Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) Eşin istenmemesi değil PROBLEM.İnternetten araştırdım boy meselesinide. Problemli 7-8 cm civarı. Ve ince. Oda bişey anlamıyor çoğu zaman ve 2 kere dile getiridi vajinan geniş diye. Bu sorunlardan sonra ilgisizliği ve sahiplenme duygusunun olmamasıda iyice evliliğin içime sinmemesine yol açtı. Doktorlara utandığımdan ve eşimi rencide ederim diye soramıyorum. Ve çocuk olmamasıda onunla alakalı. Fakat bir türlü doktora gitmiyor. Ben kaç kere gittim ve sonuç hep aynı side bir problem yok. Onun durumunada üzülüyorum.Bilmiyorum ya zor bi durum. Ateş düştüğü yeri yakıyor
Bir arkadaşımız küstü bana biliyorum. Evliliği yaşamayan bilemiyor ondan dedim evliler ancak anlar beni diye. Lütfen kusura bakma.
"Tek cevabım var ayrıl. Şimdi durup duruken seni tanımadan bu kadar net nasıl olabiliyorum onu açıklayayım. " demissin Karamel. Ama sende bilirsin ha deyince ayrılamıyorki insan. Ne söylicem neden olarak. Kendisine ne söylicem. Aileme ne söylicem. Böyle bir mesele kimseye anlatılmıyorki. Yada kime anlatılabilir söylesenize. İnanın ilk defa burda anlattım sıkıntımı.
Eşimede üzülüyorum. Çok iyi bir insan ama yapamıyorum. Bir yandanda pişman olmaktan korkuyorum. Açıkçası Türkiye'de boşanmış bayana bakış açısı belli. Korkuyorum bilmiyorum ne olacak.
Dua ettim akşam Allahım sen hayırlı bir yol göster diye.
sevdecim cinsel yönden mutsuzluğunu söylemelisin o sana nasıl söylüyor yok vajinan genişmiş diye sende söyle sorunu gel doktora gidelim de vajinan genişmiymiş darmı:kedi:-tatlicadiarzu-doktor söylerse o zaman kabul edebilir hatasını.neden olarak ne söyleyeceğim demişsin bundan iyi nedenmi olur canım.çünkü siz evli gibi değilsiniz.peki ailen ne derki bu duruma:uhm:
peki arkadaşım sen nasıl evlendin..evlendiğinde sevmiyormuydun ki..seviyorsan birden ne oldu..kafam karıştı
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım eşim 30.Bir türlü çözüm bulamıyorum. Fikrinize ihtiyacım var.Belki çok büyütülmeyecek bir problem, belkide çok büyük bir problem bilmiyorum.
Evlendiğim günden beri hiç evliliğim içime sinmedi. Bunda bir çok faktör var.Cinsel hayatımız, eşimle aramda olan karakter farklılığı ve eşimin ailesi.
Dışarıdan çok saygılı, kendi halinde, sessiz, beyefendi, fazla konuşmayan, evcimen, aileme saygılı, ev işlerimde bana yardım eden, beni kısıtlamayan,bensiz bir yere gitmeyen fakat bi o kadarda paraya düşkün, beni bir yere gitttiğimde merak etmeyen, arayıp sormayan, kıskançlık nedir bilmeyen, sahiplenme duygusunun olmadığı,bir eşim var.
Başka bir boyuttan bakarsak cinsellikten hiç birşey anlamıyorum. 4 senelik evliyim. Orgazm oluyorum ilişkide ama benim bulduğum bir takım metodlarla.Çünkü eşimin cinsel organı ilişkiye boyut olarak pek musait değil. Bana doğum yapmadığım halde vajinan çok genişlemiş bir şey anlamıyorum diyor. Ama biliyorum ki sorun onda.Ama bunu ona diyemiyorum.Bu sorun hep kafama takılıyor. Bu zamana kadar kimseye bişey diyemedim.Klasik pozisyon dışında bir ilişki yaşayamıyoruz.Bende gencim...
Herşeyin üstüne Birde çocuğumuz olmuyor.Ben doktora gittim bende bir problem yok. Ben evlilik hiç içime yatmadığı için üstüne düşmüyorum bu sorunun. Çünkü biliyorum ki bir gün ayrılırsak çocuk bana sorun olabilir. Yada ondan bir çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama tam olarak sebebini kestiremedim. İnanın çok iyi biri. Ama karakterlerimiz çok ters.sahiplenme duygusunun olmamasıda beni mahvediyor. Hiç kendimi evli gibi hissetmiyorum.Bi problem oldumu hemen resti çekiyorum. Belki boşanırız sebep olur diye.
Hep sanki kötü bir olay olsada ama ondan yana,boşansak diye bakıyorum. Ama bazen bu düşüncemede kızıyorum. Daha kötüsü çıkarsa ya diye. Ya pişman olursam diye.
Bana bir akıl verin. Napıcam ben ya...Acaba sorun bendemi....