Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla Hülya Koçyiğit filmi izlemilsiniz herhalde.Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Olmaz falan diyoruz ama. Konuyu okuyunca araştırdım da sıkını, stres de neden olabiliyormuşdiyelim ki çocukken veya yıllar önce bu mikrobu aldı ama bağışklık mikrobu baskılıyor sonra stres ve sıkıntı anında tetiklenip ortaya çıkabiliyormuş
![]()
Ben orasını bilmiyorum kiaşılı kişilerde görülebiliyor mu hastalık? Bu adamın max 30 yaşında olduğunu düşünürsek aşısı olmaması imkansız.
annemin dayısı verem olup sanatoryuma yatırılmış gençliğinde. istemediği kadınla evlendi diye. Başka sevdiği varmış vermemişler falan klasik hikaye. Ama bir gecelik üzüntüden olmamış. Evlendikten 2 yıl sonra sinsi sinsi çıkmış hastalık. Üzüntü, iştahsızlık, sigara, alkol derken bağışıklık zayıflamış ve verem olmuş. bu adamın ayrıldıkları gece çat diye verem olması :)
Verem bı anda olmaz. İnsan vücuduna tüberküloz mikrobunu alır. Yıllarca bu mikropla gezebilir. Vücut direnci düştüğü zaman ise mu mikroba yenik düşer. Tüberküloz ortaya çıkar. Yani beyefendiyi verem eden siz değilsiniz.1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum
verem bitmemiş miydi ya![]()
hayır maalesef hala görülüyorVerem hastalığı hala var mi ya
aşılılarda da olabilir.aşılı kişilerde görülebiliyor mu hastalık? Bu adamın max 30 yaşında olduğunu düşünürsek aşısı olmaması imkansız.
annemin dayısı verem olup sanatoryuma yatırılmış gençliğinde. istemediği kadınla evlendi diye. Başka sevdiği varmış vermemişler falan klasik hikaye. Ama bir gecelik üzüntüden olmamış. Evlendikten 2 yıl sonra sinsi sinsi çıkmış hastalık. Üzüntü, iştahsızlık, sigara, alkol derken bağışıklık zayıflamış ve verem olmuş. bu adamın ayrıldıkları gece çat diye verem olması :)
aşılılarda da olabilir.
Ben orasını bilmiyorum kibelki anası aşı karşıtıydı yaptrmadı
bazıları bulaşması lazm böyle türk filmlernde olur falan yazmş ona istinaden yazdm öyle
![]()
Hahaha orasını bilemicem artıkevet önce bulaşması lazım.
Şu an verem salgını olmadığı için ve verem bulaşıcılığı zor bi hastalık olduğu için o mikrobu almış olması düşük ihtimal. aldı diyelim yıllardır kuluçkada. Bir gecelik üzüntüyle çıkmaz ama. Sinsi ve yavaş ilerler :) yine türk filmi hikayesi yani.
Bence korona oldu![]()
Neden doğru olabileceğini düşünmüyorsunuz. Doğruysa siz olsanız üzülmez miydinuz
Aşısı tutmamış olabilir.aşılı kişilerde görülebiliyor mu hastalık? Bu adamın max 30 yaşında olduğunu düşünürsek aşısı olmaması imkansız.
Kemancilarin vereme yakalanma riskinin yüksek olduğunu duymuştum içli müzikten dolayı. O da mı yalanmış
hayır efendim, tüberküloz basili yüzünden verem olunur.
elinize basili alıp adamın akciğerlerine tıkmadınız ya.
öyle ayrılık acısından da immün sistem o kadar zayıflamaz.
eskilerin ince hastalığı durumu günümüzde pek geçerli değil yani.
boş yapmış biraz arkadaşınız, duygusallık katmak istemiş herhalde.