Kadına haber yolla hakkımı helal etmiyorum. Yaptığınız kötülükler ölmeden hepinizden bir bir çıkar inşallah diye adaklar adadım de. Bu arada çocuk varsa onunla görüşmek için yapıyor olabilirler.Merhaba arkadaşlar.bir yıl oldu eşimle ayrılalı.ben küstüm babamın evine gelmiştim.karşı taraf ve kocam olacak insanda isabet olmuş gibi davrandılar.düzeltmeye uğraşmak yerine daha da kötü hale getirdiler.her neyse 3 ay öncede boşandık onun isteğiyle.
Asıl konum şu.iki gün önce teyzesi ile karşılaştım hemen yüzümü çevirdim ve hızla yürümeye başladım.Kadın geldi elimi tuttu görüşebilir miyiz dedi.Ben dumura uğradım.annem kardeşlerim de yanımda.hayır görüşmeyelim dedim.elimi çektim.ısrarla sıkı bir şekilde tutuyor görüşelim diyor.görüşecek birşey yok dedim.hakkını helal et olan oldu geçen geçti dedi.Ben sinir şaşkınlıktan tam cevapta veremiyorum tabi.Bu öyle birşey değil olan bana oldu dedim.siz ikinizde gururunuza yenildiniz dedi.hayır ben bir sülalenin kurbanı oldum dedim hemen uzaklaşıp gittim.iki gündür çok psikolojim bozuldu.olan oldu geçen geçti ne demek.Ben bir çocukla boşandım bunlar yüzünden.Bu bu kadar basit bir olay mı.
Ben 9-10 ay babamın evinde kaldım hiçbiri aramadı da şimdi ne görüşecek.
Ya bunların vicdanı mı çok rahat nasıl bu kadar cesurlar.ya da kadın gerçekten çok iyi kapli mi çözemedim.
Allah aşkına bu nasıl bir durum bir yorum yapın.acımı daha da çoğalttı bu olay.çok ağladım.ve bu ayrılık süresinde en çok olayı kötü hale getiren bu kadının kocasıydı.
Gerçekten vicdanları çok rahat demek ki.hiç önemsememişler
Son zamanlarda bir wp mesaji dolaniyor. Ramazana hellaleserek girmek izsre. Yok ben senin giybetini yapmis olabilirim yok soyle yok boyle ondan etkilenmistir. Yasamana bak sen bosver onlarin icinde buyuk bir vicdan azabi olarak kalacaksinMerhaba arkadaşlar.bir yıl oldu eşimle ayrılalı.ben küstüm babamın evine gelmiştim.karşı taraf ve kocam olacak insanda isabet olmuş gibi davrandılar.düzeltmeye uğraşmak yerine daha da kötü hale getirdiler.her neyse 3 ay öncede boşandık onun isteğiyle.
Asıl konum şu.iki gün önce teyzesi ile karşılaştım hemen yüzümü çevirdim ve hızla yürümeye başladım.Kadın geldi elimi tuttu görüşebilir miyiz dedi.Ben dumura uğradım.annem kardeşlerim de yanımda.hayır görüşmeyelim dedim.elimi çektim.ısrarla sıkı bir şekilde tutuyor görüşelim diyor.görüşecek birşey yok dedim.hakkını helal et olan oldu geçen geçti dedi.Ben sinir şaşkınlıktan tam cevapta veremiyorum tabi.Bu öyle birşey değil olan bana oldu dedim.siz ikinizde gururunuza yenildiniz dedi.hayır ben bir sülalenin kurbanı oldum dedim hemen uzaklaşıp gittim.iki gündür çok psikolojim bozuldu.olan oldu geçen geçti ne demek.Ben bir çocukla boşandım bunlar yüzünden.Bu bu kadar basit bir olay mı.
Ya bunların vicdanı mı çok rahat nasıl bu kadar cesurlar.ya da kadın gerçekten çok iyi kapli mi çözemedim.
Allah aşkına bu nasıl bir durum bir yorum yapın.acımı daha da çoğalttı bu olay.çok ağladım.ve bu ayrılık süresinde en çok olayı kötü hale getiren bu kadının kocasıydı.
Her hafta çocuğu görüyorlar.boşanmadan da gördüler hiç engellemedimKadına haber yolla hakkımı helal etmiyorum. Yaptığınız kötülükler ölmeden hepinizden bir bir çıkar inşallah diye adaklar adadım de. Bu arada çocuk varsa onunla görüşmek için yapıyor olabilirler.
Mesela hamileliğimin ikinci ayında midem bulandığı için kv yi sabahtan aradım yatacağımı yukarı çıkamayacağımı söyledim.ikindine doğru kalktım kahvaltı bulaşığını yıkadım evi toparladım filan zar zor.kv eve geldi bir anda kapıyı yumruklamaya başladı açtım son ses bağırıyor yatalak mısın ne yatıyorsun yıkadığın iki bulaşık,gelme bir daha yukarı vs.bağırdı çağırdı son ses.Ben zaten daha 5 aylık evliyim.eniştem ile ablamı aradım beni çabuk alın diye.çünkü babam gil yurtdışındaydı.
Bundan daha hafif şeyler oluyordu eşim haklısın diyip konuyu kapatıyordu artık tak etti.
Eniştem ben eşinin haberi olmadan götürmem dedi aradı söyledi biz gidelim sen de akşam bize gel konuşalım diye
Akşam enişteme bağırdı delirdi orda.neyse beni ikna etti söz verdi yukarı çıkmana asla karışmayacağımyazın da taşınacağız diye .Ben de bir gece kalayım öyle al dedim.o gün hepsi bize toplanmış bu adamı kışkırtmış asla senin yerinde olmak istemezdim demiş dayısı filan.güya eniştem gil beni akınca itibarları yerle bir olmuş.
Ertesi gün arabaya biner binmez başladı bana bağırmaya.evde de devam etti.sen bir yukarı çıkma senin burnundan getiririm diye.Ben götür beni geri dedim.dayılarını yengelerini filan topladı bizim eve,benim mesajlarımın bazı yerlerini okudu beni kötüledi onlar da beni suçladılar ne var bağırdıysa korkmuş dediler filan.kv yanlarında götürdüler hep beraber sırayla birbirlerinde toplanıyorlardı.birde foto paylaşıyorlardı hanımağa böyle mutlu böyle ilgilendik böyle kahve yaptık şöyle yemek yedik diye.bana da ceza verdi adam,evden bahçeye bile çıkmayacağım kimsede gelmeyecek.kendide akşamları annesinin yanında uğrayıp geç geliyordu.
Sonra benim kanamam başladı hastaneye yattım
Yok olanlara üzüldüm.bir zalim adam yüzünden bir çocukla dul kaldım.hem haksızlığa uğradım hem suçlu oldum.hiç bir şeyin de tadını çıkaramadım bunlar yüzünden.hamilelik doğum yeni evlilik hepsi berbat geçtiVe sen bu adamdan ayrıldığına üzüldün öyle mi? Kurban falan kesmen lazımdı. Beş para etmez bi herifmiş zaten mutlu olsana kurtuldum diye.
Nafaka veriyor aylık 300 liracık.her hafta alıyorlar ilgilenmesini bilemiyorum.boşanmadan önce ben birkaç kere doktora götürdüm gelmedi hastaneye.Çok kötü bir evlilik yaşamissin gerçekten aileside kendide çekilecek insanlar değilmiş.peki çocuguyla maddi manevi ilgileniyormu.çocugu seviyor ve nafakanı veriyormu
dogrudan size bi zararı olmadiysa sadece merhaba deyip yolunuza devam etseydiniz belki.. ayrıca size de birşey olmadı, çocuğunuz varmış, önünüzde uzun bir omur, çocuğunuzla mutlulukla yaşayın diliyorumMerhaba arkadaşlar.bir yıl oldu eşimle ayrılalı.ben küstüm babamın evine gelmiştim.karşı taraf ve kocam olacak insanda isabet olmuş gibi davrandılar.düzeltmeye uğraşmak yerine daha da kötü hale getirdiler.her neyse 3 ay öncede boşandık onun isteğiyle.
Teşekkür ederim sağolundogrudan size bi zararı olmadiysa sadece merhaba deyip yolunuza devam etseydiniz belki.. ayrıca size de birşey olmadı, çocuğunuz varmış, önünüzde uzun bir omur, çocuğunuzla mutlulukla yaşayın diliyorum
ayrica 1 cocukla dul kaldım vs ne demek... hiç hos degil. esinizden ayri olabilirsiniz, her an herkes olabilir,insan mutlu olmak icin evlenir, mutsuz olur ayrılır, bu kadar net.. hayat bu.. siz çocuğu olan bekar bir bayansınız.. kendinizi asagi da gormeyin lütfen boyle ifadeleri kendinize asla kullanmayın...Teşekkür ederim sağolun
Bende çocuğunla mutlu bir ömür diliyorumNafaka veriyor aylık 300 liracık.her hafta alıyorlar ilgilenmesini bilemiyorum.boşanmadan önce ben birkaç kere doktora götürdüm gelmedi hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?