fighting diyorsun yani:))Bir kere görüş beğenmezsen bi daha görüşme ama ben senin yerinde olsam görüşmeye bile gitmezdim çünkü belli adam da Ego tavan egolu erkekte çekilmez ya da git oraya Ego neymiş göster :)
galiba :)Herkes düşündüklerimi yazmış o yüzden farklı bi bakış açısıyla bakmak istiyorum eğer kaymakamla olmazsa kızımızı ne kaymakamlar mühendisler istedide vermedik lafı gerçek mi olucak yani
neden vazgeçtiniz ?kızlar benim gorusme ıptal
ya bırkac soru sordum cevaplar benım dusuncemın tam tersı olunca emin oldum olmayacagına..sordugum soru dini hassaiyetini olcmek adına ıdı..neden vazgeçtiniz ?
ya bırkac soru sordum cevaplar benım dusuncemın tam tersı olunca emin oldum olmayacagına..sordugum soru dini hassaiyetini olcmek adına ıdı..
sordugum soru namaz ile ilgiliydi, o ıse bunu dert etmedigini cennetlik olduguna emin oldugunu soyledi...hayırlısı olsun.. ne sordunuz ne cevap aldınız da vazgeçtiniz görüşmekten?
ayy adamdaki egoya bak bu dünyaya da öbür dünyaya da yetiyor tövbe yarabbim :)sordugum soru namaz ile ilgiliydi, o ıse bunu dert etmedigini cennetlik olduguna emin oldugunu soyledi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?