benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

Evet cherryciim çok haklısın.. olaya tersten bakınca daha net görüyor insan.. görmek isteyene tabi..

bence kaçırmayın adamı tabii o da sizi beğenirse sonra burda yaşım 35 oldu 40 oldu hala yalnızım diye konu açar durursunuz herkes aşk evliliği yapsaydı evli insan sayısı ne kadar az olurdu ayrıca boşanma oranı da çok yüksek aşk evliliğinde

mesleginin iyi olması ve memleketimden olması dısında yukarıda da belirttiğim gibi olumlu bir izlenimim yok, ama sırf bunlardan dolayı da mutlu olmayacagım pisman olacagm bir evlilik yapmak ıstemem ama cevremdeki herkes gorus gorus deyip duruyor netleşir kararın felan dıyor o yuzden zaten arafta kaldıgımı belirttim yukarıda..

Meslek önemli değil denilmiş ama bence önemli, kişinin iş ortamı eve aileye eşe ve ilerde çocuğunuza yada çocuklarınıza kadar yansır...

Karakteri duruşu hayata bakışı , kendini ne kadar yetiştirmiş , oturması kalkması da en az sevgi ve aşk kadar önemli , ilerde aşklar sevgiye dönüşür...

Sadece beğeni ve tip bende en son planda kalır...

Çok önemli bir karar , dikkatle inceleyin size mutlaka küçük ip uçları verecektir...

Bence tanışın. Mesajda tonlama vs olmadığından yanlış anlamış olabilirsiniz. Ama iyi tartın derim ben beğenmek veya evlenmek zorunda değilsiniz evlilik zor iş.

Kaymakaaamm .....demek isterdim amma esasen sormak isterim kaymakam.olmasi disinda cezbeden ne var ?
+ lar ve - ler toplansin once konusun kanli canli gorun karar verirsiniz elektrik olayi sevgi mahabbet olayi.....e olurda evet derseniiiiizz bize bi donun kaymakam esiii olursaniiizzz benimde isim dusersee bir zamanlar kk daa konuna yorum yapmisidim mutlulugunda benimde payim vaar seklinde isteklerimi siralarim yaparmiyim?neden olmasin

:)))

merhaba. benim de bu şekilde iki tane görüştüğüm insan oldu. ilkinde hiç ama hiç elektrik alamadığım halde sırf mesleği ve ekonomik durumu iyi diye aile baskısıyla sözlenmek durumunda kaldım (hoş şimdiolsa asla razı gelmezdim ya neyse). sözden sonra da bende hiçbir değişiklik olmadı kalbim hiç bi zaman ısınmadı ve en sonunda aileme resti çekip sözü attım psikolojim bozulacaktı neredeyse.
ikinci görüşmemde ise herşey tam tersi oldu. görür görmez bi elektrik çarptı beni sorma gitsin şimdi bu ikinci görüştüğüm insanla nişanlıyım kendi isteğimle ve çok seviyorum onu o da beni tabi. Allah nasip ederse yaza düğünümüz olacak
yani demem o ki bi görüşün ondan sonra karar verin. Allah kararınızı hayırlı kılsın...

Pasifse kaymakam olsa ne yazar Şam a vali olsa ne yazar
Ayrıca koskoca kaymakam fotoğrafla kız mı bakıyor ..
İnternetten yatak örtüsü mü alıyor bu

Belli ki senin içine sinmemiş
Yaşının geçtiği falan yok. Yaşın geçecek olsa bile doğru insanı bulmadıktan sonra anlamı yok. Evlilik aceleye gelmez.
Yine de tanı istersen. Ama bence yaş farkı fazla.

Pasifse kaymakam olsa ne yazar Şam a vali olsa ne yazar
Ayrıca koskoca kaymakam fotoğrafla kız mı bakıyor ..
İnternetten yatak örtüsü mü alıyor bu
benim liseden arkadasımın yakın akrabası o onermis beni

Adam kaymakamsa muhtemelen çevrenizden olumlu olması yönünde baskı gelir.Bunun için bir kere gorusmeye gidin eğer istemiyorsanız ailenize çok kesin bir şekilde olmayacağını söyleyin.

Adam kaymakamsa muhtemelen çevrenizden olumlu olması yönünde baskı gelir.Bunun için bir kere gorusmeye gidin eğer istemiyorsanız ailenize çok kesin bir şekilde olmayacağını söyleyin.
evet ıste su an bıle gorusmeden hayır dıyesım var ama etrafımdakı herkes kaymakam oldugunu duyunca ne olursa olsun evet demelisin modundalar :S

Bir kere görüş beğenmezsen bi daha görüşme ama ben senin yerinde olsam görüşmeye bile gitmezdim çünkü belli adam da Ego tavan egolu erkekte çekilmez ya da git oraya Ego neymiş göster :)

evet ıste su an bıle gorusmeden hayır dıyesım var ama etrafımdakı herkes kaymakam oldugunu duyunca ne olursa olsun evet demelisin modundalar :S
Ya ister kaymakam olsun ister padişah zaten sen kaymakama kadar çıktıysan daha ne kıymetler gelir gençsin bi kere bunu unutma ve o çevrendekiler evlensin o zaman bi ömür sevmeden geçmez azcık için titremezse olmaz o iş evlilik hapis hayatı gibi gelir sana benden demesi tatliş

Benim de nişanlım hakim adayı olarak göreve başlicaktı ancak olmadı v.s...eğer olsa ayrılacaktım, anadolunun tozlu yollarını aşındıramam diye düşünüyordum....Tayin vs durumunu da hesaba katmak lazım.Ayrıca ne olursa olsun, her erkek evinin kapısından girince sadece kocadır, babadır.Meslek kapının dışında kalmazsa evde geçim olmuyor.

Sadece meslegi icinde evlenilmez yani..
Gorus ve icine sinerse devam et..
Sinmezsede karsi tarafa soyle yani..

Herkes düşündüklerimi yazmış o yüzden farklı bi bakış açısıyla bakmak istiyorum eğer kaymakamla olmazsa kızımızı ne kaymakamlar mühendisler istedide vermedik lafı gerçek mi olucak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…