benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

görüşüp öyle karar verirdim ben. ilkizlenimden az çok anlaşılır zaten. bir an önce olsun diye istemediğin biri mi olacak bence o kadar da gecmiyor yaşın

Tam olarak ne sordun ne cevap verdi.
Yaşın çok genç ya bu tarz şeylere girme bence, aşksız ilişkilere sıcak bakamıyorummm

bence görüşün.insanın görüştüğü biri yoksa böyle şeyler olabilir ters gelmiyor bana.böyle tanışıp çok mutlu olan insanlar gördüm.tabiki yaşınız genç,annenlerin düşündüğü gibi geç değil kesinlikle ama evlenecek biri karşına çıktığında evlenmek için de çok uygun bir yaş.insanın karşısına her zaman iyi biri çıkmaz.tanışmakta fayda var belki de çok mutlu olabileceğiniz bir insan.baştan karşı çıkmak doğru değil.ama beğenmezsin içine sinmez o zaman bir daha görüşmezsin.ayrıca tip evlilikte ön sıralarda olmaması gereken bir düşünce.enaniyet ne demek onu anlamadım :)

şimdi okudum da vazgeçmişsin.nasıl anladınki dini konudaki hassasiyetini.telefonda sorularak anlaşılabilecek birşey değil bence

ya bırkac soru sordum cevaplar benım dusuncemın tam tersı olunca emin oldum olmayacagına..sordugum soru dini hassaiyetini olcmek adına ıdı..

hayırlısı olsun.. ne sordunuz ne cevap aldınız da vazgeçtiniz görüşmekten?

demek ki basta enaniyet sahibi olduguna dair fikrim dogru imis neyse cok sukur ilerlemeden net bir karara vardım icım rahat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…