Sizin yazdiklariniza katiliyorum ustelik ablasinin "zaten o yalancinin teki daha once de yalan soyledi" dedigi durum kizin psikolojisi ve algi kaymasiyla alakali bile olabilir kiz o sirada gercekten soylediklerine inaniyor bile olabilir hastaneye yatmis bir insandan bahsediyoruz..
Arkadas demis ki kacacagina video cekmis.bence aferin kacsaydi ablasi suan onu yalancilikla suclayip kocasiyla evliligine aynen devam edicekti.buyuk ihtimal ablasinida tanidigi icin ona kanitlamak istedi.zaten guvenilmemek,inanilmamak o kizin guvenini yeterince zedeliyodur sonucta rahatsiz eminim cok hassastir ama ailesi belliki bu tarz konularda cok bilgi sahibi olmadiklarindan simariklik saniyolar.alkol bagimliligi da tamamen psikolojik bir problem zaten[/QUOT
KK'da her konuda çok farklı fikirler dile getiriliyor, tabi ki bu durum çok normal ve herkesin fikirlerine saygım var. Benim bu konuda fikrim okypete ve sevila34 adlı arkadaşlarla birebir aynı. Ben de kız kardeşinizde hata bulmuyorum. Ortada 19 yaşında ve ciddi anlamda psikolojik sorunları olan bir genç kız var. Ve ne yazık ki kardeşinizin bu durumundan yararlanmaya çalışmış bir .. (kullanacak kelime bulamadım isteyen istediği gibi doldursun) var.
Kız kardeşinizi şuan akıl sağlığı yerinde bir insan gibi değerlendirmemelisiniz. Onun beyninde neler olup bittiğini şuan hiçbirimiz bilemeyiz. Benim de canımdan, şu hayattaki herşeyden daha çok sevdiğim bir kız kardeşim var fakat akli duygularımın yerinde olmadığı bir durumda, sizin yaşadıklarınızı ona yaşatmayacağımın garantisini ne yazık ki veremem.. Çünkü insanın akıl sağlığı yerinde olmayınca, hiçbir şeyden kendisini sorumlu tutamıyorsunuz, aklı başında olsa bunlar yaşanır mıydı asla yaşanmazdı. Çok zor bir süreçten geçiyorsunuz Allah yardımcınız olsun bu süreçte benim size naçizane tavsiyem kardeşinize sırtınızı dönmeyin, bu yaşananlardan onu sorumlu tutmayın, onu sağlıklı bir insan gibi değerlendirmekten kaçının, akli dengesinin yerinde olmadığını aklınızdan çıkarmayın..
Ayrıca bence hiç vakit kaybetmeden boşanma davanızı açın o pislikten bir an önce kurtulun. Yaptığı şeyin açıklanabilir, aklanabilir bir tarafı yok kesinlikle. 4 ay yalnız bırakmış olmanız sizin suçunuz değil, karakterli bir insan bunu yapmazdı kesinlikle. Siz de orda yalnızsınız siz bu şekilde davransaydınız eşiniz "acaba hata ben de mi, onu yalnız mı bıraktım" diye bir an bile düşünmezdi emin olun. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz bu pislikten çocuk sahibi olmadan Allah sizi gerçeklerle yüzleştirmiş. Ya çocuğunuz olduktan sonra böyle bir olay yaşasaydınız o zaman herşey içinden çıkılmaz bir hal alacaktı. söylemeye dilim varmıyor ama belki biricik evladınız babası tarafından taciz edilecekti, cinsel istismara maruz kalacaktı. Arkanıza bile bakmadan kurtulun bu evlilikten, bir saniye bile düşünmeyin, zaman kaybetmeyin