benim yerime olsaydın ne yapardın ben ezikmiyim yaaa

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
257
0
66
İstanbul
bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem:2::43:

nasıl yani??

2 lira içinmi bütün tantana ..

siz bir işe girin 5 lira verin sussun hayret bişey valla

Bir insan esine nasil 3 kurusu cok gorur
aklim almiyor

Madem oyle calisan kadin alsaymis!

sen ezik değilsin eşin vicdansız biri.

Bir insan esine nasil 3 kurusu cok gorur
aklim almiyor

Madem oyle calisan kadin alsaymis!

çalışıpta maasını kocasının eline sayanda,
yada karısının maasının hesabını soranda var malesef..

allahtan öyle bir kocam yok ..olmadıda

yıllarca çalıştım benim rahmetli bilmedi ne kadar maas aldığımı söylemezdimki..

Son düzenleme:
Ben oku oku anlamadım olayı,
kim kime 5 lira vermiş,nereye gidilmiş,nerde ne harcanmış,yalan bu işin neresinde?

Sayıp sövesim var ama konuyu iyi öğrenmem lazım..

muhasebe mezunuyum ben çalışmama izin vermiyor ağlamaktan beynim yanıyor kendini beyenmişşbiri
siz olsanız ne yaparsınız

Hem calismana izin vermiyor hem de 2 liranin hesabini soruyor

Ben olsam resti ceker , 3 kurus maas alsam da ise girer,
boyle bir ese de zirnik koklatmazdim ...

Ya sabır...
2 lirayı karısına çok gören adama ne denir ki
Ben olsaydım da yorumsuz olurdu yani adam kendi kafasına göre yaşıyor
1 lira için yalan söyledin ha ne garip...
Çalışmana da izin vermiyormuş. Evde kök gibi oturacaksın isteklerin olmayacak para istemeyeceksin önüne ne gelirse yiyeceksin akşamları da onu memnun edeceksin!
Kadınlar insan değil ya köle doğmuşlar.
Gir bir işe çalış, paranın hesabını da bu sefer sen ona yap.

Yazık 1 tl için bunu yapması çok üzücü.
Bir yerlerden bi 50 tl bulup eşinizin yüzüne çarpın dicem.
Çok sinir oldum.

kuzum ya kıyamam sana ben.. acaba yalan söyledin zannettiği için mi bozuldu? hani kıskançlık durumu filan olabilir mi? çalışmana da izin vermiyormuş belli ki kompleksli bi tip. dışarda çalışmana karşıysa evde yapabileceğin bi iş araştır sonra da onun yüzüne at o parayı sinir oldum sabah sabah /B]

Yok artık.. demek istiyorum..

Ya ben küçükken durumuz ozamanlara göre iyi gibiydi 7-8 senee öncee..

Annem teyzemle sahile çiğdem yeme inmek isterdi babamda cebinde 20 tl varsa 10unu veriridi..

Eşinn kendindemi ya..

Yok artık çokta büüyk bir ddurum demeyin 1 tl içn bağıran koca dan bahsediyoruz...........
:20::20::19::19:

Eşin çalışmyıormu, durumuz okadarmı kötü.. 1 tlye tenezzül edecek kadarmı.. ayıp ya..

KArın o senin işine geldimi kalk yemek yap gel koynuma gir.. Ama 1 tl için ............
:19:

madem çalışmanıza izin vermiyor avon falan satsanız çevrenize.. hem iyi hissedersiniz hem de ondan 2 lira için laf işitmezsiniz.. eşinizdeki mantığı anlamış değilim hiç, çalışmaya izin vermemek ne demek ya hangi zamanda yaşıyoruz..

Seyu hatırlıyorum geçmiş konularınızıda.

Keşke artık bir silkelenseniz de kendinize gelseniz.

Çocuklarınız olduğu için boşanma taraftarı değilsiniz biliyorum ,ama size saygı duymayan bir adamın sözünü siz neden dinliyorsunuz.

Size 2 liranın lafını yapıyorsa resti çekin ve çalışmaya başlayın.

bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem:2::43:

Kadına şiddet sadece gözüne yumruk atmakla dayakla olmuyor.

Kadına şiddetin fiziksel şiddet, ekonomik şiddet, psikolojik şiddet gibi, sınıfları var.

Eşiniz olacak o adam size hem ekonomik şiddet uyguluyor hem de psikolojik şiddet.

Hem çalışmanıza izin vermiyor hem de verdiği 5 liranın hesabını sorarak, psikolojinizi alt üst ediyor.

Bir kadının çalışması parasını kazanması taraftarıyım.Fakat oldu ki çalışmadı çalışamadı,oturdu evinin temizliğini yemeğini yaptı çocuklarına baktı; o adam bostan korkuluğu mu?

Hani her derdini anlatana boşanmalısın demiyorum ama, sizin bir an önce eşinize " ben çalışıp paramı kazanacağım" diye diretmeniz lazım.

Kabul etmez izin vermezse (izin vermek de ne demek oluyorsa artık sanki esir aldı adam kendine), "verdiğin 5 liranın hesabını yapmadan önce düşünseydin" demeniz lazım.

Herşeye rağmen çalışmanıza müsaade etmez, lira lira hesap yaparak sizin psikolojinizi bozarsa, boşanmanız lazım.Çok net.

Ne bu böyle bu dünyaya onun kahrını çekmeye mi geldiniz?

Bilerek izin vermiyor çalışmanıza ki ona muhtaç kalasınız.

Yok öyle yağma, güçlü olun biraz lütfen!

Son düzenleme:
2 Tl için kavga edeceğini sanmıyorum başka birşeye sinirlenmiş olabilir
Eğer sizi 2 tl için kırdıysa ben ne derse desin çalışırım kendi paramı kendim yerim öyle şey mi olurmuş :44:

" 2 tl için değildir, başka birşeye sinirlenmiştir" gibi yorumlar yapan arkadaşlar var.

Bak canım konu sahibesi, neye sinirlenmiş olursa olsun senin eşin, sana 2 tlnin hesabını soramaz.Sormamalı.Soruyorsa sorun var demektir.

Oldu adam gitsin başka birşeye sinirlensin, gelsin bana 2 tl para vermiştim nerde desin.

Ya neye sinirlendiyse adam gibi mertçe eşinin karşısına geçer ben şuna şuna sinirlendim der, ya da susar sinirini içinde patlatır.

Yok öyle para hesabı sorarak (hem de 2 tl-5tl neyse), eşinden hıncını çıkarmak.

Sanki başka birşeye sinirlenip para hesabı sormakla, direk para hesabı sormak arasında çok büyük fark var.

Kadın gelmiş " ben ezik miyim.." gibi başlık açmış, o denli psikolojisini bozmuş bu adam kadının.

Cehennemin dibinde sinirini çıkarsın, kadından ne istiyor.

" 2 tl için değildir, başka birşeye sinirlenmiştir" gibi yorumlar yapan arkadaşlar var.

Bak canım konu sahibesi, neye sinirlenmiş olursa olsun senin eşin, sana 2 tlnin hesabını soramaz.Sormamalı.Soruyorsa sorun var demektir.

Oldu adam gitsin başka birşeye sinirlensin, gelsin bana 2 tl para vermiştim nerde desin.

Ya neye sinirlendiyse adam gibi mertçe eşinin karşısına geçer ben şuna şuna sinirlendim der, ya da susar sinirini içinde patlatır.

Yok öyle para hesabı sorarak (hem de 2 tl-5tl neyse), eşinden hıncını çıkarmak.

Sanki başka birşeye sinirlenip para hesabı sormakla, direk para hesabı sormak arasında çok büyük fark var.

Kadın gelmiş " ben ezik miyim.." gibi başlık açmış, o denli psikolojisini bozmuş bu adam kadının.

Cehennemin dibinde sinirini çıkarsın, kadından ne istiyor.

Afedersin ama biz 2 tl için sinirlenebilir demedik ki sanki kadını dövebilir dedik sen neden sinirlenip millete saldırıyorsun anlamadım
Bizde anladık moralinin bozuk olduğunu destek vermeye çalışıyoruz sende sakin olursan sevinirim.

Back
X