- Konu Sahibi Madamgonca
Işte bak bir musibet bin beladan iyidir derler ya doğru.Bosver hiç umursama dediklerini de kendi kalbinin kötülüğü onun.12-13 sene böyle düşündüğünden haberim olmamış zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Işte bak bir musibet bin beladan iyidir derler ya doğru.Bosver hiç umursama dediklerini de kendi kalbinin kötülüğü onun.12-13 sene böyle düşündüğünden haberim olmamış zaten
Bazen hayatımızdan birilerinin çıkması gerekir ve bunu kendileri yaparlar ...Sonra çok ağır kelimeler etti sen çok kötü birisin . Çık git hayatımdan vs dedi bende heryerden çıkardım onu arkadaşlıktan vs
Bi de bana diyor ki bu kadar sene sonra o puana biryer gelirdi bir senemi yedin diyorIşte bak bir musibet bin beladan iyidir derler ya doğru.Bosver hiç umursama dediklerini de kendi kalbinin kötülüğü onun.
O puana biryer gelirdi gelmemesi senin suçun diyorBazen hayatımızdan birilerinin çıkması gerekir ve bunu kendileri yaparlar ...
Bence içiniz rahat olsun
Yok be ne tercih yaptıracağım . Tercih zamanı ona eşlik ettim dershane dershane gezdik aadece şırayı şırayı da yaz dedim düşük yerleri bile yazdı ama gelmedi .Abovv çıldırmış olmalı. Ciddiye almayın hiç. Nereye kul hakkı elini kolunu bağlayıp kafana silah mı dayadım? Yapmasaydin, aldığın düşük puandan da mı ben sorumluyum? Deseydiniz. Yüz yıl kin gütmüs. O bir yılın üstünden kaç yıl geçmiş. Belli psikolojisi bozulmuş catacak günah keçisi aramış. Boşverin gitsin. Ha cidden kıza silah zoruyla o tercihleri yaptıysanız bilemem![]()
Aman dengesizin teki demek ki. Hayatınızdan çıkarın gitsin. Sucunuz yok. Yıllarca iyi tutmuş icindeYok be ne tercih yaptıracağım . Tercih zamanı ona eşlik ettim dershane dershane gezdik aadece şırayı şırayı da yaz dedim düşük yerleri bile yazdı ama gelmedi .
Şimdi de diyor ki gelmemesi senin suçundu o puana biryer mutlaka gelirdi sen benim 1 senemi yedin
Aynen öyle oldu .Kendini gerceklestirememenin verdigi dayanilmaz hasetlik.
Bir daha bu tip hayati kararlarda az geride dur canim kardesim. İyi olur Allah'tan kotu olur kuldan bilirler...
Haklısınız keşke hiç dokunmasaydımO tuhaf, siz de suçlusunuz. Ne kadar iyi arkadaş olursa olsun bu hayati söz konusu elinizi bile sürmeyecektiniz bu işlere. İyilik yapmayın yahu, insanlar nankör.
Hayır Israr falan etmedim sadece şırayı şırayı da yaz dedim .E sonra yerleşmişte ne olmuş ki gene bir baltaya sap olamamış. Düşük puanlı yerleri de yazmışsınız gelmemiş. Sonra da bir baltaya sap olamamış suç sen de mi? Tercihler zamanında ısrar ettiniz mi hic belki onu düşünüp düşünüp kinleniyordur?
Beraber rehber öğretmenle görüşmüştük dershane dershane dolaşıp yaptık o tercihleri o sene puan sistemi değiştiği için Açıkta kaldıAkli olan tercihi bu konunun profesyoneli ile yapar. Rehber ogretmen vs gibi. Gerisi teferruat.
Bence o seneki puanları bir de onun aldığı puanları alıp karşılaştıracaksın hani neresi geliyordu da sen kazanamadın benim yüzünden deyip. 12-13 yıl geçince unutmuştur büyük ihtimal. Ek kontejanlara da yerleşemişse zaten puanı düşüktür diye düşünüyorum.Hayır Israr falan etmedim sadece şırayı şırayı da yaz dedim .
Ama o sene puan sistemi değişmişti çoğu tercih yapan Açıkta kalmıştı .
Evet ek kontenjanda da yerleşmediBence o seneki puanları bir de onun aldığı puanları alıp karşılaştıracaksın hani neresi geliyordu da sen kazanamadın benim yüzünden deyip. 12-13 yıl geçince unutmuştur büyük ihtimal. Ek kontejanlara da yerleşemişse zaten puanı düşüktür diye düşünüyorum.
Hayatı boyunca bir şeyi kazanamamış, bir şeyi elde edememiş onun psikolojisini, sıkıntısını sizin üzerinizden gidermeye çalışıyor tembel teneke. Hiç üzülmeyin, sevinin.Haklısınız keşke hiç dokunmasaydım
Ki en düşük yeri bile yazmıştı tüm tercihleri doldurduBence o seneki puanları bir de onun aldığı puanları alıp karşılaştıracaksın hani neresi geliyordu da sen kazanamadın benim yüzünden deyip. 12-13 yıl geçince unutmuştur büyük ihtimal. Ek kontejanlara da yerleşemişse zaten puanı düşüktür diye düşünüyorum.