• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yüzümden kaybetmiş !!!

Hayatı boyunca bir şeyi kazanamamış, bir şeyi elde edememiş onun psikolojisini, sıkıntısını sizin üzerinizden gidermeye çalışıyor tembel teneke. Hiç üzülmeyin, sevinin.
Onun adına üzülüyorum ama bana böyle konuşması da brni kırdı .
Hadi işine hadi yoluna konuşma deyip duruyor

Sen bu kafayla bi halt olamazmışsın zaten pis zihniyetli. Beni kendin gibi fesat mı sandın de engelle. Ben bunu yapardım

diğer başarısızlıkların sorumlusu da mı sizmişsiniz?

böyle çirkinleşen insanlara acımadan bende çirkinleşirim. manyak mıdır nedir

Aman başımı alıp nerelere gidem :)
Sülalenin tercih rehberi gibi bir şeyim.
Şu ana kadar yaklaşık 20 kişiye tercih yaptım.
İnce eler sık dokurum. Hatta da mesai harcarım.

Allah utandırmasın geri dönüşü hiç kötü olmadı. Olsaydı da üzülürdüm ama Benim hatam diye düşünmezdim.

Bir komşumuzun kızına iki yıl önce tercih yapma yeteneginin altında puan aldın dedim. Yapmadı ve sonraki sene diş hekimliği kazandı.
Geçen yıl da kuzenimin kızına söyledim aynısını, o da bu sene tıp kazandı.
Benim için riskli olan bu. Tercih yapma bir sene daha hazırlan demek. Çünkü bu sorumluluk istiyor gerçekten.
O sene kafası dağılır, yapamaz sorumlu olursun.

Yoksa yapılan tercih fikir almadır, istemeyen yazmasın...
bence ciddiye bile almayın. Başarısızlıklarının acısını sizden çıkarmış.

Tabii ki sen suçlu değilsin kendi aklı var kendi iradesi var sen yanlış hatalı birşey önermiş olsan da geleceği sözkonusu olan önemli bir konuda son karar sorumluluk ona aittir. Ama bu da size ders olsun ben ne kadar yakın olursam olayım böyle hayati konularda kimseye akıl vermem ısrar ederse de yüzeysel birşeyler söylerim. Sonra böyle üstümr kalmasından korkarım çünkü

Bence bu hikayenin devamı var. O kişiye sorsak ne der acaba... Sonuçta o zaman aranızda geçen muhabbeti biz bilmiyoruz. Ben kıza tuhaf diyemiyorum. Kimse kimseye durduk yere bunları demez.

diğer başarısızlıkların sorumlusu da mı sizmişsiniz?

böyle çirkinleşen insanlara acımadan bende çirkinleşirim. manyak mıdır nedir
Bundan birkaç ay evvel PTT nin sınavı oldu söylemiştim haber verdim , banka sınavlarını haber veriyordum yaptığına bak

Allah utandırmasın geri dönüşü hiç kötü olmadı. Olsaydı da üzülürdüm ama Benim hatam diye düşünmezdim.

Bir komşumuzun kızına iki yıl önce tercih yapma yeteneginin altında puan aldın dedim. Yapmadı ve sonraki sene diş hekimliği kazandı.
Benim için riskli olan bu. Tercih yapma bir sene daha hazırlan demek. Çünkü bu sorumluluk istiyor gerçekten.

Bi 10 sene sonra 20 civarı trip yiyebilirsiniz :KK53:

Onun tercihini de yapmamıştım bir de sadece fikir verdim dershane dershane onunla gezip eşlik etmiştim .
Ne saf bir insanmışım neden düzgün arkadaşlar seçemedim kendime sanki

Tabii ki sen suçlu değilsin kendi aklı var kendi iradesi var sen yanlış hatalı birşey önermiş olsan da geleceği sözkonusu olan önemli bir konuda son karar sorumluluk ona aittir. Ama bu da size ders olsun ben ne kadar yakın olursam olayım böyle hayati konularda kimseye akıl vermem ısrar ederse de yüzeysel birşeyler söylerim. Sonra böyle üstümr kalmasından korkarım çünkü
Küçüktüm o zamanlar keşke bende burnumu sokmasaydım

Bence bu hikayenin devamı var. O kişiye sorsak ne der acaba... Sonuçta o zaman aranızda geçen muhabbeti biz bilmiyoruz. Ben kıza tuhaf diyemiyorum. Kimse kimseye durduk yere bunları demez.
Devamı yok hepsi bu kadar olsa yazardım .
Tercih konusunda yardımcı olmamı istemişti bende fikir verdim hatta dedim ki bir rehber öğretmenden yardım alalım gittik dershane dershane dolaştık tercih listesi oluşturup kontrol ettiler gönderdiler . O da puanından düşük yerleri bile yazdı ama gelmedi o sene puan sistemi değişmişti çünkü .
Yoksa neden onun 1 senesine sebep olayım ki

Yeterince çalışmamış, hayatı için ekstra bir çaba göstermemiş birisi haliyle hayatının yolunda gitmeyişinin sorumluluğunu da almayacak, başkasını suçlamak kolayına gelecektir. Ciddiye almayın.

Onu kötü etkileyen bir şeyi sizden sorumlu bilmiş. Bunun sebebi de psikolojisini rahatlatmak. Bence kafaya takmanıza gerek yok eğer gerçekten böyle dusunseydi yıllar önce söylerdi zaten

Back
X