Benim yuvam dağıldı bunlar nasıl bu kadar rahat

Bu nasıl aile ya, dayısı ayrı teyzesi ayrı karışıyor ilk defa gördüm böylesini. Yuvan yıkılmış teyzesini dinlesen ne olur ? İyi yapmışsın dinlememekle. Evliliğin bitmiş hala pişman olmuştur diyenler var. Hiç bir zaman da affetme. bence üzülmek yerine bu aileden kurtulduğun için sevinmelisin. Kocana zaten söyleyecek söz bulamıyorum.

Teyze ne anlatacak ki size? Ramazan ayı gelmese acaba sizinle konuşmak isteyecek miydi?Herkes bir helallesme derdinde.Yap et sonra hakkını helal et kuzum!?Boşverin siz simdi gecmisi düşünmeyin ama ister karma diyin ister ilahi adalet "eden bulur".Ben buna inanirim

Kadına haber yolla hakkımı helal etmiyorum. Yaptığınız kötülükler ölmeden hepinizden bir bir çıkar inşallah diye adaklar adadım de. Bu arada çocuk varsa onunla görüşmek için yapıyor olabilirler.

Allah kurtarmış üzülmeyin. O aile ile daha fena olurdu hayat. Onlarsız çok daha iyi olursunuz inşallah..

Son zamanlarda bir wp mesaji dolaniyor. Ramazana hellaleserek girmek izsre. Yok ben senin giybetini yapmis olabilirim yok soyle yok boyle ondan etkilenmistir. Yasamana bak sen bosver onlarin icinde buyuk bir vicdan azabi olarak kalacaksin

Her hafta çocuğu görüyorlar.boşanmadan da gördüler hiç engellemedim

Nasıl insanlarmış bunlar allahtan boşanıp kurtulmuşsunuz. Dinlemek zorunda değilsiniz teyzesini siz boşandınız bitti... eziyet etmişler resmen .. ne aileler var...

Ve sen bu adamdan ayrıldığına üzüldün öyle mi? Kurban falan kesmen lazımdı. Beş para etmez bi herifmiş zaten mutlu olsana kurtuldum diye.

Ve sen bu adamdan ayrıldığına üzüldün öyle mi? Kurban falan kesmen lazımdı. Beş para etmez bi herifmiş zaten mutlu olsana kurtuldum diye.
Yok olanlara üzüldüm.bir zalim adam yüzünden bir çocukla dul kaldım.hem haksızlığa uğradım hem suçlu oldum.hiç bir şeyin de tadını çıkaramadım bunlar yüzünden.hamilelik doğum yeni evlilik hepsi berbat geçti

Belliki yaptiklari asılsız dedikodularin farkına varmiş ondan helallik istiyo senden.bi anda ahiret aklına gelmiş teyzesinin.dedikodu yaparken gelmez aklına

Vicdanı rahat değilmiş belli ki sizi görünce de depreşmiş. Anlamadığım teyzenin kocası sizin evliliğinizi nasıl bozmuş olabilir. Ayrıca bütün bunların suçlusu eşiniz bu kadar kişinin evliliğinize müdahale etmesine izin vermiş belli ki sınırı çizseydi kimse bu hadsizliği yapamazdı.

Çok kötü bir evlilik yaşamissin gerçekten aileside kendide çekilecek insanlar değilmiş.peki çocuguyla maddi manevi ilgileniyormu.çocugu seviyor ve nafakanı veriyormu

Çok kötü bir evlilik yaşamissin gerçekten aileside kendide çekilecek insanlar değilmiş.peki çocuguyla maddi manevi ilgileniyormu.çocugu seviyor ve nafakanı veriyormu
Nafaka veriyor aylık 300 liracık.her hafta alıyorlar ilgilenmesini bilemiyorum.boşanmadan önce ben birkaç kere doktora götürdüm gelmedi hastaneye.

dogrudan size bi zararı olmadiysa sadece merhaba deyip yolunuza devam etseydiniz belki.. ayrıca size de birşey olmadı, çocuğunuz varmış, önünüzde uzun bir omur, çocuğunuzla mutlulukla yaşayın diliyorum

Teşekkür ederim sağolun
ayrica 1 cocukla dul kaldım vs ne demek... hiç hos degil. esinizden ayri olabilirsiniz, her an herkes olabilir,insan mutlu olmak icin evlenir, mutsuz olur ayrılır, bu kadar net.. hayat bu.. siz çocuğu olan bekar bir bayansınız.. kendinizi asagi da gormeyin lütfen boyle ifadeleri kendinize asla kullanmayın...

Evi terkederek bazı şeyleri bitirmişsiniz zaten. Sonucun bu olacağını düşünüp hareket etmişsinizdir sanırım. Evlenirlen aracı olmadıkları için ayrılırken de karışmak istememişlerdir. Sizi bilemem ama bazı arkadaşlar evi terketmeyi gözdağı vermek olarak değerlendiriyor. Belki sizde kıymetinizi anlasınlar,ayaklarınıza kapansınlar diye gittiniz ama işte o aşamadan sonra bazı şeyler kopuyor. Kadınlar kesin olarak bu iş bitti boşanacağım dedikten sonra evi terketmeli. Arasınlar,arayı düzeltsinler diye beklenti içine girmek saçma geliyor bana. Olmuş bitmiş artık. Düşünüp daha fazla üzmeyin kendinizi. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…