Rica etsem çalışmalarınızın ne durumda oldugunu bizede aktarırmısınız benım kızım da sırada bekliyor :))
benim kizimda bazen soyluyor tamam simdi sirasi cocuk hazir herhalde diyorum bezini cikartiyorum bide bakmisim uzerine kacirmis bazen kakasinida soyluyor bazen bezine yapiyor bende ustelemek istemiyorum bakalim ne zaman kurtulucaz bezimizden
Ben ne zaman başlayalım desem iş çıkıyor yarım kalıyor günleri iyi planlamak lazım şimdi de hamileyim bir an önce halletmem lazım bu durumu, Allah kolaylık versin hepimize
amin canim gercekten oyle hadi baslayalim diyorum ya randevumuz oluyo ya misafir geliyo simdide ise basladim nasil yapicam bilmiyorum kizimda bir soylerse 2 soylemiyo zaten aksama kadar creche te kaliyo bi kac gun izin almayi dusunuyorum yazdan once ogrenmesi lazim seneye ana okuluna gidicek temiz olmazsa almazlar bende calisiyorum yasindan dolayi artik creche de gidemez mecbur bu yaz temiz olmamiz lazim allah herkesin yazdimcisi olsun senin isinde zormus ama bence vakit ayi dogumdan once temiz olsun benim kizim oldugunda oglum hala temiz degildi ve inan aksama kadar bez degistirmekten bikmistim.
4. gün çarşamba:
Sabah uyanınca yaptı çişini, kahvaltıdan sonra da yaptı bezi kuruydu yine,hiç kaçırmadan yaptı bakalım gün içinde ne olacak:)
internetten baktigim kadariyla cisin var mi diye sormayin kendi kendine ogrenmesi lazimmis diye okudum. ama bugun hic sormadim kendiside soylemedi.hep altina yapti.
acaba sormam daha mi etkili olur.
ins bizde sizin gibi hemen ogreniriz. kac yasinda oglunuz.
Bun benim 3. denemem ilk yaptığımızda bende sabır yoktu rahat olamıyordum bu sefer çok rahatım batırsın her yeri mantığıyla hareket edince o da rahat oldu, çişin var mı diye her an sormuyorum sizde benim çizelgem gibi hazırlayın faydası olur günün belli saatleri sorun dakka başı sorunca sıkılıyorlar gerçekten benim oğlum şu an kendi de hevesli yoksa ilk iki denemem fiyaskoydu hepsini bir vakti oluyor 32 aylık şu an, bir ben soruyorum oğlum çişin var mı diyorum yok anne diyor tamam kuzum gelince söyle üstün ıslanmasın diyorum eğer unuturda yaparsa aa kaza olmuş unuttun galiba bir daha unutma tamam mı diyorum tamam diyor şimdilik böyle ben gün gün yazarım gelişmeleri umarım faydası olur sizede.
Altina yaptiginda hic kizmadim. Hatta sizin dediginiz gibi soyluyordum.benim kizimda 32 aylik. Ben onunla konustugumda yuzume bakmiyor. Baska birseyle ilgileniyor yada baska birsey soylemeye calisiyor. Halbuki yumusak konusuyorum. Tamam mi diyorum o bana baska seyler anlatiyor. Soruma cvp vermiyor. Tuvalete gittik cisini yapti bitti. Hayir bitmedi daha yapacagim dedi.sende benimle kal dedi. Bende ona bitirdiginde beni cagir.ben gelecegim dedim. Cunku 14 aylik bir kizim daha var. O da agliyordu o sirada.cogunlukla tuvaletin onunde ucumuz beraber oturuyoruz ama..... 14 aylik bir kizimin etkiside olabilir mi ? Babasi geldiginde zaten hepten degisti. Tuvalete goturemedim. Agladi bende zorlamadim.sonra altina yapti. Hosuna gitmis gibi cok mutluydu.bezi tekrar bagladim suan.
Sizin yazilarinizi takip edecegim. Tesekkur ederim.
Kardeşinden dolayı öyle yapıyor anladığım kadarıyla dikkat çekmek için o bezine yapıyor ben neden yapmıyım diye düşünüyor muhtemelen, ben yalnız bırakmıyorum yaparken oğlum çok hareketli durmaz ben olmazsam:) şimdi siz çiş konusu gündeme gelince haliyle daha fazla ilgi gösterdiniz bu da hoşuna gitmiştir,ne yapsanız bilemedim işin içinde kardeş var çünkü siz bir ay ara verin tekrar deneyin bence ben öyle yapmıştım, bu işte sabır şart, az önce öğlen uykusunda kaçırmış bez bağlamamıştım ağladı bir sürü kızmadım oğlum olur kaza olmuş dedim ama çok ağladı en son ağladığı için kızdımneyse tekrar uyuttum kaza olmuş üzülme sakın olur herkes yapar böyle kaza dedim ikna oldu sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?