- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
Hiç görüşmicek olsanız tamam da illa geçirmesine gerek yok..Kızlar abartıyor muyum yoksa yaptığı normal bişey mi bana akıl verirseniz kendi açınızdan yorumlarsanız çok mutlu olurum.
Erkek arkadaşım takımın baya koyu taraftarı çocukluktan beri en büyük tutkusu bu diyebilirim, beni ilgilendiren bişey değil bu ön yargım yok takıma bağlılık durumu için maçlara da gidebilir deplasmana da gider ama önümüzdeki hafta için bi sıkıntı yaşadık ona bu konu için sinirlendiğimi belli etmedim anlamaz diye düşünüyorum.
iki günde bir görüşen sürekli telefonlaşıp mesajlaşan çiçeği burnunda bir çiftiz biz yaz döneminde tanıştık ve tüm yazı buluşarak geçirdik, ben farklı bir şehirde 5 6 saat mesafesi olan- öğretmenim ve seminer dönemi için yaaşdığım şehre gidicem ve istiyorum ki otogardan beni o geçirsin gitmeden önce de onu göreyim, onun da o gün deplasmanda maç var ve önemli bi maç sanırım gidersem kızar mısın diye sormuştu hayır tabi dedim yani bu maçı izlemek istediğini biliyorum; ama yine de içim bi buruldu böyle keşke görsem diye.. cuma cumartesi birlikte olucaz o maç ve benim gideceğim gün pazar günü.. Sizce beni geçirmesi mi gerekirdi benim istediğim gibi yoksa sen de abartma mı diyorsunuz :)