Düzeltir misiniz kendinizi bilemem ama..
Arabadan böcek yüzünden inmedim .Kayinvalidem indirmek istedi kızların olsa indirmezdin. .Bunu yapmak ,demek ne oluyor..Sürekli onlarla sidik mi yaristiracaksiniz.Ğorumceleri vurgulamak ne kadar sağlıklı sizce? Kim olsa size tepki verir.
Demek ki olaylarda öyle tepkilisoniz ki kayinbaba arabanın camına vurup yine ne var demiş. .
Bence o aileyi de dinlemek lazım burdan çekilmez biri gibi duruyorsunuz.
Olgunlaşamiyorsunuz asıl sorun bu, evli olduğunuzun farkına varamiyorsunuz. .
Konularınızi kapatmissiniz ama az çok hatırlıyorum. .Her şeyi sorun yapan bir yapınız var..
Bir de herkes kendi tercihlerini yaşar. Uymuyorsa ya uyum sağlarsin yok olmaz diyorsan ayrılırsın. Aslında seçenek çok.
9 sayfalık yorum var, arasında eski konumu hatırlayanlar da var, bir tek sizden uyumsuzsun yorumunu aldım saygı duyuyorum.
umarım yaşadıklarımı yaşamazsınız ve yaşamadığınız için kendinizi hep uyumlu sanırsınız.
ben psikologa gittim eşimle bir almak istedi ve ikimizi de dinledi, hiç bir şekilde bana senin hataların var gelinlerce şurada şunu yapmamalısın demedi. hatta ben keşke arabadan inebilseydim bir cesaret bunlar yaşanmasaydı dedim psikologun bana dediği - orada inseydin de sorunlar yaşanacaktı çünkü aile seni istemiyor. oldu
bilmiyorum yorumları okudunuz mu ama çoğu kişiye yazdım görümcem ameliyat oldu kalktım gittim surat asıldı, burada ben nasıl uyumsuz oluyorum?
babannem vefat etti Allah rızası için bir mesaj atmadı görümceler başın sağolsun diye, burada ben nasıl uyumsuzum?
görümcem ablasıyla fotoğraf paylaşırken bana hikayelerini açar normal paylaşım yaparken beni engeller, yaşı 34 ama 18 lik ergen gibi davranıyor, burada benim uyumsuzluğum nerede?
kv 60 yaşında gittiğimiz evde ki kızın bir oğlunuz olsaydı bende evlenseydim muhabbeti yaptığını anlatıp üstüne ben kız nasıl bir saygısızlık yapmış dedim diye ağlıyor, burada nere de benim uyumsuzluğum?
ben size sayfalarca bu örnekleri yazarım, defalarca sormuşumdur benim size karşı bir saygısızlığım oldu mu diye hiç birisi sende şurada bize şunu yaptın diyemez.
mesela evli olduğunun farkına varmak nasıldır? evli misiniz siz? evliyseniz bana bir kaç örnekle anlatır mısınız? nerede ne eksiğim var görmek isterim çünkü.
elimden geldiğince yanında olmaya çalıştığım bir aile var çünkü, benim yaptıklarımın bir tık üstü gidip aileye kul köpek olmak..