• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yıkımım:

çok zor bir durum bu açıkçası bir travma,çok benzer bir olayda çocukluk arkadaşımın başına geldi az çok anlayabiliyorum sizi..
ama şunu söylemek isterim ki,kız kardeşiniz hasta,ruh sağlığı ve aklını sağlıklı bir insan gibi düşünmeyin ,onun hasta olduğunu unutmayın her ne olursa olsun her ne yaparsa yapsın yaptığı hataları onun hastalığının etkisi.burada önemli olan eşiniz kardeşinizin bu durumdan gerçekten faydalandı mı? kız kardeşiniz ne kadar doğru bilgi veriyor? iyice araştırıp emin olmalısınız,gerçekleri öğrenmelisiniz sonucun ne olduğu önemli değil,evliliğinizi bitirme kararı almışsınız evet ama bunları da açıklığa kavuşturmalısınız mutlaka,çünkü bir ömür siz bu soru işaretleri ile yaşayacaksınız eşinizden ayrılabilirsiniz evet ama kızkardeşinizden asla..

çok zor Allah yar ve yardımcın olsun.

sana diyebileceğim tek şey. sakın çocuk falan düşünme onla bu saatten sonra. bunu yapmış bir adam ne kadar iğrenç bir adam. kız kardeşine göz koyacak kadar adi bir adam. sakın sakın.... dikkatli ol.

O yuzden bu kadar didiliyorum ya işte.. O yuzden arkadaşıyla paylaştım. Baska bi kadınla ama aynı zamanda kız kardesimle yaptı. Off...

Son düzenleme:
emin olmak zorundasınız bir şekilde ,haklısnız da...
eğer olay ruh sağlığı yerinde olan eşinizin ,ruh sağlığı bozuk olan genç bir kızdan faydalanması ise,isteği dışı bu kabul edilemez.
ama isteği dışında bir insanın bu tip bir eyleme maruz kalması çok ta kolay birşey değil.
tam tersi de ne yazık ki olabilir,ama her ne olursa olsun eşiniz negatif durumda çünkü sağlıklı olan taraf o.
ama kızkardeşiniz hasta bu tip hastalıklar insanı esir alır,sağlıklı düşünemediği gibi cesur ve gözü karadır mantık ve ahlaki değerler devre dışıdır,bu yüzden de hastadır.sağlıklı hiç bir kadın bunu en sevdiği kardeşine arkadaşına vs zaten yapamaz.dolayısyla benim çabam eşinizden yana değil,haklı yada haksız kızkardeşiniz önemli bu durumda.kardeşiniz davetkar davranmış bile olsa hastalığı etkisi ile eşiniz buna sağlıklı bir adam olarak,dur diyebilmeli idi..o yüzden olayın boyutunu öğrenin diyorum ,çünkü bu ilk olay olarak kalmaz,kardeşinizinde sizinde canınız daha çok yanabilir. bugün eşiniz ,yarın bir başkası vs. mutlaka önü alınmalı ,ve tedavi edilmeli ..eğer zorla istem dışı ise de bu yasal bir suçtur zaten!

Son düzenleme:
Bundan sonra ne yapmam lazım peki.. Ailesi gerçekten çok hasta olurlar söyleyemem. Ondan sorun cıkarmadan boşanmasını istesem mi yoksa kimseyle muhattap olmayıp direkt avukata mı versem. Anne babasına bir şey demem lazım ama, gelip beni bulmak isteyecekler. Ve herkes konuşacak arkamdan, herkes sizin gibi düşünmüyor. Gitti yurtdışına, okuttu kendini o kadar tam zamanında bıraktı gitti diyecekler cocugu, üstüne dogruyu söylesem kız kardeşime atacaklar çamurun çogunu.
En iyisi sessiz sakin kaçmak buralardan.

Hiç de sessiz sakin olmana gerek yok, senin anne baban da insan onlara yazık değil mi ? Sana yazık değil mi ?

Herkes her şeyi bilsin, kimse ölmez merak etme

Olayda her iki tarafta suçlu, kocan da kardeşinde. Bu ilk değilmiş, öncesinde neler oldu bilinmez, ikisi de yaptıkları şeyin ne denli iğrenç olduğunun bilincindeler. Daha önce de olmuşsa ve kardeşin bunu sana o zaman söylememişse altında başka şeyler de var demektir. İyi niyetli kardeş bunu sana ilk olduğunda söylerdi. Belli ki işler içinden çıkılmayacak duruma geldi. Kardeş kardeşliğini, koca da kocalığını bilmiyorsa altını üstüne getiririm o meselenin. Senin çekinecek bir şeyin yok, keyif için onu yalnız bırakmış değilsin ve onu yalnız bırakmış olman bu yaptığının gerekçesi asla olamaz. Sen bulunduğun yerde onu aldattın mı ; hayır. Sen insan değil misin, senin zaafların yok mu; var. Demek ki insan kendini kontrol edebiliyor. Kocanın yaptığının hiç bir makul açıklaması olamaz içki de buna dahil. Herkes her yaptığını gayet aklı başında yapıyor, içkinin arkasına saklanmasın kimse, belki rahatlık ve cesaret veriyor ama herkesin gayet aklı başında, kimse sallamasın içtim de kendimi bilmiyordum diye.

Kendini toparla ve yeni bir hayat kur arkadaşım, çok zor bir durum Rabbim sabır ve metanet versin, düşünmesi bile zor. Ama yapılanın hiç bir haklı mazereti olamaz, her ikisi içinde. Kardeşinin hastalığından bahsetmişsin ama bence gayet aklı başında.

Son düzenleme:
bana gore kardesınızn psıkolojık problemlerının olması onu bu yaptıgı terbıyesızlıkten kurtarmaz. psıkolojık problemlerı olan ınsanlar sanal dunyada yasamıyorlar sonucta,(şizofreni kadar agır bı rahatsızlıgı yoksa eger) ablasının kocasıyla bıtakım seyler yapmış oldugunun gercek anlamda farkında ve bunu bılerek yapıyor.ne yanı ablasının kocasını psikolojık problemlerı nedenıyle biscolata erkegı olarak mı goruyor? hayır.. ve bu ılk kez yaşanmamış bana kalırsa bılmedıgnızde cok sey vardır..allah düşmanımın başına vermesin biri hayat arkadasınız biri kardesınız:50::50::50: boye bı durum karsısında yok esımın aılesı yaşlı hasta, yok kardesıme camur atılır dıye dusunmeyın.herkes yaptıklarının sonuclarına katlansın.yasadıklarınız kaldırılacak kabul edılecek bırsey deıl.bence bı an önce o ıkı rezıl ınsanıda hayatınızdan cıkarın yol yakınken..:26:

Esinizin anne ve babasina aciklama yapmak zorunda olan siz degilsiniz. Birakin bunu o dusunsun. Siz kendi anne ve babanizi dusunun.
Allah yardimciniz olsun

Yurt dışında yaşama hayat kurma ihtimalin varsa canım hiç dönme bence ,iletişimide kes seni gerçekten kardeşinle aldattığından emin olursan boşan gitsin,kendi hayatını kur, ne halleri varsa görsünler ,sevgiler.......

adamın zaten aldatma gibi huyu varmış
bence şaşırmaman gerek
kardeşine yaptıgı ne kadar dogru bilemeyiz ama
ben senin yerinde olsam bu adama bidaha kocam demezdim

Çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın.
Bir yanda eş, bir yanda kardeş.
Erkek karısı uzakta diye aldatamaz,başka kadın cilve yaptı yanaştı diye aldatamaz,eşi hamile diye aldatamaz,karısı kendine bakmıyor diye aldatamaz.v.s v.s..
Ki sizin eşiniz kız kardeşinizle buna teşebbüs etmiş.
Ne kadarı doğru diye araştırmak bile gereksiz diye düşündüm.
Kardeşiniz çok sağlıklı olabilirdi ,eniştesine yakın davrandığınız düşünelim,enişte neden karşılık versin.
Çünki aldatma eğilimi var.
Kanınızdan olan birine bu gözle bakabilen bir insandan tez zamanda uzaklaşmanız hayatınızın geri kalanında huzurlu olmanız için en doğrusu .
Ama lütfen lütfen bahanelerle kendinizi kandırmayın.

kizkardesiniz kanitlamis siz hala bir daha yaparsada bahsediyorsunuz
bosanmazsiniz belli bari cocuk yapmayin
onada sarkar

Nisanliyken aldatmis yok saymissiniz
Evlisiniz sabi yastaki kardesinize halleniyor hala yok saymaya calisiyosunuz
Yok 4 ay yalniz kalmis da sizin sucunuzmuymus yoksa da
Yok cocuk yapacakmissiniz da bilmem ne
Kendinizi kandirmaya devam ettikcs beterini yasayacaginizi bilin gerisi sizin tercihiniz

adamı affetmek için bahane arıyorsun kendine farkettin mi?

eğer sen bu adamla evli kalırsan cümle alemin toplanıp sana yapamacağı kötülüğü kendine yapacaksın !!!

uzak kaldım ondan mı yaptı demişsin !

eğer eşin işi için bir süre bir yere gitseydi sen böylemi yapacaktın?

kardeşinin psikolojik sorunları olabilir ama bu kadar saçmalamaz bence !

ayrıca ikisinin başbaşa içki içmeside iğrenç, nasıl teklif edebiliyor bunu eşin kardeşine ,amacı ne?

birde bebek hayali kurup adamı padişah tahtınamı oturtacaksın?

sormaya neden korkuyorsun,gerçeklerden mi kaçıyorsun?

biz ne yazarsak yazalım sen bu adamı affedeceksin sana garanti veririm.

yazık...

'''' Sonra aklıma yüzüp yüzüp kuyruguna geldiğimiz, artık bebek düşünmeye başladığımız, hayallerimizi gerçekleştirmeye sadece 1 adımımız kaldığı geliyor. ''''

kardeş pardon da yüzüp yüzüp sonuna geldiğin hayalin ne? Bu sapık heriften bir de bebek yapıp onu ödüllendiricek misin?

Şoktayım nasıl böyle düşünürsün

Kaç bu adamdan, arkana bile bakma.. Hatta kurban kes böyle birinden çocuk sahibi olmadan kurtulduğun için..

Yani anlayamadım ben siz hala evliliğinize devam etmeyi mi düşünüyorsunuz?Lütfen hayır olsun cevabınız!

merhaba arkadaşlar,
ben 3.5 yıllık evliyim ve bu evlilik ben öğrenciyken başladı. şu anda ise çok şükür öğretmenim ve aynı zamanda 2 aydır yurtdışındayım.2 ay içinde ise döneceğim. şu anda o kadar kötüyüm ki ben sadece anlatmak istiyorum..
Kız kardeşim çeşitli psikolojik problemler yaşayıp hastanede dahi yatmış biri ve ben onu yıllardır iyi etmeye çalışıyorum. Kocamla aramız gelgitli olsa da iyi çok şükür. 2 gece önce kız kardeşim beni arayıp bana eniştesiyle alkol aldıktan sonra, orada kaldığını ve gece eniştesinin gelip ona yakınlaştıgını onunsa oradan kaçtıgını anlattı. ınanamadım çünkü eşim asla bunu yapacak bir insan değildi. Yani yapsa dahi bu kız kardeşim olmazdı çünkü çok problemli bir genç kız ve yedi düvele duyurur başına gelenleri. Asla en igrenc sırrını bile saklayamaz. Ancak bana kanıtla geleceğini söyledi ve geldi. Kocam telefonda onla konuşurken videoya çekmiş kendini. Neden yaptın böyle bir şey diyor ve kocam alkolun etkisinden oldugunu ve kendisinin de anlayamadıgını, özür dilediğini, asla böyle bir sey yasanmayacagını vb. Söylüyor. Ben şu anda kendi yıkımımda nefes alamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Ikisini de hayatımdan çıkarmak istiyorum, kaçmak gitmek istiyorum. Kocam beni nişanlıyken de aldatmıştı. Bu adam değişmez diyorum. Sonra aklıma yüzüp yüzüp kuyruguna geldiğimiz, artık bebek düşünmeye başladığımız, hayallerimizi gerçekleştirmeye sadece 1 adımımız kaldığı geliyor. Ama kendime söz verdim, bir daha güvenimi sarsarsa affetmeyeceksin dedim.. üstelik kız kardeşim kafasında kurup gerisini abartıyor olabilir ancak bana daha fazlasının oldugunu ve bunu daha önce de denediğini hatta birkaç kez başardıgını söylüyor.. Ben şu anda yurtdışında kafayı yiyorum, soramıyorum dogru mu diye, dönemem de bir burs ile öğretmenlik yapıyorum burada..
Ben mi suçluyum onu 4 ay yalnız bıraktım diye deyip duruyorum..
Allah aşkına bana yardım edin..

sen de bir hoşsun bu adamdan çocuk mu doğurulur
bir an bile gecikmeden bas tekmeyi bence
onu yalnız bıraktım diye hayıflanma şükret allaha
bu 4 ay ayrı kalmışsınız ki adam olmadık kocanın gerçek yüzünü 2.kez görebilmişsin

Ama kendime söz verdim, bir daha güvenimi sarsarsa affetmeyeceksin

Hala sarsılacak bir güveniniz var yani??

midem bulandı:25::25::25:
KAÇ ONLARDAN kardeşin gerçekten hasta eşin daha hasta
o annesini babasını düşünmüyor sen niye düşünüyorsun
valla rezaleti öyle bir çıkartırım ki
kardeşin acaba senin mutluluğunu kıskanacak kadar hasta mı
Allahım evlerden ırak

halen daha ne yapsam ,ne yapmalıyım diyemi düşünüyosunuz:53:
calışıyosunuz,öğretmensiniz..
hiç durmayın bukadar mide bulandırıcı bi olay karşıısnda
cocuk olunca düzelirmi diyee düşünmeyin sakın,ASLA DÜZELMEZ..:50::51:

rabbim yardımcınız olsun gercekten çok zor bi durum böle bi adamdan çocuk doğurup onuda teyzesinin kucağına vermek istiyorsanız affedin ama gercekten ikiside hiçbirşye değecek insanlar değil

Back
X