- Konu Sahibi Meyyal Hayyal
Altın fiyatları uçtu malesef alacaklarını hiç sanmıyorum bahaneleride düşünce alcaz olur ama haberiniz olsun altın uzun bi süre düşmeyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi de eşinin ne sucu var ki? Ben mi anlamadim yoksa kaynı ve kaynanası halletmiş altınlarıAltınlarınızı geri verseler bile eşinize yeniden güvenebilecek misiniz?
Telafisi imkansız bir şey yapmış.
Nereye gomecektin cok güldümBugünkü konulardan şunu anladım altının varsa kocana bile emanet etme ..
Bakıyorum şuanda altını gramı 391 te leee
Vayyy arkadaş bileydim altınlarımı gömerdim...
Neyi almışlar? Harcadıkları altınları yerine mi alıyorlar alıyorlarsa ses etme tamamlayıp verecekler o zaman sanaAlacaklarına adım gibi eminim ama benden izinsiz yapmaları ağrıma gitti ki vermezdim orasida öyle ama çok kötü oldum ben akrabayim zaten eltim alıyorlar ama annenden korktukları için dedi annem biraz sinirli bir kadındır bir yanlış gördü mü affetmez her yere bu hatalarını anlatır bunuda biliyorlar rezil olmamak için alıyorlar kara kasım kara gözüm için değil ilk evlendigimde çok sakindim ses etmezdim vur enseye al lokmayı tarzi biriydim şimdi onların tutumuna göre çok agresif biri oldum onlara karşı ve bu altınlar yüzünden yuvamin dagilacagini çok iyi biliyorlar bu konuda yuva bozan taraf olmamak icin alıyorlar yada almışlar eltimle henüz bu konuyu konuşmadım..
Ama kaynanamgil benim Altınlarımı bekar kaynima vermişler o borsaya yatırıp daha çok kazanmak için benim altınlarım üzerinden faizcilik yapmış..Güya makul çok dindar aileler bir görseniz bana inanmazsınız bu kadar oruç tutan kuran okuyan namaz kılan insanlar mehrin çok büyük haram olduğunu faizin çok büyük haram olduğunu bilirler iftira atma dersiniz ama malesef yaptılar..
yanlış anlaşıldım cnm annemgile gideceğim zaman beraber götürecem anneme zaten o konuda bırakamam kadın korkuyor böyle şeylerden bir şey olur falan diye.ha iyi gelin mi asla değilim aksine 3 elti de çok kötüyüz çok fenayizdirBunlar hep iyi gelin olmaktan oluyor.Siz iyi olayım diye altınları verdiniz sonra emanet altın taktınız hiç ses etmediniz.Kesin gelinimiz çok iyi diyorlardır.Altininizi direk banka kasasına koyacaktınız evet yıllık kira parası var ama bu miktarda ki bir altın için de bunu yapmak gerek.Suan tüm aile sizin arkanızdan iş çeviriyor.Eltinizi söylemenize gerek yok sorun eşinize altınları kem küm ederse ortalığı yıkın.
Aslında çok paracı bir insan da değilim ama insanlar bu kadar altın kaybedince nasıl sakin kalabiliyor.Gecen konuda ki adama da çok şaşırmıştım.
Bazı şeyler kimseye emanet edilmez güvenilmez.Hala anneme vereceğim o kuyumcuya götürsün diyorsunuz.Siz deki şu insanlara güvenme olayına da hayran kaldım.Hadi anneniz o kadar altını çaldırdı o kadına bu kadar yük yazık değil mi?Yada kuyumcuya emanet etme ne ya?Adam battı diyelim yâda sizin gibileri dolandırdı kaçtı o zaman ne olacak?
Ben banka harici başka bir yere altın emanet edilmez diyorum.Kuyumcu tarafından o kadar dolandırılan insan var.yanlış anlaşıldım cnm annemgile gideceğim zaman beraber götürecem anneme zaten o konuda bırakamam kadın korkuyor böyle şeylerden bir şey olur falan diye.ha iyi gelin mi asla değilim aksine 3 elti de çok kötüyüz çok fenayizdirona hiç deginmeyeyim bile
Iyi de eşinin ne sucu var ki? Ben mi anlamadim yoksa kaynı ve kaynanası halletmiş altınları![]()
Eve geldik eşime dedim koskoca kuyumcuda 35 gram 8 tane bilerzik nasıl olmaz dedim söyledi saçma şeyler hatırlamıyorum bile üstünde durmadım ses etmedim...
Bence borsaya yatirdiklarinda haberi yoktu ama gittiğimizde mutlaka haberi olmuştur ki benide kandırmaya çalışıyor