Benimde bir derdim var

peki arkadaşım sen nasıl evlendin..evlendiğinde sevmiyormuydun ki..seviyorsan birden ne oldu..kafam karıştı

:) Eşin istenmemesi değil PROBLEM.İnternetten araştırdım boy meselesinide. Problemli 7-8 cm civarı. Ve ince. Oda bişey anlamıyor çoğu zaman ve 2 kere dile getiridi vajinan geniş diye. Bu sorunlardan sonra ilgisizliği ve sahiplenme duygusunun olmamasıda iyice evliliğin içime sinmemesine yol açtı. Doktorlara utandığımdan ve eşimi rencide ederim diye soramıyorum. Ve çocuk olmamasıda onunla alakalı. Fakat bir türlü doktora gitmiyor. Ben kaç kere gittim ve sonuç hep aynı side bir problem yok. Onun durumunada üzülüyorum.Bilmiyorum ya zor bi durum. Ateş düştüğü yeri yakıyor

böyle hayat nasıl geçer arkadaşım?

Tek cevabım var ayrıl. Şimdi durup duruken seni tanımadan bu kadar net nasıl olabiliyorum onu açıklayayım.

Aynı problemleri yaşayan bir arkadaşım var (karakter uyuşmazlığı, cinsel uyuşmazlık, aile vs ama en önemlisi cinsel mutsuzluğu) ayrıl dedik ayrılmadı 1 çocuk yaptı, bir süre idare ettiler gene boşanma aşamasına gelindi gene ayrıl dedik bu sefer 2. çocuk oldu.

Şimdi 40 yaşında son 8 yıldır ayrı odalarda geçirilen bir evliliği var. Eşide kendiside şu anda 2 şer depresyon hapı kullanıyor. Ve onun eşide mükemmel biri ama olmayınca olmuyor.

Eğer olmadığını düşünüyorsan çocukta yoksa uzatma derim.

Cinsel açıdan iyi olmayan, tensel uyum olmayan evlilikler ne uzun gidiyor nede sağlıklı oluyor.

Bir arkadaşımız küstü bana biliyorum. Evliliği yaşamayan bilemiyor ondan dedim evliler ancak anlar beni diye. Lütfen kusura bakma.

"Tek cevabım var ayrıl. Şimdi durup duruken seni tanımadan bu kadar net nasıl olabiliyorum onu açıklayayım. " demissin Karamel. Ama sende bilirsin ha deyince ayrılamıyorki insan. Ne söylicem neden olarak. Kendisine ne söylicem. Aileme ne söylicem. Böyle bir mesele kimseye anlatılmıyorki. Yada kime anlatılabilir söylesenize. ınanın ilk defa burda anlattım sıkıntımı.
Eşimede üzülüyorum. Çok iyi bir insan ama yapamıyorum. Bir yandanda pişman olmaktan korkuyorum. Açıkçası Türkiye'de boşanmış bayana bakış açısı belli. Korkuyorum bilmiyorum ne olacak.
Dua ettim akşam Allahım sen hayırlı bir yol göster diye.

eşinizi karşınıza alın bak böyle böyle diyin ben böyle düşünüyorum deyin evlisiniz siz o size sizde sorun olduğunu söylemekten sakınmıyorsa sizinde sakınıp çekinmenize gerekçe yok bence..

eşinin iyi bir insan olması iyi koca olacağı anlamına gelmiyor.. cinsellikle ilgili probleminizi çözmediğiniz sürece sizi sıkıntılı bir hayat bekliyor...

Bir arkadaşımız küstü bana biliyorum. Evliliği yaşamayan bilemiyor ondan dedim evliler ancak anlar beni diye. Lütfen kusura bakma.

"Tek cevabım var ayrıl. Şimdi durup duruken seni tanımadan bu kadar net nasıl olabiliyorum onu açıklayayım. " demissin Karamel. Ama sende bilirsin ha deyince ayrılamıyorki insan. Ne söylicem neden olarak. Kendisine ne söylicem. Aileme ne söylicem. Böyle bir mesele kimseye anlatılmıyorki. Yada kime anlatılabilir söylesenize. İnanın ilk defa burda anlattım sıkıntımı.
Eşimede üzülüyorum. Çok iyi bir insan ama yapamıyorum. Bir yandanda pişman olmaktan korkuyorum. Açıkçası Türkiye'de boşanmış bayana bakış açısı belli. Korkuyorum bilmiyorum ne olacak.
Dua ettim akşam Allahım sen hayırlı bir yol göster diye.

sevdecim cinsel yönden mutsuzluğunu söylemelisin o sana nasıl söylüyor yok vajinan genişmiş diye sende söyle sorunu gel doktora gidelim de vajinan genişmiymiş darmı:kedi:-tatlicadiarzu-doktor söylerse o zaman kabul edebilir hatasını.neden olarak ne söyleyeceğim demişsin bundan iyi nedenmi olur canım.çünkü siz evli gibi değilsiniz.peki ailen ne derki bu duruma:uhm:

evlilikte cinsellik olmadan olmaz...hele bide sorunu kendinde aramayipta yok cok genis falan demesi garip..yada biliyor ve utaniyor kendine bile itiraf edemiyor..bence yüzüne cok kücük zevk almiyorum falan deme sonucta kocan oda bi yetiskin kötü kirarsin beraber doktora gidelim de cocuk meselesi icin orda anlar zaten...

sevdecim cinsel yönden mutsuzluğunu söylemelisin o sana nasıl söylüyor yok vajinan genişmiş diye sende söyle sorunu gel doktora gidelim de vajinan genişmiymiş darmı:kedi:-tatlicadiarzu-doktor söylerse o zaman kabul edebilir hatasını.neden olarak ne söyleyeceğim demişsin bundan iyi nedenmi olur canım.çünkü siz evli gibi değilsiniz.peki ailen ne derki bu duruma:uhm:

tatlım böyle bir sorunla nasıl ailemin karşısına çıkabilirim söylesene.Kime bu durumu izah edebilirim. Aslında karşımdaki insanıda düşünüyorum.Psikolojisi mahvolur. Ya böyle devam edecek yada Allah bana başka bir sebep çıkaracak ve ben boşanacağım.

Gönül bağı olmayınca,sorunlarda böyle göze batıyor işte.
Şayet büyük bir aşkla bağlı olsanız,gözünüzde büyüttüğünüz meseleler,ozaman belkide bişey ifade etmiyecek size.
Şu bir gerçekki cinsellik evliliğin temel taşlarından,daha yolun başında hayatınızda bu denli problem haline geldiyse,ve siz boşanmak için bahane aramaya başladıysanız.
Ya bahane beklemeden bitirin,yada bir uzmandan yardım alın.
Yatağınıza şayet mutsuzlukları sokarsanız zaten sonu gelmez.
Beklemeden hemen çare arayın derim ben

Son düzenleme:
sevdecim senin suçun yokki adam hem suçlu hem güçlü ailenden utanmayacaksın gerçekleri sorunları uygun dille anlatman lazım böyle hayat geçmiyor.hem daha gençsin gençliğini mahvetme

evlilikte cinsellik olmazsa omazdır canım ya bilmiyorum ama 25 yaşındasın ve tüm hayatın boyunca mutsuz bir cinsel hayatın olursa ya benneyaptımkibenneyaptımki keşke eşinle konuşup ikna etsen çözümü vardır muhakkak diğer yönden iyi bir insanmış bak belki düzelir:teselli:

konunuzda ıkı veyahut üç defa buu evlılık ıcıme sınmedı demıssınız..
en basında hatalı bı evlılık ozaman ..saygı deger bırı ıle evlısınız sızı kıskanmıyo devamlı aramıyo dıye ısyanlardasınız..evlılıgnız boyunca rahatmıssınız ıstedgnızı yapabılıyomussunuz bı sıddet bı saygısızlık gormemmıssınız..eger benım esım benı devamlı arasa kıskanclık uygulasa bu bana guvenmıyo derdım ama esınız sıze guvenıyoda..cınsellık ıse bence sadece sızın mutsuzlugnuzdan kaynaklanyodur.eger gercekdende sorun var ıse ve esınız kulturlu anlayıslı bırı ıse bunu onlada paylasa bılırsınız..bence cok şasnlısınız kı anlayıslı sıze saygılı bırıyle evlısınız ve bazı sorunlarda konusaraj acıla bılır..ama sıze tek dıcem sudur kı bu evlılıgı ılk basta ıcınıze sınmemıs olmasını devamlı hafızanızda yenılemeyın evlılıgnıze ısyeter severek bı şans verın..

merhaba....doktora gittiginizi soylemissiniz ama gercekten tam anlamiyla doktora gorundunuzmu...esinizin side sorunu bulmasinda ki nedenleri goz onunde bulundurabilirsiniz.....cunku bir arkadasim var oda ilk cinsel iliskisini yasamasina ragmen,eside ona vajinasinin genis oldugunu ,(yani cinsel deneyim yonunden) ima etmisti....ama sonra doktora basvurdugunda,yumut´rtaliklarinda kist oldugu icin vajinada boyle bir problem oldugunu soylemis....nitekim oyleymiste....amaliyat olduktan sonra herseyin normal oldugunu soyledi...amadiger yonden bakacak olursak.
esinizi gercekten seviyormusunuzhic ima etmemissiniz,sadece onun cok iyi biri old.soylemissiniz....bende cogu zaman karakter catismasiyla karsi karsiya kaliyorum....esimle o kadar zit dusuncelerimiz var ki ve benim esimde sakin,bazen umursamaz bazen iyi bir yardimci,bazen iyi bir arkadas,bunlar normal seyler bence,boyle seyleri evlilige engel oldugunu dusunmuyorum....kikanclik meselesine gelince....esimin beni merak etmesini isterim ama kiskanmasini hele sebebsiz yere kiskanmasini asla istemem...hersey kararinda guzel....bence artilariyla eksileriyle iyi dusun derim...ve en onemlisi o senin esin,erkekler cocuk gibidir,onu egitmek te kadina duser diye dusunuyorum....ve een onemli konu ise esinle utanmadan sikilamadan herseyi konusmalisin....cunku konusunca cozumler bulunabiliyor...sahsen ben hic acimamiyi degilse iyi degildin derim numara yapmaya gerek yok...eger esini gercekten seviyorsan onunlan konusma yollari bulmali,tum sorunlari nedenleriyle birlikte tartismali,bir doktora basvurmalisiniz....eee siz bu kadar cabadan sonra eger hersey hala eskisi gibiyse,hicbirsey yoluna girmadiysede.....gerisi....mutsuz olmaktansa....mutlulugu aramak hakkinizdir diye dusunuyorum....nacizace fikrim....insallah iyi seyler yasamaniz dilegiyle...sevgiler...

Merhabalar, aranıza yeni katıldım. 25 yaşındayım eşim 30.Bir türlü çözüm bulamıyorum. Fikrinize ihtiyacım var.Belki çok büyütülmeyecek bir problem, belkide çok büyük bir problem bilmiyorum.
Evlendiğim günden beri hiç evliliğim içime sinmedi. Bunda bir çok faktör var.Cinsel hayatımız, eşimle aramda olan karakter farklılığı ve eşimin ailesi.

Dışarıdan çok saygılı, kendi halinde, sessiz, beyefendi, fazla konuşmayan, evcimen, aileme saygılı, ev işlerimde bana yardım eden, beni kısıtlamayan,bensiz bir yere gitmeyen fakat bi o kadarda paraya düşkün, beni bir yere gitttiğimde merak etmeyen, arayıp sormayan, kıskançlık nedir bilmeyen, sahiplenme duygusunun olmadığı,bir eşim var.

Başka bir boyuttan bakarsak cinsellikten hiç birşey anlamıyorum. 4 senelik evliyim. Orgazm oluyorum ilişkide ama benim bulduğum bir takım metodlarla.Çünkü eşimin cinsel organı ilişkiye boyut olarak pek musait değil. Bana doğum yapmadığım halde vajinan çok genişlemiş bir şey anlamıyorum diyor. Ama biliyorum ki sorun onda.Ama bunu ona diyemiyorum.Bu sorun hep kafama takılıyor. Bu zamana kadar kimseye bişey diyemedim.Klasik pozisyon dışında bir ilişki yaşayamıyoruz.Bende gencim...
Herşeyin üstüne Birde çocuğumuz olmuyor.Ben doktora gittim bende bir problem yok. Ben evlilik hiç içime yatmadığı için üstüne düşmüyorum bu sorunun. Çünkü biliyorum ki bir gün ayrılırsak çocuk bana sorun olabilir. Yada ondan bir çocuk sahibi olmak istemiyorum. Ama tam olarak sebebini kestiremedim. İnanın çok iyi biri. Ama karakterlerimiz çok ters.sahiplenme duygusunun olmamasıda beni mahvediyor. Hiç kendimi evli gibi hissetmiyorum.Bi problem oldumu hemen resti çekiyorum. Belki boşanırız sebep olur diye.

Hep sanki kötü bir olay olsada ama ondan yana,boşansak diye bakıyorum. Ama bazen bu düşüncemede kızıyorum. Daha kötüsü çıkarsa ya diye. Ya pişman olursam diye.
Bana bir akıl verin. Napıcam ben ya...Acaba sorun bendemi....

Canim durumuna cok uzuldum ve bazi seylere dikatini cekmek istedim ..

Benim dusuncem esini sevmiyorsun ve bir buyuk hata yapsada ayrilsam diye nerdeyse dua ediyorsun,
boyle dusunen bir kadinin karsisina disardan bir erkek cikarda ruhuna hitap ederse (ask) ne olacak bu buyuk bir rick ve olasiligida cok yuksek!! ,
esim hata yapsin derken hatanin buyugunu sen yapa bilirsin!!! ....

Ustelik cinselikdede buyuk problemler yasiyorsun canim bir kadinin cilsel organi 8 santim olurmus yani erkegin cinsel organi buyuklugunden cok islevi onemlidir ama tabiki 7/8 santim bir penisden bahsetmiyorum 8 santim ne kadar ise yarar bilemiyorum oldukca kucuk gercektende , sanirim normal sitandart olculer asagi yukari 12/13/14 santim 18/20 cok buyuge giriyor ve sanildiginin tersine zev degil kadina aci veriyor ...
birde orgazm oluyorum diyorsun esini sevmeyen bir kadin yada erkek ne kadar cinselik icin bir birine yaklasir bilemiyorum bana sorarsan yaklasamaz birak orgazm olmayi iliski istemez!! esiyin sana kendini gormuyormus gibi vajinan cok genis demesinide kinadim insan once kendine bakacak ve sonra sorun varmi diye karsisindakina bakacak , eger gercekten o kisiyi sevemiyecegini dusunuyorsan 4 senedir sevmemisin birisine asik olmadan yanlis seyler yapmadan durustce ayrilmani tavsiye ederim esini hata yapsin diye dua ederken esiyin ayibini soyleyeme derken Allah korusun sen aileyin yuzunu onune ege bilirsin!!!... umarim kiracak birsey soylememisimdir.... sevgilerra.s.

Back
X