- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.254
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkış tepkisi niye yok yahu!Bir kere verem mikrobunun 1-3 aylık uzun bir kuluçka dönemi var, ayrıldım ertesi gün yataklara düştüm kan kustum diye birşey yok. Bahsettiği zaman dilimine göre verem olduğu zaman aranız gayet iyiymiş.
Bir de herkes bu kadar maske takarken sosyal mesafeye dikkat ederken kimden kapmış? Verem Covide göre çok ama çok daha az bulaşıcıdır.
Hayır veremin üzüntüyle kendi kendine ortaya çıkmadığını biliyorsunuz değil mi? Başkasından almış olması gerekiyor.
Siz bence kahrolmadan önce sosyal medyada ne yapıyor bir bakın ve ortak tanıdığınız kişilere sorun.
Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Gerçekten çok kötüyüm.surekli ağlamaya başladım.zaten zayıflamıştı kendisi 2 aydır.Kusura bakmayın özür dileyerek söylüyorum sizi biraz saf gördüm.![]()
Bir gece de saclari da beyazlamis mi?Merhabalar,
Yine Sıkıntıdayım yine ben.ayni vardiya da çalıştığım eski erkek arkadaş dün bana 2 ay önce verem olduğunu şu anda ilaç tedavisi gördüğünü ve ilerlediğini söyledi.2 ay önceki süreç bizim ayrıldığımız döneme denk geliyor.Dunden beri inanılmaz vicdan azabı yaşıyorum.yalan söyleyeceğini beni tekrar kazanmak için böyle bir şey ortaya attığını düşünmüyorum.
Bunun bir mikrop olduğu, üzüntüden kendi kendine oluşmadığı söylenmesine rağmen, inatla benim yüzümden çok üzüldü, ben sebep oldum demenizi anlamıyorum. Böyle mi olsun istiyorsunuz? Size çok üzüldü diye düşünmek hoşunuza mı gidiyor?1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum
Bir gece de saclari da beyazlamis mi?
1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum
Gerçekten çok kötüyüm.surekli ağlamaya başladım.zaten zayıflamıştı kendisi 2 aydır.
ÜfffBenim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Benim ayrılmak istemem tetikledi sanirim
Sıkıntıyı çeken sensin o sadece senle uğraşmış sıkıntıdan verem olunsa önce sen olurdun adamı affedesin varsa git affet kendine bahane yaratma1 senedir birlikteydik benim çok skintilarimla aglamalarimla uğraştı sonrasında başka bir sebepten olmayacağını anlayıp ayrıldık.2 ay oldu.tam da o dönem çıkmış.ben dün öğrendim.benimle yaşadığı skintilardan mi böyle oldu bilmiyorum