ben bu tarz seylere hep gıcığım.. en basından restı ceker hayır derdım..merhaba kızlar, size bir sey danısacagım: simdi birisi var bana talıp ama benı gordugu tanıdıgı yok benı soylemısler resimimi gostermısler tama olur demıs, yuz yuze gorusecegız daha, fakat on gorusme niteliginde tlfnda mesajlaştık bir iki gun, benim izlenimim pek iyi degil ama gorup oyle karar vereyım diyorum. Kafamı karıstıran konular sunlar: tip olarak ıstedıgım gıbı degıl, aramızda 8 yas var , herseyı kadından bekleyen pasif tiplerden gibi, bı de bıraz enanıyet var sankı.. Ama meslegi cok ıyı, kendi memleketimden felan. Özellikle meslek faktorunden dolayı herkes olumlu bakıyor. Boyle olunca da ben tam olarak nasıl hareket etmem gerektigini bilemiyorum su an tam araftayım. Sunu da belirtmeliyim ki annemler artık birine evet dememi evlenmemi bekliyorlar benden. yasım gecıyormus (25 yasındayım). Siz olsanız ne yapardınız?
ne iş yapıyor?merhaba kızlar, size bir sey danısacagım: simdi birisi var bana talıp ama benı gordugu tanıdıgı yok benı soylemısler resimimi gostermısler tama olur demıs, yuz yuze gorusecegız daha, fakat on gorusme niteliginde tlfnda mesajlaştık bir iki gun, benim izlenimim pek iyi degil ama gorup oyle karar vereyım diyorum. Kafamı karıstıran konular sunlar: tip olarak ıstedıgım gıbı degıl, aramızda 8 yas var , herseyı kadından bekleyen pasif tiplerden gibi, bı de bıraz enanıyet var sankı.. Ama meslegi cok ıyı, kendi memleketimden felan. Özellikle meslek faktorunden dolayı herkes olumlu bakıyor. Boyle olunca da ben tam olarak nasıl hareket etmem gerektigini bilemiyorum su an tam araftayım. Sunu da belirtmeliyim ki annemler artık birine evet dememi evlenmemi bekliyorlar benden. yasım gecıyormus (25 yasındayım). Siz olsanız ne yapardınız?
kaymakamne iş yapıyor?
merhaba kızlar, size bir sey danısacagım: simdi birisi var bana talıp ama benı gordugu tanıdıgı yok benı soylemısler resimimi gostermısler tama olur demıs, yuz yuze gorusecegız daha, fakat on gorusme niteliginde tlfnda mesajlaştık bir iki gun, benim izlenimim pek iyi degil ama gorup oyle karar vereyım diyorum. Kafamı karıstıran konular sunlar: tip olarak ıstedıgım gıbı degıl, aramızda 8 yas var , herseyı kadından bekleyen pasif tiplerden gibi, bı de bıraz enanıyet var sankı.. Ama meslegi cok ıyı, kendi memleketimden felan. Özellikle meslek faktorunden dolayı herkes olumlu bakıyor. Boyle olunca da ben tam olarak nasıl hareket etmem gerektigini bilemiyorum su an tam araftayım. Sunu da belirtmeliyim ki annemler artık birine evet dememi evlenmemi bekliyorlar benden. yasım gecıyormus (25 yasındayım). Siz olsanız ne yapardınız?
bende çok merak ettim ne iş yapıyor atom mühendisi filanmı
aaa kesin görüşsün o zamanKaymakammış
Mesleğiyle değil kendisiyle evleniyorsun buna göre karar ver derim.. meslek kişinin önüne geçiyorsa bu menfaat beklentisinden başka bir şey değil bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?