Madem kendisi böyle -bence sizle cokda alakali olmayan- bir konuda hemen ayrilmayi israrla teklif ediyor, vardir bir bit yenigi derim tatlim.
Sonucta babasi aldatiyorsa aldatiyor, belki yarin bir gün iliskisini bitirecek tekrar karisina dönecek, yani sen bu olaylara zaten hic girme derim, kendileri halledecekler ne yapiyorlarsa. Yok olmadi bosanacaklar.
Ailende neden karsi gelsin senin evlenmene? Sevgilinin ailesi bosandi, bu aile bozuk, belkide benim kizimida oglu bosarmi ilerde diye?
O isler belli olmazki. Hic bosanmis insan olmayan bir ortamda bile anlasamayan insanlar yine bosanabilir, herkesin evliligi farkli.
Acikcasi beni dinlersen, senin sevgilinin kafasi bayagi bir karismis. Sadece baba olayida degil bence. Genel anlamda evliligi yürütemeyecegini, ciddi seylere hazir olmadigini düsünüyordur. Babasinin olayida bardagi tasiran damla olmus belkide.
Yine sana öyle israr ederse "Bende bunu cok düsündüm, haklisin...bu durumlari ailem kabul edermi etmezmi bilemiyorum, ama bencede ortalik böyle karisikken mutlu bir yuva kuramayiz. Senin icin ve ailen icin umarimki hersey düzelir, mutlu olursunuz tekrar, ben aradan cekilmek istiyorum" de ve cok normal bir sekilde noktala.
Arkadas taleplerinide kabul etme, arkadas kalalim derse, ben öyle yapamam, huzursuz olurum olmaz, birbirimizden haberimiz olmasin daha iyi de.
Bak sen bunu yap, ondan sonra görürsün neyin ne oldugunu. Seven adam bir kere seni rahat birakmaz.
Bir kac gün, bilmedin bir kac hafta, en fazla iki ay dayanir senden ayri kalmaya sonra yine basina dikilir. Tecrübeye sabittir, benim en iyi arkadasiminda basina geldi.
onunda erkek arkadasi israr ediyormus ayrilalim, senin ailen benim dul bir adam oldugumu bilince zaten seni bana vermezler diye. Arkadasimda hep israr ediyordu, yok ben senin icin mücadele ederim söyle böyle, adam nazlanip duruyordu, hep ayni laflar. Bir gün dedim arkadasima sen bosversene, iyice agzina sakiz etmis bu laflari, sen ayril ondan o nasil olsa geri gelir, gelmezsede zaten bes para etmezmis, sükür duasi edersin kurtuldum diye dedim.
Arkadasim bayagi korktu, hatta tam 8 gün aramamis hic, sonrada kapisinda beklemis sen beni niye hic aramiyorsun, en azindan arkadasca konusabiliriz, ben senle konusmayi özledim diye. Arkadasimda olmaz, beni arayip sorma, biz ayrildik, yollarimiz ayri bundan sonra demis.
Adam bin takla atti geri barisabilmek icin, hüngür hüngür aglamis, gitmis yüzük almis ciddiyim ben diye vs vs.
Yani erkeklere böyle canim, kolay lokma olma. Kendini sizin aileye layik görmüyorsa, layik degildir, hic acima!
sen bunu nasıl öğrendin.sadece erkek arkadaşından mı duydun,yoksa şahit mi oldun veya başkasından mı duydun?sonra bunu annenler nerden duyacak tabi bu nasıl aldattığına bağlı.annesini terk etmiş başkasıyla mı yaşıyor.belki bu kasabada duyulur diye korkuyorsun.pek anlamadım olayı ama erkek arkadaşının ayrılalım annenler bizi istemez demesi saçma geldi.
Erkek Arkadasin zaten bi sok yasiyor babasinin annesini aldatmasi kadar agir birsey olamaz herhalde birde sen birakirsan ne olur hali !
hem belkide seni deniyordur Erkek Arkadasin bakalim birakacakmi beni bu durumda diye?
Bence destek ol.. Ailen de bu durumu anlayacaktir..
Bu arada bende Almanyada Kasaba gibi biryerde yasiyorum seni anliyorum ama destek ol seviyorsan..
Hakkinizda hayirlisini dilerim..
oh komsu ulkem :) bence cok haklisin bende aynen boyle dusunuyorum izin verse zaten destek olmak istiyorum bu gunler ama okadar icine kapandiki kendisine ulasamiyorum bile...
oh komsu ulkem :) bence cok haklisin bende aynen boyle dusunuyorum izin verse zaten destek olmak istiyorum bu gunler ama okadar icine kapandiki kendisine ulasamiyorum bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?