benim yüzümden mi?

Şu durumda asla cevap vermez ki normal de bile zar zor binde bir beni savunur. ben çok gösterdim bu aileye insanlık nasıl olur diye ama bir türlü kafalarına girmedi.. görümcem ameliyat olduğu dönem de gitmiştim ki öncesinde bana büyük haksızlık etmişti ama yine surat savat yapan onlar oldu. sanırım ben gittikçe onlar haksız olduklarını görmüyorlar
Eğer eşin arkanda dimdik dursa onlar zaten ağzını açamazlar da işte
Bence Sık sık ara sor nasılsınız diye bir bahane bul gitme o zaman.
Bazı insanlar iyilikten samimiyetten cidden hiç anlamıyorlar.

Eğer eşin arkanda dimdik dursa onlar zaten ağzını açamazlar da işte
Bence Sık sık ara sor nasılsınız diye bir bahane bul gitme o zaman.
Bazı insanlar iyilikten samimiyetten cidden hiç anlamıyorlar.

eşime sürekli yazıyorum bir haber var mı doktor geldi mi nasıl diye.
gerçekten anlamıyorlar ve ben çok şaşırıyorum.
normal de şimdi kalkıp hastaneye gitsem utanmaları lazım, biz bu kıza saymadık laf bırakmadık kız hala geliyor diye ama onlar böyle düşünmek yerine, yüzsüz yüzsüz bir de hastaneye gelmiş diye düşünürler. çünkü iyi insan nasıl olur bilmiyorlar bana göre

eşime sürekli yazıyorum bir haber var mı doktor geldi mi nasıl diye.
gerçekten anlamıyorlar ve ben çok şaşırıyorum.
normal de şimdi kalkıp hastaneye gitsem utanmaları lazım, biz bu kıza saymadık laf bırakmadık kız hala geliyor diye ama onlar böyle düşünmek yerine, yüzsüz yüzsüz bir de hastaneye gelmiş diye düşünürler. çünkü iyi insan nasıl olur bilmiyorlar bana göre
İşte kültür farkı çok zor.Büyük ihtimalle kendi büyüklerinden böyle gördüler kınadılar ama aynısını kendileri yapıyorlar.Umarım bizler bilinçli bireyler oluruzda böyle şeyler yapmayız.Allah yardımcın olsun.

Önceki konunu da okumuştum. Şimdi eşin birşey demese bile Allah korusun adam ölse, katili sen olursun. Eşin o zaman da yanında olmamıştı. Ne o kple, ne kvdeyle, ne de görümceyle mutlu olamazsın. Devamlı didiklerler seni.

mesela nerede saygı duymadığımı iddia ediyorsunuz? yanlış anlamayın göremediğim ne varda onu gördünüz?
çünkü her kötü zamanlarında yanlarında oldum onlardan aynı şeyleri hiç göremedim. insanlık bende kalsın deyip her sorun sonrasında yanlarına gittim yine kötü olmaya devam ettiler. bazı insanları iyilik iyileştirmez, kötülük içlerine işlemiştir..

cevabınızı çok merak ediyorum ben nerede saygı duymalıydım da duymadım?
Düzeltir misiniz kendinizi bilemem ama..
Arabadan böcek yüzünden inmedim .Kayinvalidem indirmek istedi kızların olsa indirmezdin. .Bunu yapmak ,demek ne oluyor..Sürekli onlarla sidik mi yaristiracaksiniz.Ğorumceleri vurgulamak ne kadar sağlıklı sizce? Kim olsa size tepki verir.

Demek ki olaylarda öyle tepkilisoniz ki kayinbaba arabanın camına vurup yine ne var demiş. .
Bence o aileyi de dinlemek lazım burdan çekilmez biri gibi duruyorsunuz.

Olgunlaşamiyorsunuz asıl sorun bu, evli olduğunuzun farkına varamiyorsunuz. .

Konularınızi kapatmissiniz ama az çok hatırlıyorum. .Her şeyi sorun yapan bir yapınız var..

Bir de herkes kendi tercihlerini yaşar. Uymuyorsa ya uyum sağlarsin yok olmaz diyorsan ayrılırsın. Aslında seçenek çok.

Düzeltir misiniz kendinizi bilemem ama..
Arabadan böcek yüzünden inmedim .Kayinvalidem indirmek istedi kızların olsa indirmezdin. .Bunu yapmak ,demek ne oluyor..Sürekli onlarla sidik mi yaristiracaksiniz.Ğorumceleri vurgulamak ne kadar sağlıklı sizce? Kim olsa size tepki verir.

Demek ki olaylarda öyle tepkilisoniz ki kayinbaba arabanın camına vurup yine ne var demiş. .
Bence o aileyi de dinlemek lazım burdan çekilmez biri gibi duruyorsunuz.

Olgunlaşamiyorsunuz asıl sorun bu, evli olduğunuzun farkına varamiyorsunuz. .

Konularınızi kapatmissiniz ama az çok hatırlıyorum. .Her şeyi sorun yapan bir yapınız var..

Bir de herkes kendi tercihlerini yaşar. Uymuyorsa ya uyum sağlarsin yok olmaz diyorsan ayrılırsın. Aslında seçenek çok.

9 sayfalık yorum var, arasında eski konumu hatırlayanlar da var, bir tek sizden uyumsuzsun yorumunu aldım saygı duyuyorum.
umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız ve yaşamadığınız için kendinizi hep uyumlu sanırsınız.

ben psikologa gittim eşimle bir almak istedi ve ikimizi de dinledi, hiç bir şekilde bana senin hataların var gelinlerce şurada şunu yapmamalısın demedi. hatta ben keşke arabadan inebilseydim bir cesaret bunlar yaşanmasaydı dedim psikologun bana dediği - orada inseydin de sorunlar yaşanacaktı çünkü aile seni istemiyor. oldu

bilmiyorum yorumları okudunuz mu ama çoğu kişiye yazdım görümcem ameliyat oldu kalktım gittim surat asıldı, burada ben nasıl uyumsuz oluyorum?
babannem vefat etti Allah rızası için bir mesaj atmadı görümceler başın sağolsun diye, burada ben nasıl uyumsuzum?
görümcem ablasıyla fotoğraf paylaşırken bana hikayelerini açar normal paylaşım yaparken beni engeller, yaşı 34 ama 18 lik ergen gibi davranıyor, burada benim uyumsuzluğum nerede?

kv 60 yaşında gittiğimiz evde ki kızın bir oğlunuz olsaydı bende evlenseydim muhabbeti yaptığını anlatıp üstüne ben kız nasıl bir saygısızlık yapmış dedim diye ağlıyor, burada nere de benim uyumsuzluğum?

ben size sayfalarca bu örnekleri yazarım, defalarca sormuşumdur benim size karşı bir saygısızlığım oldu mu diye hiç birisi sende şurada bize şunu yaptın diyemez.

mesela evli olduğunun farkına varmak nasıldır? evli misiniz siz? evliyseniz bana bir kaç örnekle anlatır mısınız? nerede ne eksiğim var görmek isterim çünkü.

elimden geldiğince yanında olmaya çalıştığım bir aile var çünkü, benim yaptıklarımın bir tık üstü gidip aileye kul köpek olmak..

Merhabalar

yine fikirlerinize ihtiyacım var.

öncelikle özet geçeyim geçmiş olayı; ramazan bayramın da eşimin ailesi ile doğuya gitmiştik, her dediklerine eyvallah deyip susmuştum ama köye gittiğimiz zaman çok fazla böcek olduğu için sadece 1 yerde arabadan inemedim diye kavga etmiştik. kv me kızların olsa onları indiremezdin bana niye ısrar ediyorsun dediğim zaman seni uyarıyorum kızlarımdan bahsetmeyeceksin demişti. eşyalarınızı toplayın defolun gidin denildi. biz kv ile tartışırken kp arabanın camına pat pat vurup ne oluyor sana demişti ( daha öncelerden üstüme yürümüşlüğü de var)..

biz eşimle eve döndük ve sorunları çözemedik ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır annemin evindeyim. adliyeye gittik ve eşim artık seni savunacağım diye söz verdi bende sonucunda bir şans daha verdim evliliğimize çünkü birbirimizi seviyoruz.

ben küçük bir tatile çıktım, eşim aradı babam kalp krizi geçirdi diye ve durumu da baya ciddiymiş. kendine gelir gelmez de ben gelinlerceye bir şey yapmadım demiş..

oraya gelen akraba gelinlerinden bir kaçı son dönemlerde kolay şeyler yaşamadı tabi ondan olmuştur demiş.. görümcem bundan 9-10 ay önce çok önemli bir ameliyat geçirdi, eğer üzüntüden, sıkıntıdan olsa o dönem de olan olurdu diye düşünüyorum. bir de biz ayrılalı 1,5 ay oldu.. şuan resmen ben suçlanıyorum..

gitmek istemiyorum çünkü affedemiyorum, çok kötü dönemlerden geçtim onlar yüzünden ama iş yerindeki arkadaşlar da insanlık sende kalsın diyor..

görümcem ameliyat olacağı dönem gittiğimde bir ton surat savatla karşılaştım..

çok kararsızım..
Benim k.p im de maalesef kaynıma çok üzülüyordu. Kimseden duymadım onun yüzünden oldu. Allah bilir neden oldu. İçki, sigara içiyor muydu?

Benim k.p im de maalesef kaynıma çok üzülüyordu. Kimseden duymadım onun yüzünden oldu. Allah bilir neden oldu. İçki, sigara içiyor muydu?

sigara içiyordu oldukça fazla.. ya biz tartışalı 1,5 ay olmuş, üstüne eşimle barışmışım :) barıştığım için üzülüp geçirmiş olabilir mi?? :))

Back
X