- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
Yani konu sahibesi adama ezik demiş. Konu sahibesinin arada kaldığı yer adamın mesleğinin çok iyi olması. Adam ezik ve inşaat işçisi olsaydı kimse yüzüne bakmazdı. Ezik ve kaymakamsa kadınlar allah allah diye durup bir düşünüyor tabi.
nasıl yani?Siz bu konuyu daha yeni açmamış mıydınız?
mesleginin iyi olması ve memleketimden olması dısında yukarıda da belirttiğim gibi olumlu bir izlenimim yok, ama sırf bunlardan dolayı da mutlu olmayacagım pisman olacagm bir evlilik yapmak ıstemem ama cevremdeki herkes gorus gorus deyip duruyor netleşir kararın felan dıyor o yuzden zaten arafta kaldıgımı belirttim yukarıda..Yani konu sahibesi adama ezik demiş. Konu sahibesinin arada kaldığı yer adamın mesleğinin çok iyi olması. Adam ezik ve inşaat işçisi olsaydı kimse yüzüne bakmazdı. Ezik ve kaymakamsa kadınlar allah allah diye durup bir düşünüyor tabi.
:)))Kaymakaaamm.....demek isterdim amma esasen sormak isterim kaymakam.olmasi disinda cezbeden ne var ?
+ lar ve - ler toplansin once konusun kanli canli gorun karar verirsiniz elektrik olayi sevgi mahabbet olayi.....e olurda evet derseniiiiizz bize bi donun kaymakam esiii olursaniiizzz benimde isim dusersee bir zamanlar kk daa konuna yorum yapmisidim mutlulugunda benimde payim vaar seklinde isteklerimi siralarim yaparmiyim?neden olmasin
benim liseden arkadasımın yakın akrabası o onermis beniPasifse kaymakam olsa ne yazar Şam a vali olsa ne yazar
Ayrıca koskoca kaymakam fotoğrafla kız mı bakıyor ..
İnternetten yatak örtüsü mü alıyor bu
evet ıste su an bıle gorusmeden hayır dıyesım var ama etrafımdakı herkes kaymakam oldugunu duyunca ne olursa olsun evet demelisin modundalar :SAdam kaymakamsa muhtemelen çevrenizden olumlu olması yönünde baskı gelir.Bunun için bir kere gorusmeye gidin eğer istemiyorsanız ailenize çok kesin bir şekilde olmayacağını söyleyin.
Ya ister kaymakam olsun ister padişah zaten sen kaymakama kadar çıktıysan daha ne kıymetler gelir gençsin bi kere bunu unutma ve o çevrendekiler evlensin o zaman bi ömür sevmeden geçmez azcık için titremezse olmaz o iş evlilik hapis hayatı gibi gelir sana benden demesi tatlişevet ıste su an bıle gorusmeden hayır dıyesım var ama etrafımdakı herkes kaymakam oldugunu duyunca ne olursa olsun evet demelisin modundalar :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?