• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim yüzümden kaybetmiş !!!

Madem bu kadar önemliydi kendi kararını verseydi.

Tercihleri Odtü profesörleri de Hacettepe profesörleri profesörleri yapsa kurtarmaz şans işi biraz da.

Sizi çekemiyor esasında. Görüşmeyin siz de kafanızı dinleyin.
Kendim bilmediğim için senden yardım istedim dedi . Ben kendi tercihime de kendim yapmıştım . Sana güvendim diyor

Bu konuda senin vicdan yaptığın bişey var mı?
Israr mı ettin tercihlerde
Suçlu benmiyim diye sorman bana biraz tuhaf geldi
Hayır Israr falan etmedim .
Kendi tercihimi de kendim Yaptım .
Benimkini de yapalım dedi sıralamaya göre tercih Yaptım . O sene puanlar uçmuş zaten sistem de değişmişti o Yüzden Açıkta kaldı ertesi gun hocaya gidip sorduk hatta neden yerleşmedi diye hoca da bu sene beklemediğimiz bşy oldu puanlar içti dedi

Tabi ya.. sen tıp kazanmıştın da ben sana abuk subuk tercih yaptırdım. Beceriksizliğinin suçunu bana yükleme de.. oturup adam gibi çalılsaydın ve zekan yetseydi kendi tercihini becerip kendin yazsaydın.. haa diyelim benim yüzümden oldu o kadar geç düşüyor ki jetonun 12 sene sonra anca mı düştü deseydin.. ayy çok sinir oldu.. ah bana dicekti de o bu sözleri. .
Tıp kazanıyordun sanki diye dedim puanımla dalga Geçme iyi puan almıştım ben dedi sıralamasını Hatırlıyorum 168 bindeydi

Kendi başarısızlığını sizin üzerinize atıyor. Sanki şuan başarısız olmasının sebebi o 1 yıl mı? 12 sene geçmiş, neler yapılırdı o 12 yılda. Gıcığım böyle nankör tiplere.

Kendim bilmediğim için senden yardım istedim dedi . Ben kendi tercihime de kendim yapmıştım . Sana güvendim diyor

Tercih hayatı konu sınav bi bütün sonuçta.
Iyilik yapıp kötü olmuşsunuz.
Aldırmayın herkes kendi hayatından mesul. Insanlar kidemlilere sorarak yaşıyor.

Back
X