki bu kadar olay olduktan sonra Nasıl yüz yüze bakıyorsunuz.Iste tam da bu yuzden kendimi cok sucluyorum,ama her insan hata yapar siz hatasizmisiniz ki bu kadar agir elestiriyorsunuz?
Hah beddualar da geldi.Cok ayip yazmisiniz ama insan kinamadigini yasamadikca olmez derler,basiniza gelsin de gorun yeni evliyken ayrilmak kolaymi
Sucluluk psikolojisini bilmeniz lazim.bence kim olursa olsun her seyde kendinde bir hata aramali.ben vicdanimn sesini kesmek icin yazdim bunu ve cok kisinin bnm gibi dusunduyunu anladim mutlu oldum.siz de lutfen agir konusmayin zaten cok hasasim bu konudaHah beddualar da geldi.
Hayır sizin sorunuz ne ben anlamadım.
Herkese karşı "ama ben hatalıydım, ama şöyle yaptım, ama böyle yaptım" diyorsunuz. Bariz barışmak istiyorsunuz. O zaman insanlara neyi soruyorsunuz? Hayat sizin, vücut sizin. Görünen köy kılavuz istemez.
Yeni doğan çocuğunu bir kere merak etmeyen adamın yanına götürün çocuğunuzu. İleride çocuğunuz hata yapar onu da döver, "ama yavrum sen de yanlış yaptın" dersiniz, gül gibi yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?