• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimde bir derdim var

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
herkeze merhaba, yeni üye oldum buraya kafam çok karışık birileryile konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var.Ben 21 yaşımdayım bir kaç senedir oynadığım online bir oyun var kardeşimle birlikte oynuyoruz bu oyunu.ve bu oyunda 1 senedir arkadaş olarak konuştuğum biri vardı.14 şubat günü benden facebook adresimi istedi bende verdim o gece bayağa mesajlaştık.Sonra telefon numaramı istedi bir defa sesini duymak istiyorum dedi verdim konuştuk biraz ve ondan hoşlandığımı anladım oda bana karşı boş değilmiş.Biz şuan sevgiliyz onunla, bir çok kez konuştuk kameradada konuştuk kendisi benden 2 yaş büyük ve çok seviyeli konuşan birisi.internetten tanışmış olmamız beni çok üzüyür bunu aileme nasıl sölerim dedim.Oda bizde internetten tanıştığımızı sölemeyiz diyor kendisii istanbulda, ailem beni uzağa vermek istemiyor, ama ben onu seviyorum.
Beni ailesi biliyor yeğenleriyle konuşuyorum düğünde takılcak altınları aldılar ev almak istiyor ama ben ailemin tepkisinden korkuyorum,ayrılmak istedim ama ayrılmıyor sensiz yapamam diyor.tanıdığım erkeklerden farklı hep hayyallerini anlatıyor bana çok mutlu benimle bende onunla mutluyum ama ailemin tepkisi beni korkuyor.eğer vermezlerse kaçarmısın benle diyor bunu göze alırım ben dedi yeterki benim ol diyor biraz uzun oldu kusura bakmayın derleşmek istedim sizinle umarım beni anlarsınız

onun ailesi sizi biliyor.
yeğenleri düğün takınızı aldılar.
ama ailenizin haberi yok ..
üstelik siz daha emin bile değilsiniz.. :44::44:
kafam karıştı :26:

kenarda birikmş paraları varmış bununla düğün takısı alalım demişer ve aldılar.ben seviyorum ama ailemden dolayı tereddüt ediyorum

İnternetten tanışıp da evlenen bir kuzenim var,musmutlu bir yuvaları oldu maşallah.. Şimdi de bebiş bekliyorlar:107:
Ailenin kaygısı da "güvenilir birisi mi? internetten de olur mu hiç" yönünde olacak zaten. Çok haklılar inan,çünkü kendini onların yerine koy bir kızın olduğunu düşün,internetten birisiyle tanışıp evlenmek istiyor.. Mutlaka içinde bir sürü şüphe,endişe olacaktır.. Tam tanıyor musun peki,huyunu suyunu neleri sevdiğini sevmediğini neye kızdığını kızmadığını? sadece internette konuşmayla bunların hepsini bilebileceğini sanmıyorum açıkçası. Evlilik çok farklı bir şey.. Eğer tamam ben tanıyorum,her şeyini biliyorum,seviyorum da ileride de pişman falan da olmam diyorsan aileni ikna etmek kalır geriye.. Ya araya bir teyze,hala sokarsın onlar anlatır yardımcı olur yada kendin.. Başka yolu yok gibi gözüküyor.. :ssz:

evet kendimi onların yerince koyunca anlıyorum onları,ama onuda seviyorum tabiki bir insanı 3 4 ayda tanımak mümkün değil ama benmle dalga geçmediğini bana değer verdiğini anlıyorum biz ikimzde karadenizliyiz o askerliğini benim olduğum şehirde yapmış ailene ben askerdeyken tanışıtığımızı söleriz diyo.bende ailemi kandırmak istemiyorum

Ablam int. tanıştı ve evlendi çok mutlu 3tane de minik yavruları var :) :nazar:
he int.tanışıp hemen evlenmediler,yüzyüze görüşüp uzun zaman geçirdiler.. Ailelere de int tanıştık demediler...

Hayırlısı olsun Ailen onu tanıdıktan sonra belki fikirleri değişir.. Belki sen yüz yüze gelince vazgeçeceksin.. burası çok belirsiz o nedenle nette konuşurken daha evlilik kararı almak yanlış... Önce birbirinizi iyice tanıyın.. :31:

temmuzda gelmeye buluşmayı istiyor yüz yüze gelelim diyor,beni anladığınız için fikir verdiğiniz için teşekkür edrim size

Hic yuz yuze gorustunuz mu? Eger mutluysan internetten tanismakta birsey yok ki.Bu zamanda artik bir cok cift ya internette tanismistir yada internet sayesinde yakinlasmislardir.

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Ailenize söyleyin belkide beklediğiniz tepkiyi vermezler.ilkten biraz tereddüt ederler ama tanıştıktan sonra onlarda bazı şeylere emin olurlar.tanışmakta fayda var.

Son düzenleme:
aileme biraz daha zaman geçince sölemeyi düşünüyorum

Canım bende eşimle internetten tanıştım ama sadece tanışma kısmı internetti yani daha sonra her hafta sonu (ben farklı sehırde oldugum ıcın) görüştük. Yani diyeceğim o ki yüz yüze görüşmeden oturup sohbet edip birbirinizi tanımadan evlilik düşünmek biraz erken belki birbirinizi görünce düşünceleriniz değişecek ya da etkileşiminiz farklı olacak yani bilemezsin bence en kısa zamanda yüzyüze görüşmeyi deneyin ilişkinizi bu şekilde yaşayın ki ailenize açtığınızda konuyu onlara daha rahat ve kendinden emin şekilde savunun ilişkinizi....

Henüz buluşmadığınız için sanal biri şu an.
Bence hiç olmazsa annenize bu konuyu açın, buluşacağınızı bilsin, o gün kiminle olacağınızı.
Hemen güvenmek olmaz çünkü.
Ayrıca olmazsa benimle kaç diyen bir erkeği çokta güvenilir bulmuyorum.
Aile rızası almak varken bu gibi şeyler düşünülmesi çok yanlış.

temmuz yada haziran gibi yüz yüze görüşcez mutlaka.eğer aileni ikna edemezsk die söledi kaçırma işini yoksa bende seni kaçırmak istemem dedi

son yıllarda çok mutlu evlilik haberi aldığım yakınlarım hepsi internette tanıştı canım o yüzden çok da önyargılı davranma derim ailende hem sen dosdoğru herseyi anlat ailene bi tanısınlar belki hersey umduğundan güzel gelişir sen o yüzden hiç paniğe kapılma hem adam düzgünse seni seviyorsa ve gerçekten mutluysan internette yahut aile arasında cafede arkadaşının vasıtasıyla falan tanışman bence önemli değil eğer inanıyorsan güveniyorsan biraz daha bekle ailene herseyi anlat eminim onlarda biricik kızlarının mutlu olmasını isterler hersey gönlünce olsun canım

herkeze merhaba, yeni üye oldum buraya kafam çok karışık birileryile konuşmaya dertleşmeye ihtiyacım var.Ben 21 yaşımdayım bir kaç senedir oynadığım online bir oyun var kardeşimle birlikte oynuyoruz bu oyunu.ve bu oyunda 1 senedir arkadaş olarak konuştuğum biri vardı.14 şubat günü benden facebook adresimi istedi bende verdim o gece bayağa mesajlaştık.Sonra telefon numaramı istedi bir defa sesini duymak istiyorum dedi verdim konuştuk biraz ve ondan hoşlandığımı anladım oda bana karşı boş değilmiş.Biz şuan sevgiliyz onunla, bir çok kez konuştuk kameradada konuştuk kendisi benden 2 yaş büyük ve çok seviyeli konuşan birisi.internetten tanışmış olmamız beni çok üzüyür bunu aileme nasıl sölerim dedim.Oda bizde internetten tanıştığımızı sölemeyiz diyor kendisii istanbulda, ailem beni uzağa vermek istemiyor, ama ben onu seviyorum.
Beni ailesi biliyor yeğenleriyle konuşuyorum düğünde takılcak altınları aldılar ev almak istiyor ama ben ailemin tepkisinden korkuyorum,ayrılmak istedim ama ayrılmıyor sensiz yapamam diyor.tanıdığım erkeklerden farklı hep hayyallerini anlatıyor bana çok mutlu benimle bende onunla mutluyum ama ailemin tepkisi beni korkuyor.eğer vermezlerse kaçarmısın benle diyor bunu göze alırım ben dedi yeterki benim ol diyor biraz uzun oldu kusura bakmayın derleşmek istedim sizinle umarım beni anlarsınız

canım yazından takıldıgım teksey sana kacar mısın demıs o oldu...kesınlıkle boyle bırsey dusunme bılee ..evlat kolay yetısmıyor..ana olunca anlarsın dıyorlar kesınlıkle oyle ananın babanın basını egdırme sakın..kacar mısın dedıgınde kacmam dee..aılenı memnun etmek zorundalar..bırde nette tanısmanda sakınca yok aılen bunu duyunca rahatsız olacaksa arkadas ortamında tanıstık dersın...bır de neden ayrılmak ıstedın o ayrılmıyo onu anlamadım yanı senın neden ayrılmak ıstedıgını...ayrıcaa kader dıye bırsey kesınlıkle var o yuzden rahat ol..nasıbınse zaten olacak..

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.bende kaçmıcağımı belirttim aileme bunu yapamam dedim.ondan ayrılmak istememin sebebi ailem karşı çıkarmı diye düşünmem ama sizin olumlu yorumlarınız beni umutlandırdı onu sevdiğimden ve beni sevdiğinden eminim

Back
X