Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi artık bu hesabı kullanmıyor, ben de isim değiştirip kendim kullanmaya başladım. Sonuçta bu sitede paylaşımlar silinemediği için ben de gerçek bi hesap oluşturmak istemedim. Kendisi benim en yakın arkadaşım. Çok mutlu artık ve inşallah böyle devam eder. Yaşananlar iğrençti çünkü.
Valla şu anda bu konunun hortlamasına ben de şaşkınım. Hesap kapatma seçeneği varsa kapatacağım. Ama yine de bu konunun aynı olayı yaşayanlara örnek olması açısından sonucu yazıyorum.Konu sahibine soyleyin O krdesinide cikarsin hayatindan...
et tirnaktan ayrilmaz demesin...
bu pislik tek kisilik degil cunku
tek suclu el ogluda degil.
madem konu sahibinin yerine bakiyorsunuz
konu epey zaman once acilmis.. simdi iyimisiniz peki?KONU SAHİBİ BOŞANDI.
Kesinlikle boşan.insanı yer bitirir bu acı.senin suçun yok kesinlikle öncelikle buna inan ve ikisini de hayatından çıkar.Merhaba arkadaşlar,
Ben 3.5 yıllık evliyim ve bu evlilik ben öğrenciyken başladı. Şu anda ise çok şükür öğretmenim ve aynı zamanda 2 aydır yurtdışındayım.2 ay içinde ise döneceğim. Şu anda o kadar kötüyüm ki ben sadece anlatmak istiyorum..
Kız kardeşim çeşitli psikolojik problemler yaşayıp hastanede dahi yatmış biri ve ben onu yıllardır iyi etmeye çalışıyorum. Kocamla aramız gelgitli olsa da iyi çok şükür. 2 gece önce kız kardeşim beni arayıp bana eniştesiyle alkol aldıktan sonra, orada kaldığını ve gece eniştesinin gelip ona yakınlaştıgını onunsa oradan kaçtıgını anlattı. Inanamadım çünkü eşim asla bunu yapacak bir insan değildi. Yani yapsa dahi bu kız kardeşim olmazdı çünkü çok problemli bir genç kız ve yedi düvele duyurur başına gelenleri. Asla en igrenc sırrını bile saklayamaz. Ancak bana kanıtla geleceğini söyledi ve geldi. Kocam telefonda onla konuşurken videoya çekmiş kendini. Neden yaptın böyle bir şey diyor ve kocam alkolun etkisinden oldugunu ve kendisinin de anlayamadıgını, özür dilediğini, asla böyle bir sey yasanmayacagını vb. söylüyor. Ben şu anda kendi yıkımımda nefes alamıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. İkisini de hayatımdan çıkarmak istiyorum, kaçmak gitmek istiyorum. Kocam beni nişanlıyken de aldatmıştı. Bu adam değişmez diyorum. Sonra aklıma yüzüp yüzüp kuyruguna geldiğimiz, artık bebek düşünmeye başladığımız, hayallerimizi gerçekleştirmeye sadece 1 adımımız kaldığı geliyor. Ama kendime söz verdim, bir daha güvenimi sarsarsa affetmeyeceksin dedim.. Üstelik kız kardeşim kafasında kurup gerisini abartıyor olabilir ancak bana daha fazlasının oldugunu ve bunu daha önce de denediğini hatta birkaç kez başardıgını söylüyor.. Ben şu anda yurtdışında kafayı yiyorum, soramıyorum dogru mu diye, dönemem de bir burs ile öğretmenlik yapıyorum burada..
Ben mi suçluyum onu 4 ay yalnız bıraktım diye deyip duruyorum..
Allah aşkına bana yardım edin..
siz kimsinizKONU SAHİBİ BOŞANDI.
kısa ve net :))))Hesap konusunu siz bilirsiniz ama konuyu kapattirabilirsiniz aksi taktirde tüm kk bu adamdan cocuk mu istiyorsun bosannnnnnnn diyecek 50 sayfayi bulur her birine konu sahibi bosandi diyecekseniz kolayliklar dilerim
nasıl emin oluyorsun %90 gerçek değil diye...bot muyuz biz şimdicanım ben de @charmant ı arıyordum regl öncesi belirtilerden senin hesabı gördüm derken nasıl gördüm anlamadım başlığı okuyup yorum yazdım meğer konu eskiymiş.aman salla ya devam et sen reelden kimseyi tanımıyorsan.kim ne düşünürse düşünsün. burdakilerin %90 ı gerçek değil zaten.
kendimden biliyorum.her şeyim yalan. yaşım mesleğim şehrim. kan gurubum:)nasıl emin oluyorsun %90 gerçek değil diye...bot muyuz biz şimdi
şaka bir yana sanalın özelliği bu değil mi zaten?mesela ben kimseyle paylaşamayacağım özel şeyleri burada konuşabiliyorum. burda kızlık zarı diktirmeyi düşünenler ya da eşi tarafından aldatılanlar ya da KV ile sorun yaşayanların kaç tanesi reelde bunu başka biriyle konuşabiliyor?hatta çoğu kimseye bir şey diyemiyorum lütfen bi akıl verin diye bitiriyorlar cümlelerini.ama şu da bir gerçek ki buradaki çoğu insanı kendime çok yakın buluyorum.kendimden biliyorum.her şeyim yalan. yaşım mesleğim şehrim. kan gurubum:)