- Konu Sahibi Gelinlerce
İlla gidip sarmaş dolaş olmaniza gerek yok. Durum gercekten ağırsa birakin gidin görünün gelin. Esinizle konuşun ama önce.durumu net olarak anlatın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durumu o kadar ciddi değilmiş o zaman. Eşin senin yüzünden oldu dememiş ama ajitasyon yapmış, kendini suçlu hissetmene neden olmuş.
İlla gidip sarmaş dolaş olmaniza gerek yok. Durum gercekten ağırsa birakin gidin görünün gelin. Esinizle konuşun ama önce.durumu net olarak anlatın
Vicdanı sızlayan adam özür diler..Ben bir şey yapmadım demez.ciğerleri su topluyormuş, damarlarını açamadılar. bilmiyorum ne kadar ciddi.. bence babasının vicdanı sızladı artık, ölüm kapıyı çalınca..
Sen resmi şekilde de olsa git insanlığını göster eşinde sonradan bir şey diyemesinMerhabalar
yine fikirlerinize ihtiyacım var.
öncelikle özet geçeyim geçmiş olayı; ramazan bayramın da eşimin ailesi ile doğuya gitmiştik, her dediklerine eyvallah deyip susmuştum ama köye gittiğimiz zaman çok fazla böcek olduğu için sadece 1 yerde arabadan inemedim diye kavga etmiştik. kv me kızların olsa onları indiremezdin bana niye ısrar ediyorsun dediğim zaman seni uyarıyorum kızlarımdan bahsetmeyeceksin demişti. eşyalarınızı toplayın defolun gidin denildi. biz kv ile tartışırken kp arabanın camına pat pat vurup ne oluyor sana demişti ( daha öncelerden üstüme yürümüşlüğü de var)..
biz eşimle eve döndük ve sorunları çözemedik ayrılmak istediğimi söyledim 1,5 aydır annemin evindeyim. adliyeye gittik ve eşim artık seni savunacağım diye söz verdi bende sonucunda bir şans daha verdim evliliğimize çünkü birbirimizi seviyoruz.
ben küçük bir tatile çıktım, eşim aradı babam kalp krizi geçirdi diye ve durumu da baya ciddiymiş. kendine gelir gelmez de ben gelinlerceye bir şey yapmadım demiş..
oraya gelen akraba gelinlerinden bir kaçı son dönemlerde kolay şeyler yaşamadı tabi ondan olmuştur demiş.. görümcem bundan 9-10 ay önce çok önemli bir ameliyat geçirdi, eğer üzüntüden, sıkıntıdan olsa o dönem de olan olurdu diye düşünüyorum. bir de biz ayrılalı 1,5 ay oldu.. şuan resmen ben suçlanıyorum..
gitmek istemiyorum çünkü affedemiyorum, çok kötü dönemlerden geçtim onlar yüzünden ama iş yerindeki arkadaşlar da insanlık sende kalsın diyor..
görümcem ameliyat olacağı dönem gittiğimde bir ton surat savatla karşılaştım..
çok kararsızım..
Vicdanı sızlayan adam özür diler..Ben bir şey yapmadım demez.
Yani kanlı bıçaklı da değilsiniz, geçmiş olsuna gidilmeli.
Mesafeniz devam edecekse yine devam eder.
Ayrıca gelin kim ya, umrunuzda olmamalı.
Ya kuzum sen gidince yine ayni hareketler olucak. Ama ben de sen kadar yumusak bir insanı. Onca rezillige ragmen adım atarim. Ama değmez. Ha git demek istiyorum ama yine degmeyecegini biliyorum.
Cok afedersin ama kuduz köpek gibi sana diş biliyorlardır kesin. Resmen gunah kecisi olarak seciyorlar.
Bilemedim ki. Bi mesafe koyman gerekiyor belki de bunun icin gitmenen gerekiyordur.
Ben de suan bir mesafe koymaya calisiyorum. O keskin cizgiyi tam olarak koyamiyorum ama bakalim. Valla git yada gitme demek icimden gelmiyor ama net eminim ki haketmiyorlar.
Ben onlar yüzünden eşimden ayrılıyorsam ve onlar kılını bile kıpırdatmıyorsa kalp krizini benim üstüme atmaları zerre umrumda olmaz..sanki çok üzülmüş de kriz geçirmiş üzülse zaten ayrılmayın diye çaba gösterirdi.. ben olsam gitmezdim
Git istersen kimseyle muhattal olma. Görusebiliyorsan kp gecmis olsun daha iyi misin doktorlar ne diyor de baska birsey deme cık gel. Ha yaranir mi yaranmaz.mesela benim başıma bir olay gelse, benim yanıma gelseler asla surat asmam. babannem vefat etti kv kp geldiler evlerinden aldık evlerine bıraktık görümcelerim ne bir mesaj attılar ne aradılar, ciddi anlamda haketmiyorlar.
gittiğim zaman herkeste bir surat savat olacak bana karşı, ben o bakışları kaldıramam. sonra eşime patlarım senin ailen böyle işte diye.
aslında istemesem de gitmem gerekiyor, bu benim insanlığım olmalı ama diğer yorumlarda da hep yazdım görümcem de gittiğimde insanlık yapmam bir şey ifade etmedi.
Oncelikle sunu unutma, kalp krizi bir anda olmaz. Uzun bir sure biriken stress, dert, sagliksiz beslenme gibi bir cok faktor iceren birsey.
Esinizle barismayi dusunuyorsaniz, bence yanina gitmekte fayda var. Baskalarinin dusunceleri bu kadar umrunuzda olmamali. Insanlik sizde kalsin. Onlar insan olamiyor belki ama nasil insan olunur siz gosterebilirsiniz.