Benim yuzumden mi verem oldu?

Bir kere verem mikrobunun 1-3 aylık uzun bir kuluçka dönemi var, ayrıldım ertesi gün yataklara düştüm kan kustum diye birşey yok. Bahsettiği zaman dilimine göre verem olduğu zaman aranız gayet iyiymiş.

Bir de herkes bu kadar maske takarken sosyal mesafeye dikkat ederken kimden kapmış? Verem Covide göre çok ama çok daha az bulaşıcıdır.

Hayır veremin üzüntüyle kendi kendine ortaya çıkmadığını biliyorsunuz değil mi? Başkasından almış olması gerekiyor. 🤔

Siz bence kahrolmadan önce sosyal medyada ne yapıyor bir bakın ve ortak tanıdığınız kişilere sorun.
alkış tepkisi niye yok yahu! :KK55: :KK200::KK9:

size bir sürü alkış yolluyorum efenim :KK9::KK9:

Merhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Bir gece de saclari da beyazlamis mi?

1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum
Bunun bir mikrop olduğu, üzüntüden kendi kendine oluşmadığı söylenmesine rağmen, inatla benim yüzümden çok üzüldü, ben sebep oldum demenizi anlamıyorum. Böyle mi olsun istiyorsunuz? Size çok üzüldü diye düşünmek hoşunuza mı gidiyor?

Bir gece de saclari da beyazlamis mi?

İşin komik tarafı zaman hesabına göre konu sahibinin sevgi dolu aşkının tetiklemiş olması gerekiyor. Saçlar çok sevgiye dayananamamış beyazlamış sanıyorum.

Daha 1-3 aylık minimum kuluçka dönemi geçecek de semptomlar lezyonlar ufak ufak çıkacak da kan kusacak da doktor teşhis koyacak da....

Yaa allasen
Ne alaka turk filmi mi oynuyorsunuz:D
Hangi erkekdir ki o , sevgilisinden ayrilinca huznunden verem olacak?
Duygusala baglamis akli sira vicdan azabi ile seni dolandiracak.
Ki basarmis da.

Peki ilerlemişte, o zamana kadar hiç belirti olmamış mı? 😏

Bir hastalık aniden ilerlemez, arkadaş fazla türk filmi izleyip sizin vicdanınıza oynamış, işin kötüsü başarmışta..

1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum

Bence ağlayın siz vicdan azabı çekmeyede devam edin.. melankolik melankolik takılın. Açın iki yeşilçam filmi seyredin sonra yine ağlayın. Zira bilim size ters.

Gerçekten çok kötüyüm.surekli ağlamaya başladım.zaten zayıflamıştı kendisi 2 aydır.

Bakın şöyle söyleyeyim.
Hiçbir insanı vazgeçilmez saymayın, kendimiz de dahil buna.

Ben şu anda başka kız arkadaşından ayrılıp boşluğa düşüp sizi bir yoklamış olma ihtimalini çok daha yüksek görüyorum. Akrabalarının yakınlarının haberi var mı verem olduğundan?

Önce bir araştırın, oturup birisi için gözyaşlarınızı hemen akıtmayın.

Diyelim ki hastalandı, zaten hastalanması ayrılığınıza da denk gelmiyor.

Yok kilo kaybetti yok kan kustu demeniz için sizden ayrılmadan çok önce hastalığın lezyonlarının ortaya çıkmış olması gerekiyor, kuluçka ondan da önce, yani birlikte olsanız da hastalığında hiçbirşey değişmeyecekti.

İleri dönem etkileri bunlar, verem oldukça yavaş ilerler. Hastalık seçimi çok kötü, Covidle griple menenjitle karıştırmayın.

Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Üfff 🤦🏼‍♀️ he he aşkında ince hastalığa yakalanmış, yatağında 'deryaaaağğğ nolursun geri dön aşkım yapamıyom sensizzz nolursuuunnn birtanem seni çokkk seviyooom' diye ağliyor, ağladıkça da peçetesine kanlı öksürüyormuş.

Sen de derhal barışabilirsin madem bu kadar yalana bile inanmaya çalışacak kadar bahane arıyorsun.

Sıkıntıyı çeken sensin o sadece senle uğraşmış sıkıntıdan verem olunsa önce sen olurdun adamı affedesin varsa git affet kendine bahane yaratma

Adam olayi nasil da manioule etmis. Bu kadar arabesk takilmasi kolay. Ayrilinca agzindan kan gelmesi falan... Fazla Yesilcam filmi izlemis. Alakasi yok. Lutfen biraz arastirin. Boyle olsa her bosanan ayrilan verem olurdu.

Back
X