Benim yuvam dağıldı bunlar nasıl bu kadar rahat

Ayaklarıma kapanmaları gibi bir beklentiye hiç girmedim.iyi veye kötü hiç karışmasalar
daha iyi olurdu.o an öfkeyle boşanma niyetiyle çıktım çünkü artık istemediğim şeyleri zorla yapmaktan bıkmıştım.kavgasız bir günümüz geçmiyordu.ve ben doğum yaptım hassas davranmaları gerekirdi.kıymetimi bilmeleri değil istediğim beni hizmetçileri olarak görmesinler yeterdi

Aman böyle insanlar ne vicdan bilir ne başka bişey. Görmüş boş boş konuşmuş başka bişey değil. Görmese ne olacaktı yine arayacak mıydı görüşmek isteyecek miydi hayır.

el elin eşeğini türkü çığırarak ararmış tabi ki de rahat olacaklar. Rahat olmasalar gelip görüşürlerdi zaten iş işten geçmeden. Şimdi timsah gözyaşları... boş ver önüne bak.

Ya anlayamadigim nasıl düzeltmiyor bu insanlar yok canim yok vicdan ne gezer zaten bi yuvanı yok ama dek ugrasyrlar

İlk önce arayı bozup sonra pişman oldular çünkü vicdanları rahat değil. Emin’im ki Rabbim yanlarına da bırakmadı şuan huzursuzlar akıllarınca bir şeyler yapmaya çalışıyorlar.

Uzulme. Tekrar deneseydiniz belki de olmayacakti. Artik gecmisi birak. Onune bak. Ben oyle yapiyorum. Geride kalanlari dusunme. Evladinla cok cok mutlu olmani diliyorum.

Ya anlayamadigim nasıl düzeltmiyor bu insanlar yok canim yok vicdan ne gezer zaten bi yuvanı yok ama dek ugrasyrlar
Düzeltmelerine gerek yoktu tek istediğim iki gün sonra bizi alsın eve götürsündü ama onlar evi terkettim diye sinirlendiler şart koştular.

Bu olayda tam olarak teyzenin suçu ne anlamadım ama kötülük yapıp yapıp sonra hakkını helal et diyenlere sinir oluyorum

Bence kadının rolü yok da eşinin yaptıklarından dolayı tavır aldıysanız kadına haksızlık etmişsiniz.
Bir de helallik istemesinin sebebi belki vicdanını rahatlatmaktı belki de iyi niyetliydi. Yani illa bir kötülük yapınca helallik istenmez diye biliyorum ben, mesela bir bardak suyunu içtiğiniz biriyle de hukukunuz olmuştur ve hellallik isteyebilirsiniz. O yüzden belki olanlaron etkisiyle aşırı tepki vermişsiniz gibime geldi.

Adi insanlar.. Allah hepsini bildiği gibi yapsın..

Bu bosanma ayrilik sureclerinde yoj teyzesi yok amcasi yok kardesi suclu deriz aslinda iş adamda adam sevse bosanmaz adam pismansa af diler adam adam olsa baskasina inanmaz..

Allah’a havale edin. Ah diyenin ahı yerde kalmaz. Vicdan azabı çekiyor ki, helallik istiyor. Siz yolunuza bakın.

Allah yardımcınız olsun.

Kocalarda akıl olmayıp sağın solun lafina bakarlarsa bal gibi de bozulur
Benim eşim benden önce bi nisan atmış
Sonra aradan zaman geçti biz evlendik
Evimize 2. Gelin gelecekti 1. Kaynima onuda k.b nin da etkisiyle oldu yüzük atildi tekrar baska bi kizla yüzük taktık düğüne 1 hafta kala yine bırakacaklardı utandıkları icin vazgectiler bu arada biz nusanliyken 2 . Kaynım da 6 aylık evlilik düşünen sevgilisiyle ayrıldı ve şimdi sevgilisi var kb onu da beğenmedi biraz vakit geçirsin bırak derim dedi bu kız çirkin biseye benziyor dedi eli kolu kazma gibi vs dedi ve kb kaybettik
Ve biz de esimle 5 yıl oldu bol bol tartışır boşanma aşamasına çok geldik
En son benim haberim olmadan evi arabayı kardeşine devredip boşanma davası açacaktı ki olayı duydum tekrar bi tartışma ve özürler çiçekler ha affettim mi evet ama hala olayın üstünden 1 yıl geçti atamadım üzerimden ( bu ev araba olayı da kaynım dan cikmis)
Şimdi siz karar verin karı koca arasını kim bozar

Olan olmuş herkesin geçmişte yaşamasını bekleyemezsiniz siz de yasamayin belki hayatınıza yeni birisi girecek ilk ayrilan siz değilsiniz allaha havale edin yaşamaya devam edin

Kurtulduğuna sevinip şükür namazı kılmalısın ilk hatanda seni silen biri için üzülme herseyde vardır hayır
Yoluna devam et en güzel şekilde
düşünüp te hasta olma
Unutma senden değerli hiç kimse yok bu hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…