benimde bir derdim var...

giselle87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
22
31
3
38
merhaba güzel bayanlar,

uzun zamandir kk forumu takip ediyorum her bransta, benim de ne zaman bir derdim oldu özellikle takip etmeye basladim ve kk bayanlarinin soyledikleri de hep dogru cikti takip ettigim konularda...

benim sorunum şu nerdeyse 1 yıl oldu evleneli ve esimin cinsel isteksizligi var baslarda bu duruma fevri davrandim hic asamadik derken baska bir sorun basladi esimin beni aldattigini ögrendim kisaca sebebi ne olursa olsun kötu olan yanlis yapan benim ama sende kendini sorgula neden disari kaydigimi dedi ve bunun uzerine siddetle cinsel aldatma olmadigini da ekledi. çok zor kizlar gitmek mi kalmakmi kotu bilmiyorum affetmedim hic ama 2.sans vermeye karar verdim bu konuda eklenince tabiki bende cinsellikten sogudum simdi gercek sorunum hangisi belkide onuda bilmiyorum paranoyak oldum her teli eline alinca yazisiyormu diye konusuyormu diye yakaladigim birsey yok ama unutulurmu aldatma asilirmi cinsellik bende herkes gibi evli mutlu cocuklu hayal ettigim evlilik hayati yasayabilirmiyim geriye donus mumkunmu

benim sorunum şu nerdeyse 1 yıl oldu evleneli ve esimin cinsel isteksizligi var baslarda bu duruma fevri davrandim hic asamadik derken baska bir sorun basladi esimin beni aldattigini ögrendim kisaca sebebi ne olursa olsun kötu olan yanlis yapan benim ama sende kendini sorgula neden disari kaydigimi dedi ve bunun uzerine siddetle cinsel aldatma olmadigini da ekledi.

Cinsel isteksizlik baskasinda degisiyor mu? Aldatma eylemini yapan o , kendini sorgulamasini gereken sen. Bunu yaptiktan sonra geriye de ileriye de donus olmaz.Olur dersen kendini kandirirsin.

Geriye dönüş mümkün. Siz bunu isterseniz. Her zaman mümkün. Aldatılan birçok Türk kadının yaptığı, yamak zorunda kaldığı, konduramadığı,bahane ürettiği gibi.

Siz de bahane üretiyorsunuz. Bahaneler de şunlar;
Zaten cinsel beraberlik yok
Bir daha olmayacak
Beni seviyor
niye evliliğimi yıkayım, boşanmak kolay mı.

Ha bir de utanmadan sen beni itiyorsun demiş, utanmamış yani.
Bazı şeyler çok basitçe mide meselesi.
Alıyorsa devam, almazsa biter.
Siz ilk gruptasınız

Aynisini benim halam yasadi defalarca sans verdi ama kimse degismiyor uzun sure rahat durup sonra yine basladi simdi boşandı bazi seyler affedilmez kendinizi uzmeyin hep supheci ve guvensiz bir hayat sureceksiniz buna deger mi ?

Cinsellik yok diye seni kekliyor bildiğin.
Ne için başkalarıyla yazışıyormuş, iki iltifat bi kafede buluşma için mi?:işsiz:

Ten uyumunuz yok belliki.
Daha 1 senede aldatabildi ve siz sorguluyorsunuz buda hayret bi durum.
Daha fena degilmi cinsel anlamda aldatmayip ruhen aldatmasi

Sadece cinsellikle mi aldatma oluyormuş???
Gözünün içine baka baka aldatıyor daha nediye cinsellik yaşamadım diyor
Mesajlasma aldatmak degilmidir:kahve:

1 yıllık evlisin ve nekadardır aldatıyo? başından beri isteksizlik varsa ki sen aldatmayı buna baglıyosan neden evlendiniz? kafamda deli sorular:confused:

Bu adamla mutlu çocuklu bir evlilik ben hayal edemiyorum. Lütfen kendiniz için sizde hayal etmeyin. Ben bir kez aldatanların tekrar aldatacağını düşünenlerdenim. Bence siz bilinçli bir kadınsınız. Bu evlilikte mutlu son görebiliyor musunuz?

7 yıldir birlikteyiz daha önce hic olmadi bazi ailevi sorunlar yasadik bahane degil belki ama cikmaza girmistim yasadigim sorunlardan siyrilip tanimadgn biriyle konusrken unuttugunu soyledi tabiki bunhn bahanesi yok ama insan bazen sasabiliyor

en ufak birsey gordugum anda aciklama bile istemeden hersey biter zaten ama bunca yildir beni hic uzmeyen aldatmayan aklima dahi gelmezdi sonsuz güven duydugum birinjn bana bunu yapmasibi icime sindiremiyorum kendime biraz zmn verdim tartismadan konusmadan bekliyorum sadece yebiden olabilirmi hatalar insanlara mahsus elbet yapacagiz ama tekrari olurmu diye gitmekte zor kalmak da

en ufak birsey gordugum anda aciklama bile istemeden hersey biter zaten ama bunca yildir beni hic uzmeyen aldatmayan aklima dahi gelmezdi sonsuz güven duydugum birinjn bana bunu yapmasibi icime sindiremiyorum kendime biraz zmn verdim tartismadan konusmadan bekliyorum sadece yebiden olabilirmi hatalar insanlara mahsus elbet yapacagiz ama tekrari olurmu diye gitmekte zor kalmak da
O zaman biraz zaman ver . Bağırıp çağırıp bir yere gelemezsin , sakince üstesinden gelmeye çalış . Bakarsın belki düzelir , madem sonsuz güven duyduysan. İlgisini çekecek şeyler yapmaya çalış . Bakımlı ol . Aklından kuşkuyu at . Bunu bir dene . Sonra haketmiyorsa gerekeni yaparsın .

kadinlarin en büyük düsmani yine kadinlarmis en azindan bunda net oldum. Benim ogrenmemi saglayan o kadin oldu ve ayrilmam icin yalanlarda ekledi eminim yalan oldugundan cünku bahsettigi sey asla olabilecek birsey degildi.
Bekar erkekler yerine neden evlilere musallat olursunuz birakin evli olmasini sevgilisinin oldugunu dahi bilsem bir erkegin yanindan hizli dahi gecmezdim.

Acımasız bir yorum olabilir ama bir kere yapan hep yapıyor. Üstelik pişkin pişkin bir de niye dışarıya kaydığımı sen daha iyi bilirsin demiş yüzsüz insan bir pişman olur bir daha yapmayacak adam şu an tabiri caizse kapında kölen olması gerekiyordu sen hala kendini sorguluyorsun.

Affettiniz diyelim. 3-5 ay sonra da çocuk yaptınız. Mutlu bir evlilik istiyorsunuz ya hani. Çocuğunuz doğduktan sonra ya da siz hamileyken bir aldatma durumu daha olursa ne yapacaksınız? Olmayacağının bir garantisi yok. O zaman da ' çocuğum için katlanıyorum, bilmem ne' diyeceksiniz. Bu riske girmeyi istiyor musunuz diye sormak istemiyorum çünkü bu riske çoktan girmişsiniz.
Sizin yerinizde olsam suç bende mi diye düşüneceğime ne zaman k.çına tekmeyi bassam diye düşünürdüm.

Back
X